Om medlemskab og køb hos dōTERRA

dōTERRA et amerikansk firma, der producerer og sælger nogle af verdens mest rene essentielle olier. De er af høj kvalitet, terapeutisk certificerede, produceret bæredygtigt og skabt under fairtrade vilkår. Produkterne forhandles udelukkende via onlinesalg. Når du handler hos dem, sker det via en europæisk hjemmeside og der skal således ikke betales told. Du køber varerne igennem min profil og du kan vælge at handle doTERRA produkter på flere måder:

1) Engangskøb uden medlemskab -her betaler du fuld pris.

2) Bliv medlem (for et år af gangen) og få 25% rabat på alle produkterne (medlemskab koster ca. 185 kr. pr. år) Ingen binding og du får en gratis pebermynte olie (værdi 165 kr.), hvis du fornyer dit medlemskab. Ingen krav om køb. Du sparer indmeldelsesgebyret, hvis du køber et startkit (forskellige pakketilbud)

3) Bliv medlem som punkt 2 og opret en mdr. LRP (Loyalty Rewards Program), hvor du skal købe for min. 7 euro pr. måned for at få gavn af fordelene. Du kan f.eks. optjene point, du kan modregne fremtidige køb. Du kan få fragtprisen tilbage i point, få månedens gratis olie og meget meget mere.

En essentiel olie koster fra 85 kr og op til 1.500 kr. DoTERRA producerer også virkelig effektive kosttilskud, cremer, diffusere mm. Produkterne sendes fra deres europæiske hovedsæde i Holland og fragten er ca. 65 kr.

Jeg vil super gerne hjælpe dig i gang, hvis du oplever, at  doTERRA trækker i dig. Så hold dig endelig ikke tilbage, men kontakt mig på tlf. 26299536 eller via mail post@pernilleriis.dk, så vil jeg meget gerne uddybe og forklare nærmere, hvis der skulle være behov.

Scroll ned på siden for at få en Trin-for-Trin guide til at blive medlem af doTERRA.

>>>HER<<< kan du downloade en PDF med en oversigt over de forskellige produkter og hvad de koster.

At shoppe hos doTERRA betyder også at ville en helt ny livsstil - at fravælge kemi og producenter, der kun har øje for økonomisk afkast og vækst og i stedet vælge 100% rene og naturlige produkter, der er skabt på bæredygtige vilkår og med Fairtrade som fortegn.

 

Du køber altså ikke bare en olie - du køber en helt ny livsstil, som ikke bare nærer dig, men matcher et afsæt, der går i tråd med en holistisk tankegang og jeg kan derfor kun anbefale dig at tage med på denne vidunderlige rejse...

Sådan bliver du medlem hos doTERRA

Tryk på billedet for at starte et slideshow, så du kan se guiden

Step 1:

Når du ankommer til min velkomstside, skal du starte med enten at vælge SHOP (engangskøb) eller JOIN & SAVE for at blive medlem.

Step 2 (hvis du vil være medlem):

Scroll ned på siden og vælg "Join doTERRA"

Step 3:

Vælg sprog "English-Europe" og derefter "Europe" og "Denmark"

Step 4:

Vælg "Wholesale Customer"

Step 5:

Udfyld din informationer og sæt flueben ved "My shipping address is the same" og angiv tidszone

Step 6:

Lad "Enroller ID" og "Sponsor ID" være som de er.

Vælg et kodeord til din profil

Step 7:

Vælg det startsæt som du ønsker (her sparer du indmeldelsesgebyret på 25 euro og sparer også på hver enkelt olie) eller vælg "doTERRA Essentials Booklet + Enrolmentfee" på 25 euro og efterfølgende vælge de produkter du selv vælger

Vælger du en diffuser - vælg "Europe -EU Plug"

Step 8:

Her kan du se, hvad du har bestilt.

Hvis du selv ønsker at tilføje ordren dine udvalgte produkter, så er det her at de kan anføres. Angiv varenr. eller navn (se produktoversigten >>>HER<<<)

Tryk på "View Totals" for at se ordrens samlet pris (inkl. moms og fragt -ingen told)

Step 9:

Sæt flueben (kryds af) ved "My billing address is the same as my shipping address"

Her kan du også sætte flueben ved "Please save payment information" ANBEFALES!

Step 10:

Angiv dine kortoplysninger

Vælg herefter "Process order" og du vil modtage en ordre bekræftelse!

Din pakke sendes fra Holland og der går typisk 5-7 hverdage.

Når du har signet op, modtager du en mail med et link til din doTERRA--medlems side. Det er den, du skal ind via, når du fremadrettet skal købe olier.

Måske du har hørt, at man kan tjene penge ved at blive det, der kaldes for en Wellness Advocate (bygger) og det er skam rigtigt nok.

 

Jeg anbefaler det umiddelbart ikke, hvis du tænker på at gøre det til en forretning, du kan leve af!

 

doTERRAs indtægts-muligheder er baseret på en meget lav provisionssats, og hvis ikke, at du (ligesom jeg) vil involvere dit private netværk som primær indtægtskilde, ikke i forvejen har et stort solidt netværk af følgere, har et andet holdbart økonomisk fundament, har nogenlunde styr på det at drive selvstændig virksomhed, eller er en erfaren sælger -og har et godt kendskab til markedsføring, så er det (meget) svært, at etablere et indkomstrigt fundament. Der er flere årsager ...

 

Det er meget få (under 4%), der kan gøre det til deres levevej. Da kundegrundlaget er begrænset, bliver det kun de førende "byggere", der kan samle tilstrækkelig med kunder og hverve nye byggere til at købe doTERRAs produkter og på den måde opnå en høj indtægt, mens andres drømme falmer.

Men til trods for det, så har doTERRA virkelig mange fantastiske goder, og jeg kan bestemt anbefale dig at blive medlem -af andre grunde end at tjene penge!

Bliv medlem af doTERRA fordi du gerne vil gøre essentielle olier til din livsstil og køb, hvad du har brug for. Nyd netværket og benyt dig af deres pointsystem mm. Du kan selvfølgelig vælge ligesom mig, at tjene lidt i provision, hvilket betaler nogle af mine faste produktkøb, men som absolut ikke udgør nogen indkomstrig indtægt, men som i et naturligt flow (realistiske forhold), måske kan udvikle sig til at blive en passende indtægt. For vi har alle ret til at tjene penge på det, vi elsker. Det tror jeg på, kan lade sig gøre.

Læs mere om doTERRA >>>HER<<<

dōTERRA som indtægtskilde?