Med kærlig hilsen....

En oase af spiritualitet og selvudvikling

Jeg baner vejen for dig...

Det hedder sig, at når en atlet slår en rekord i en sportsgren, så er der masser af andre, der ugen efter, gør kunsten efter - hvorfor? Fordi visheden om at det er muligt, gør processen mere realiserbar. Når vi ved, at ting kan lade sig gøre, så er frygten ikke længere så overmandende og vi formår at rykke os - og lykkedes med det, vi har sat os for.

 

Der er med andre ord en enorm gave i, at andre mennesker har gået vejen før os og dermed kan hjælpe, guide, trøste og mest af alt HEPPE på os, når vi står overfor at skulle igennem en svær -og måske uoverskuelig proces.

 

Tiden kalder på forandring og mange mennesker er i fuld gang med at vågne op til en ny virkelighed - en ny verdensorden, hvor alting fungerer i et langt højere frekvens. Læser du med her, er du sikkert i fuld gang med at skulle tilpasse dig, men har det svært med processen.

 

Jeg har sat mig for at hjælpe dig på vej...!

 

Udover at jeg har skrevet 'Bogen for udmattede sjæle', så publicerer jeg disse små overskuelige og letlæste E-hæfter, der indeholder viden, guide og inspiration til din udvikling. Jeg sparer dig for alt besværet med at bruge timer på at oversætte, filtrerer og forstå al den viden, som du kan læse gratis på de sociale medier og andre steder på nettet.

 

Jeg er uddannet terapeut og healer, så dette univers som du vil blive præsenteret for her, er jeg ekspert i at begå mig i og fordi jeg også har en fortid som professionel skribent, kan jeg vidreformidle i en form, der gør det let for dig at tage ind og få omsat til handling -og/eller forståelse.

 

Der er selvfølgelig et personligt spor i det jeg præsentere for dig, så derfor bør du være yderst opmærksom på, om mit verdensbillede matcher dit aktuelle ståsted. Men siden nu er her, tænker jeg, at vi befinder os på samme frekvens :-)

 

Alle hæfterne er udført som PDF og koster 69 kr.

 

I hvert nr. vil du kunne læse en personlig beretning fra mig, samt et interview, reportage eller et portræt, der kan inspirere. Der vil også være en artikel omhandlende selvudvikling samt spørgsmål eller opgaver, der kan hjælpe dig i processen. Slutlig vil jeg dele hvad der kunne være aktuelt - et kostråd, en helende sten eller en begivenhed du bør kende til. Der er kort sagt masser af god læsning i vente og din investering indebærer NUL reklamer!

Rigtig god fornøjelse med læsningen og din udvikling...

Pernille Riis

Med kærlig hilsen E-hæfter - 69 kr.

#1 Pårørende

Make this your own.

Add the content you want.

 

Læs mere>>>

#2 Grænser

Make this your own.

Add the content you want.

#3 Spiritualitet

Make this your own.

Add the content you want.