Velkommen til en verden

med essentielle olier

Olierne er for dig, der...

Ønsker velvære i form af aromatiske dufte, der også støtter op om psykiske, fysiske og energetiske ubalancer.

 

Stræber efter at skabe nogle livsomstændigheder, der harmonerer med kvalitet, bæredygtighed og natur.

 

Føler dig draget af olierne og kan se at "olienørderi" sagtens kunne blive din næste hobby. (måske endda din kommende business)

 

Vil invitere naturens plantemedicin ind i dit liv, som hjælper, vejleder og healer og som supplement til hvad du ellers gør og har behov for.

 

Gerne vil betale det ekstra for olierne og vide, at ren kvalitet også betyder ordentlige forhold (fairtrade) til de bønder og andre arbejdsfolk, der er med i processen, når olierne fremstilles og ingredienser er fremstillet under de højeste standarder.​

 

E L S K E R at doTERRA har skabt en humanitær fond, der hjælper især kvinder i den tredje verden til forbedret livsomstændigheder 

 

(læs mere ved at scrolle ned her på siden)

Olier er planteudtræk, som udvindes fra forskellige lægeplanter, blomster, træer, rødder og bark. Olierne spiller en central rolle i planteriget, da deres primære opgave er at beskytte, revitalisere, nære og rense planterne. Det samme kan olierne gøre for os mennesker!

dōTERRA betyder betyder ”jordens gave” på latin 

Planternes celler er næsten de samme som menneskers celler og vi kan derfor drage nytte af planteudtrækket -på sammen måde, som det hjælper planten til selv at finde tilbage til en tilstand af indre ligevægt (homøostase) Fra denne tilstand har vores krop (og planter) nemlig de allerbedste betingelser for at finde naturlig balance og sundhed.

De hjælper os fysisk med at stabilisere en mere ligevægtig tilstand, ved at vi kan "låne" plantens immunforsvar (hvilket kan lade sig gøre, fordi vi har samme cellestruktur). De støtter os også følelsesmæssigt i forhold til at når duften fra de æteriske olier når vores lugtesans, så transporteres de aktive stoffer direkte til vores limbiske system og kan påvirke vores humør og sindsstemning. De kan endda være med til at hele/forløse traumer og andre saboterende "programmeringer", som ligger i vores underbevidsthed og som skaber uhensigtsmæssigt adfærd.

Æteriske olier er altså ikke medicin og kan heller ikke helbrede,

men de kan spille en vigtig og kemifri rolle i vores velbefindende og helbred!

Alt i universet vibrerer og de æteriske oliers vitale -og helende frekvenser, kan hjælpe os til at højne vores egen frekvens.  Derfor kan olierne, via deres høje vitalitet hjælpe os med at hæve og fastholde en høj vibration og dermed højne vores vitalitet. Når kroppen lever i højere energiske vibrationer, bliver lavere energier, som tunge følelser, nemmere at slippe, fordi tyngde ikke kan eksistere i miljøet af balance og fred.

Bliv endnu klogere på essentielle olier...

På min blog udgiver jeg masser af indlæg, der kan inspirere og uddanne dig til at kende dine olier og hvordan du anvender dem i din dagligdag.

Jeg skriver om de forskellige oliers egenskaber, hvordan de kan anvendes og kommer også med opskrifter på blandinger og anvendelsesmuligheder og generel information omkring naturens mest effektive ressource.

Jeg udgiver også indlæg omhandlende spiritualitet og personlig udvikling mm. Alt sammen inspiration og hjælpe til at få dit lys til at skinne, få din trivsel i top og lære hvordan du bedst muligt, kan takle livets udfordringer.

 

>>>KLIK HER<<<

 

Healing Hands

Healing Hands er dōTERRAs non-profit organisation, der er finansieret af dens medlemmer, medarbejdere og ledere af selskabet. Nogle af dōTERRAs produkter er også øremærket velgørenhed og der er på den måde midler til at hjælpe, støtte og finansiere forskellige projekter rundt om i verdenen. 


Nogle af Healing Hands fokusområder:
 

  • Støtter finansielt organisationen OUR (Operation Underground Railroad), der har forpligtet sig til at redde så mange børn som muligt fra sexhandel i flere lande.

  • Finansierer opførelsen af sikre husfaciliteter i f.eks. Thailand, Cambodja og Haiti, hvor de børn som reddes, uddannes, plejes og rehabiliteres. Her er også fokus på at uddanne, styrke og engagere elever og lærere til at opfatte tegn på menneskehandel, så de undgår at rygge i hænderne på de folk

  • Støtter finansielt Days for Girls, en organisation der har fokus på at uddanne både piger og kvinder til at styrke feminin sundhed og forsyner dem, så de også kan være aktive (gå i skole, arbejde etc.) under deres menstruationscyklus.

 
Du kan læse mere om healing Hands og deres støtteprojekter inde på
dōTERRAs hjemmeside som du finder >>>HER<<<