top of page

Online kursus på Genekeys.com

AKTIVERINGS SEKVENSEN

Lad mig introducere studieforløbet 

Et kursus der sætter rammen...

Aktiveringssekvensen består af 4 sfærer i det, som kaldes for det Hologenetiske kort, der danner rammen og fundamentet for ens livsbetingelser. 

 

Disse er:

Livsværk - dine handlinger og væren udadtil

Evolution - hvad du her for at lære

Udstråling - hvordan du holder sig sund

Formål - hvad der grundlæggende fuldender dig

 

I hver af de 4 sfære, vil der i forhold til astrologiske og genetiske aspekter omkring tidspunktet for din undfangelse og frem til din fødsel, være prægninger af bestemte GenNøgler og dertilhørende specifikke linjer, der udgør dit personlige blueprint. 

E-kurset omhandlende Aktiveringssekvensen er først og fremmest designet til at give dig indblik i hvilket forhold, der udgør grundsøjlerne i din Hologenetiske profil, så du kan få klarhed over dine mest fundamentale omstændigheder og komme i gang med at lære dem at kende. 

 

Dernæst så vil der også være fokus på begrebet “selvstudie under støttende forhold”. At tilgå ens Hologenetiske profil og udvalgte GenNøgler er en meget personlig proces, hvor der vil være behov for at kontemplere (fordybe sig) over tid og samtidig have nogle andre medstuderende at udveksle erfaringer og tanker med undervejs.

Jeg har skrevet en artikel der forklarer der 4 sfære, der udgør Aktiveringsekvensen - læs den >>>HER<<<

 

OBS! det kræver, at du kender din fødselsdato, tidspunkt og geografiske sted, for at kunne deltage i kurset.

Hør Richard Rudd fortælle om sekvensen...

Se hele videoen >>>HER<<<

Indhold - Aktiveringskurset via Genekyes.com :

Ved tilmeldning modtager du med det sammen en lille velkomst E-bog - en overordnet Introduktion til GenNøglerne og det Hologenetiske univers, så du er velinformeret inden selve kurset starter. Link til undervisningsportal + dit skriftlige kompendie får du udleveret efterfølgende.

10 læringsmoduler med inspirerende videoer, meditationer og kontemplative opgaver

 

Undervisningen er opdelt i letforståelige kapitler, der forklarer alle komponenterne i din profil

 

Din personlige Gene Keys-profil er indlejret direkte i kurset

 

4 lydfiler, der beskriver hver af dine primære gaver, hentet fra 64 audio-samlingen


Guidede musikalske meditationer for at uddybe din oplevelse af rejse.
 

Aktiveringssekvensen_GenNøglerne.png

Pris 150 dollar (ca. 1.080 kr.)

⬇️ Affliate link ⬇️

Logo5.png

 Intet er mere attraktivt end en person, der er  afbalanceret, centreret og samtidig ved, hvem de er og   hvad de bidrager med til denne verden... 

GRATIS: Bonus til din rejse....

Som certificeret GenNøgle Guide, kan du med mig ved din side, få støtte, guiding og hjælp til din rejse. Så hvis du benytter dig af mit link (affiliate), vil du - helt gratis- få mit supplerende materiale med, når du tilmelder dig onlinekurset.

Du får:

 

4 Essensbeskrivelser (som PDF)

Af de GenNøgler, der repræsenterer din aktiveringsekvens. Beskrivelserne er på dansk og beskriver de 3 frekvenser (skygge, gave og Siddhi) der omhandler hver GenNøgle + at du får indblik i b.la. de kraftdyr, krystaller og stjernetegn der er tilknyttet arketypen.  Læs mere om mine 64 Essensbeskrivelser >>>HER<<<

E-hæfte: Intro guide til GenNøglerne

Jeg har skrevet en lille informativt og let forståelig introduktion til GenNøglernes univers - på dansk, så du faktisk ikke behøver at gøre andet end at læse dette for at være godt med. Herfra er det efter min mening langt lettere at tilgå alt det materiale, der er tilgængeligt (gælder alle 3 sekvenser). 

Læs mere om E-hæftet >>>HER<<<

Sådan foregår det:

Når du har købt online kurset inde på Genekeys.com, sender du mig en mail, hvor du angiver hvilke 4 GenNøgler, der præger din Aktiveringssekvens. Herefter sender jeg dig de 4 essensbeskrivelser som PDF ark samt E-hæftet 'GenNøglerne - introguide'. Jeg skal nok også holde øje med, at alt går som det skal og vil kontakte dig, hvis ikke jeg har hørt fra dig.

Bemærk at du får kun bonussen, hvis du køber onlinekurset via mit affiliatelink. Se evt. video >>>HER<<<

Alt det praktiske...

Prisen for forløbet er 150 dollar. - ca. 1.080 kr. Prisen er et engangsbeløb er inkl. skat og du får adgang alt kursusmateriale på GeneKeys.com til evig tid. Du kan betale med Visa eller via PayPal.

Kursusmaterialet vil fremgå under din profil på hjemmesiden.

Vælger du på et senere tidspunkt at ville deltage i et onlineforløb på Genekeys.com sammen med andre deltagere (disse forløb tilbydes en gang om året), så vil du få modregnet prisen for onlinekurset, således at du kun betaler for deltagelse i de online events, der medfølger forløbet.

 

Du køber Aktiveringskurset via GeneKeys.com og benytter du dig af mit affliatelink, får du samtidig adgang til mine supplerende bonusser.

Når du har købt og betalt for kurset, vil du automatisk få en mail med oplysninger om Login via Genekeys.com. Når du er logget ind, kan du selv indtaste dine data omkring fødselsdato, tidspunkt og geografiske sted. og dermed kobles din personlige Holoegenetiske profil til selve kurset og dine personlige GenNøgler og linjer vil fremgå i moduloversigten.

E-kurset foregår på eget ansvar og det er derfor dig, der skal tage handling på eventuelle reaktioner, der opstår i forbindelse med de indsigter, kurset indvier dig i undervejs.

 

Aktiveringskurset indgår som en del af det forløb af online kurser, du skal have gennemgået for at kunne blive certificeret GenNøgleGuide.

Hvis du har spørgsmål og stadig mangler afklaring, er du velkommen til at kontakte mig på post@pernilleriis.dk, så kan vi aftale et kort telefonmøde, der selvfølgelig er helt uforpligtende efterfølgende.

⬇️ Affliate link ⬇️

bottom of page