top of page

7 trin til et bedre selvværd


1. Accepter din situation, kun sådan kan du komme videre. og undlad så at punke dig selv når du ikke lykkes. 2. Accepter din fortid, dine svagheder, og bid mærke i dine styrker. 3. Lad være med at tage dig selv så alvorligt – alle kan begå fejl og det er ikke jordens undergang. 4. Elsk dig selv mere, vi er alle unikke, og vi har alle et formål og en værdi. Prøv at identificere dine værdier og dit formål. 5. Pris dig selv når du lykkes, uanset hvor lille en bedrift du er lykkes med, så pris dig selv for det. Succes er en vanesag, væn dig selv til følelsen af succes. 6. Visualiser din succes. Prøv med følgende øvelse: Forestil dig at du står overfor den person du gerne vil være – den dig der har succes i livet og har højt selvværd og stor selvtillid. Studer den person, læg mærke til hvordan han/hun går, står, bevæger sig, trækker vejret osv. osv. Når du har en klar fornemmelse for den person, så forestil dig at du går ind i den anden dig, se med succesens øjne, føl det store selvværd, den høje selvtillid og mærk hvordan det er at have selvtillid og selvværd. I starten vil det være svært for de fleste, og føles provokerende, men hold fast og bliv ved med at øve dig – det bliver lettere og det ændre dig indenfra. 7. Og endelig det sidste trin, sæt mål for dig, start med at sætte små let opnåelige mål og beløn dig selv hver gang du lykkes med et mål –uanset hvor lille målet er. Så er du i gang med at lære dig selv at være succesfuld. Det styrker ens selvtillid at opnå et mål og jo mere man gør det jo mere gør man det….. Arbejd regelmæssigt og ihærdigt med disse trin – gør det og du er godt på vej til at øge dit selvværd og din selvtillid. gør det til en liv eller død sag for dig og skab det liv du fortjener for dig selv.

Seneste blogindlæg

women.png

Tilmeld dig mit nyhedsbrev 

bottom of page