Min hjertemission

Gennøgle konsultation

Begynd eller forsæt din transformation i et dybere plan i dag.

 

Hvert eneste øjeblik skaber du livet omkring dig. De tanker du tænker, de ord du anvender. De leder alle direkte hen til din livsoplevelse og påvirker.

 

Set fra et spirituelt synspunkt er vores frekvens omdrejningspunktet for vores oplevelse af livet . Det indre spejles i det ydre, og det ydre er en spejling af det indre. En indre balance vil altid skabe ydre balance. Så enkelt kan det gøres.

En holistisk konsultation består af:

Personlig Hologenetisk Profil
- oplås det højere formål skjult i dit DNA

Få et spændende indblik i dit liv set ud fra hvilke arketyper (gennøgler), som blev aktiveret i dit DNA dengang du blev født, og som på et overr-ordnet plan, sætter rammen for din rejse her på jorden.

Jeg vil præsentere dig for dit helt eget personlige hologenetiske profil -skabt ud fra en profil-analyse, baseret på astrologiske aspekter, som b.la. vil afklare følgende:

  • Hvad er dit livsformål?

  • Hvad er du her for at lære?

  • Hvilket skygger og gaver har du fået?

  • Med hvilken tilgang, bør du gå til det?

En holistisk konsultation vil ikke komme 100% i dybden med Gennøglerne. Du bør se det som en introduktion, at få indblik i de overordnet om-stændigheder, som for de fleste vil være rigeligt.

Essentielle olier
- få et helt unik blanding, som støtter dig.

At tilgå vores DNA med nye informationer, der kan skabe ændringer i vores forhold -altså bearbejde vores skyggesider og åbne os op for vores gaver, kan vi med fordel gøre brug af hjælp fra planteriget - essentielle olier!

 

Planternes celler minder om vores egen cellestrukturer og er derfor genkendelige og lettere at optage end f.eks. fremmed kemi. 

 

 

Alt i universet vibrerer og de æteriske oliers vitale -og helende frekvenser, kan hjælpe
os til at højne vores egen frekvens. Derfor kan olierne, via deres høje vitalitet ,hjælpe
os med at skabe hæve og fastholde en høj vibration og dermed højne vores vitalitet. Man kan også sige at olierne hjælper os til en tilstand af homøostase - et ord, der i simple vendinder blot betyder ligevægt

 

dem og gøre brug af deres hjælp, så

 

er næsten de samme som menneskers celler og molekylerne i essentielle olier optages nemt i vores celler og med  vi kan derfor drage
nytte af planteudtrækket -på sammen måde, som det hjælper planten til selv at finde
tilbage til en tilstand af indre ligevægt (Hømoestase).

Essentielle olier vibrerer alle på en høj frekvens og har hver især  , og vi kan dermed bruge de mange essentielle olier til at skabe balance og hæve vores egen frekvens. Menneskets celler er nemlig meget lig planternes. Kort fortalt kan vi med oliernes hjælp få cellerne tilbage til homøostase, der egentlig bare er et fancy ord for indre balance.

 

Jeg vil blande en olie til dig, som sendes efterfølgende med posten og som du bør benytte som din guide og støtte ved behov.

Du får en 5 ml. olie bestående af 3-4 forskellige essentielle olier -opblandet med en bæreolie samt beskrivelse af oliernes egenskaber.

E-bog
- guide til implementering og håndtering.

Efter vores møde/konsultationen, begynder dit egentlige arbejde. Sammen med oliernes hjælp, er det din, at arbejde med de områder, vi sammen har skabt klarhed over.

Jeg skal ikke forskrække dig, for det behøver ikke være så tungt. faktisk så kommer ved mest nænsomt igennem ved at placere os midt imellem Ying (stillesiddende og modtagende) og Yang (udrangerende og handlende).

Jeg har skrevet en lille E-bog om hvordan og hvorledes, så du får kendskab til teknikken og måder at møde dig selv og processerne på.

Enkelt, kærligt og effektivt.

Sådan foregår det:

Gå til shoppen og køb en konsultation. Angiv din navn. fødselsdag og sted /evt. tidspunkt og skriv kort om en eventuel aktuel problemstilling, som du ønsker hjælp til.

Jeg kontakter dig  på mail for at aftale et møde via Zoom og vil herefter forberede mig på en analyse via din profil, som jeg vil præsentere for dig til vores møde.

Vi mødes som aftalt til et zoommøde, ca. 60 min. hvor vi gennemgår de 4 overordnede gennøgler der udgør "skelettet" for dit liv ,og sammen finder vi ud af, hvordan og hvorledes du kan forholde dig til formål, gaver, skygger og videre handling.

Jeg vil efter mødet blande en olieblanding ud af essentielle olier, som du vil få sendt med posten. Forsendelse 38 kr. og olieblanding 75 kr. (5 ml.) er inkl. prisen

Studie Pris: 250 kr.

Bemærk. Gennøglerne er et komplekst værk og der er mange vinkler og fordybelser i vente, hvis dette system taler til dig.

Jeg er stadig mere studerende, end jeg er mentor, når det gælder gennøglerne. Hvorfor prisen derfor er sat som et "studie tilbud". Min pris vil stige i takt med, at jeg udvikler mig,

Pernille Riis

Med en holistisk konsultation byder jeg dig indenfor i en overflod af kærlighed og indsigt, så du kan finde ind til din egen sandhed og udfolde dit liv, så det ikke kun forbliver i et tungt og trist aftryk. Essentielle olier har i et godt stykke tid boet i mit hjerte og med Gennøglerne fandt jeg for alvor ud af, hvorfor de potente naturlige dråber skulle blive en del af mit liv, og være noget, jeg tilbyder andre som en seriøs støtte til både krop, ånd og sind.

 

Jeg tror fuldt og fast på at vi skal genforenes med naturen, hvilket også er Gennøglernes afsæt, så på den måde har jeg skabt et tilbud til dig, som er fuldkommen unikt og som ikke tilbydes andre steder. Det kræver en vis modenhed og erfaring at kunne tilbyde dig denne konsultation, og timing har også spillet en rolle i forhold til, at jeg skulle finde mig til rette i en profil, hvor jeg nu kan gøre seriøs og kærlig nytte.

 

Gennøglerne og essentielle olier er desuden en fuldkommen kalibrering med mine personlige gennøgler, så jeg kan ikke sige så meget andet end, at jeg glæder mig usigeligt til at hjælpe dig med at få brikkerne på plads, så du med større ro og tillid kan gå til dit liv og leve det, og ikke bare overleve som de fleste mennesker ender med at gøre....

Læs mere om mig >>>HER<<<

IMG_5521.jpg

Vil du vide mere om Gennøglerne?

Gennøglerne_Richard_Rudd.png

Dette system bygger på et over 5.000 år gammelt kinesisk værk, I Ching, der afdækker sandheden om, at alt i universet bygger på en enkel universal kode. En kode der indeholder 64 gennøgler -et kodeks der er tilstede i alt som DNA strenge i enhver celle uanset hvem du er (dyr, sten, menneske etc.)

 

Richard Ruud, nulevende grundlægger og student nr. 1 (som han kalder sig) tager ikke æren for andet end at sætte dette værk sammen med et andet projekt kaldt 'Human design' og på den måde, gjort gennøglerne til et moderne system. der kan hjælpe os alle til større selvindsigt og herfra handling fra hjertet, som det bedste sted at agere fra, i denne forandrende tid og som baner vejen og overgangen til Vandmandens tidsalder.

Her kommer et par links:

Besøg Gene Keys engelske hjemmeside >>>HER<<<

- her kan du læse om gennøglerne, lave din engelske profil, købe E-kurser, bøger og lydfiler

 

Download gratis den danske udgave af din Personlige Hologenetiske Profil >>>HER<<<<

Køb den danske bogudgave >>>HER<<< (Affiliatelink)

Vil du vide mere om Essentielle olier?