#2 Sig det videre...

Savner du inspiration til en bæredygtig livsstil, selvforkælelse og sunde handlinger? Eller hvad med at få historier, der udvider bevidsthedshorisonten og portrætterer stærke kvinder? Læs med her og få mine varmeste anbefalinger....(REKLAMELINKS)


1. Genanvendeligt bagepapir

Jeg har ikke selv prøvet det, men det lyder som en god investering (hvis det altså virker). Concept Zero bageark erstatter engangs-bagepapir og udgør et miljøvenligt alternativ til normalt bagepapir. Bagearket kan bruges op til 2000 gange, og er meget enkle at rengøre. Bagearket har et non-stick materiale som gør, at maden ikke sætter sig fast, og er egnet til alle typer mad. Bagearket kan bruges i temperaturer op til 260 °C.


Købes hos GreenGooddes, koster 107 kr og kan købes >>>HER< <<2. De skønneste baderitualer

New York hotteste healer Mama, kendt fra Instagram har lavet denne her lækkerbisken af en bog. Rituelle bade med krystaller, urter og blomster, der kan hjælpe på at opnå indre ro og åndelig velvære.


Mere end 250 farvefotografier fylder bogens sider, der illustrer en blanding af gamle traditioner og moderne selvplejemetoder og hvor månes faser, vores aura og andre spirituelle anledninger tages med, når vi udfører et særligT baderitual -med fokus på healing og helbredelse.


'Ritual Baths- Be Your Own Healer, udkommer 24. marts og kan forudbestilles/købes >>>HER<<<3. Besøg min nye web-shop!

Her kan du købe prøver af essentielle olier fra det underskønne mærke doTERRA, som jeg blander ud fra mit lille private lager. En oplagt mulighed, hvis du har lyst til at afprøve, om de skønne olier er noget for dig.


Alle prøver sendes i enten 5 ml. roller glasflaske eller 5 ml. glasflaske med pipette og der er således plads til, at du selv kan fylde op med en bæreolie (mandelolie, fraktioneret kokosolie, arganolie mfl.).


Kig forbi shoppen >>>HER<<<
4. Din indre butler!

Går du nogen gange om drømmer om, at der i helsekosten fandtes et hemmeligt vidundermiddel, der kunne hjælpe dig med mange af dine fysiske udfordringer? Svaret er her MSM! Din krop vil elske det -simpelthen. Stoffet (Methylsulfonylmethan) er med overalt og hjælper hvor der er brug for det. Bidrager til effektfuldt behandling af gigt og smerter, til at forbedre synet, hud, hår og negle og til at øge træningsresultater. Jeg spiser 2.000 mg. om dagen (4.000 mg. vil være optimalt).


Du kan købe det >>>HER<<<5. Mor med stort M

Glæden var umådelig stor, da jeg opdagede, at 4 sæson af 'Better Things' nu er i fuld gang. For Pamela Adlon -seriens hovedperson og hendes 3 underskønne døtre, viser os et indblik i en tilværelse, hvor livet som alenemor, er alt andet end let og ukompliceret. Men hvor kærlighed og plads til at være, altid overgår det slidsomme erhverv som alenemor. Jeg føler mig set, rørt og underholdt i denne lille perle af en serie.


Se og læs mere om serien >>>HER<<<


//Indlægget indeholder affiliate/reklamelinks links (hvad er det?)


#sigdetvidere #shopping #sundogskøn #bøger #anbefaling


Seneste blogindlæg...

Tilmeld dig mit nyhedsbrev