Dronning_Margrethe.png
Spirituel DNA Analyse

Få et spændende indblik i dit liv set ud fra hvilke arketyper (64 gennøgler), som blev aktiveret i dit DNA dengang du blev født, og som på et overordnet plan, sætter rammen for din rejse her på jorden. Gennem en Spirituel DNA analyse kan vi sammen finde svar på dine spørgsmål og skabe klarhed over dine udfordringer og problematikker, så du bedre kan navigere og håndtere det, som kan være svært.

 

Jeg kan også hjælpe dig med at få belyst alle dine potentialer og glædesfulde tiltag i livet, som vil gøre dig godt og skabe trivsel. Vi mennesker er designet til også at opleve de gode sider af livet, så bliver du ved med at sidde fast i det udfordrende og opslidende, så er det tegn på, at du bør gøre noget - og især få bevidsthed på, hvad som er dine specifikke omstændigheder. Måske det hele lysner bare ved at kende sit formål - hvem ved...

Jeg tilbyder dig at lave en analyse ud fra en aktuel problematik, du tumler med og sammen finder vi ud af, hvad og hvordan at du bør håndtere situationen.

Indtroduktionpris 350 kr. (halv pris) for en analyse via Skype eller telefon 30 min.

GenNøglernes Univers

Her ser du temaerne for, hvad der udgør din hologenetsiske profil og som er den ramme, jeg laver en spirituel DNA analyse udfra.
Aktiverings_sekvensen.png
Venus_sekvensen.png
Perle_Sekvensen.png
IMG_5521.jpg

Når du står ved “indgangen” til gennøglernes verden så vid, at hvis du åbner porten, så har du åbnet for Pandoras æske af viden.
At have Pernille med som rejseguide er essentielt for, at kunne transformere den overdådige mængde af årtusinders visdom - som GenNøglerne bringer dig, om til indsigt og forståelse. Til gengæld tør jeg godt love, at du vil få et par sprøde aha oplevelser, når Pernille oversætter GenNøglernes sprog og sætter det i en kontekst, som du kan relatere til og navigere efter.

For mig, er GenNøglerne lidt som at have fået mit personlige landkort til livets rejse.

Regitze Bay, Founder of Healing Suite

Pernille Riis

Jeg kalder mig for konsulent, fordi mine analyser bør ikke ses som terapi, men indsigter der sagtens kan bruges i terapeutiske sammenhænge. Jeg er dog NLP uddannet, og har indtil flere uddannelser og kurser bag mig, således at du under et møde med mig, meget hurtigt vil føle dig tryg og guidet af en professionel, der kender rammerne for terapi. 

Men dette skyldes ikke kun min terapeutiske kompetencenser. I min Hologenetiske profil, kan man nemlig læse, at hele min essens emmer af en aura, der naturligt udstråler en energi, hvor de allerfleste mennesker kan føle sig trygge og tillidsfulde - ikke fordi jeg gør noget bevidst, det er bare sådan at det er.

Jeg er også genetisk kodet med en 6 linje ang. GenNøglerne 'Livsværk' og 'Evolution' (ydre fremtoning i verdenen), hvilket betyder, at der bor en lærer(inde) inde i mig, og at jeg har været lang tid om at udvikle hende, fordi det tager tid og kræver erfaringer at nå et så tilpas højt niveau af bevidsthed til, at kunne lære fra sig. Jeg er derfor hvad man kalder for en "late bloomer". Det er altså først nu, jeg er klar til at træde i tjeneste og her er jeg så...

Håber også, at denne lille indsigt kan inspirere dig til også at ville kende dine omstændigheder. Det er så vildt det der sker, når visdommen fra GenNøglerne  åbner op for et felt, man indser, man ganske enkelt har manglet i ens navigerings-system. Du kan kun glæde dig...

Spirituel_DNA_Analyse.jpg

"Alt liv er blot vibration, og som vi har set, skaber dit DNA dit liv baseret på den vibrationsfrekvens, der modtager. Frygt genererer et lavfrekvent energifelt, hvorimod kærlighed genererer et højfrekvent energifelt"

 

Richard Rudd, fra bogen 'GenNøglerne'

Vil du vide mere om Gennøglerne?

Gennøglerne_Richard_Rudd.png

Dette system bygger på et over 5.000 år gammelt kinesisk værk,' I Ching', der afdækker sandheden om, at alt i universet bygger på en enkel universal kode. En kode der indeholder 64 gennøgler - et kodeks der er tilstede i alt som værende DNA strenge i enhver celle, uanset hvem du er (dyr, sten, menneske etc.)

 

Richard Ruud, nulevende grundlægger og student nr. 1 (som han kalder sig) tager ikke æren for andet end at sætte dette værk sammen med et andet system, 'Human design' og på den måde, har han gjort gennøglerne til et moderne system. der kan hjælpe os alle til større selvindsigt.

Her kommer et par links:

Besøg Gene Keys engelske hjemmeside >>>HER<<< (Affiliatelink)

- her kan du læse om gennøglerne, lave din engelske profil, købe E-kurser, bøger og lydfiler

 

Download gratis den danske udgave af din Spirituelle DNA Analyse >>>HER<<<<

Køb den danske bogudgave >>>HER<<< (Affiliatelink)