top of page

Parat til en partner?

Indtil nu har alle mine blogindlæg handlet om selvudvikling -at inspirere dig til at kigge indad -og opbygge et sundt, stærkt og selvkærligt fundament i dit liv. For nogle af jer derude, vil der fortsat være meget arbejde i at bevidstgøre -og afklare alle de indre modstandsfyldte aspekter, der får vores liv til at køre i en nedadgående negativ spiral. For andre er det måske tiden til at vende opmærksomheden ud af og invitere en partner indenfor i dit liv.

Hvordan er det lige det skal være, når vi skal ud i livet og finde en kæreste/partner?

Ifølge Indra Mona -en spirituel mentor fra Hawaii, så kan det ske, når følgende omstændigheder er i orden: 'In terms of ritual- I think two things need to happen before you meet your soulmate: ❤ The women- has to have completely stopped looking for their soul mate. She has to be in a place where she is completely happy being by herself. Truly. ❤ The Man- has to be in a place where he has made a decision to consciously look for his soul mate. He is in a place where he is ready for her. That is the place I would try to get to.' Jeg ved ikke lige om en kvinde kan stoppe fuldstændig med at lede efter kærligheden, men det giver SÅ god mening, at hun bør befinde sig et sted, hvor hun udlever et single-liv, hun er glad for -hvor hun har interesser, der har hendes opmærksomhed, og hun udstråler harmoni og ro. Har vi ikke set nok tilfælde, hvor det ikke ender godt, når kvinder farer desperat rundt for at finde en mand, der kan give hendes liv mening?

I følge Steen Blendstrup, sexolog og parterapeut, så ser mænd efter kvinder, der stråler. Han uddyber: ‘Kvinden, der elsker sig selv og elsker verden, udstråler, at hun også kan elske en mand. Hun er åben og klar til at blive taget (af den rette). Det inspirerer manden til at tage initiativ (du inviterer, han tager initiativ).’

Så kære kvinde, har du gjort dit indre arbejde, og har fundet måder at stråle i dit allerhøjeste selv, så er du klar til at bruge din feminine magnetiske tiltrækning til at invitere en mand ind i dit liv. Mangler du stadig inspiration til hvordan du stråler, så vil jeg anbefale dig at kigge lidt på mit gratis webinar ‘Sådan aktiverer du din sande livsværdier’, som du finder lige >>>HER<<<

IF YOU ARE LOOKING FOR THE LOVE OF YOUR LIFE, STOP;

THEY WILL BE WAITING FOR YOU WHEN YOU

START DOING THINGS YOU LOVE.

For manden, så skal han ifølge Indra, befinde sig et sted, hvor han har taget en beslutning om at være i konstant søgen efter sin kvinde -hvor han er klar til at have en kæreste. Denne situation har vi ingen som helst kontrol over, så i stedet bør vi gøre os tanker om, hvad det lige præcis er, som vi gerne vil have, at en mand skal være. Her kan Carl-Mar, parterapeut måske hjælpe.

Carl-Mar Møllers bud på en drømmemands adfærd og handlinger: • Han skal overholde aftaler eller lave dem om i god tid. • Han skal overholde tidspunkter eller ringe i god tid. • Han skal lytte til hende hver dag efter arbejde, selvom der er meget, hun fortæller, han ikke forstår. Han skal i det mindste prøve. Hun skal fortælle ham, at hun ikke forventer, han forstår alt, og det gør ikke noget for det er gensidigt, fordi der er mindst 200 forskelle på mænd og kvinder fra naturens side. • Han skal stille hende uddybende spørgsmål til det, hun siger og hjælpe hende af med hendes tanker, så hun kan slappe af sammen med ham. • Han skal have nogle interesser og invitere sine venner på middag. • Han skal til enhver tid tage parti imod sin mor og holde med kæresten, selvom han ikke er enig med hende. Man tager da konflikten under 4 øjne. Og det samme gælder konflikter med andre, inklusiv børnene. • Han skal give hende en gave hver uge • Han skal invitere hende ud hver måned. • Han skal holde orden i økonomien. • Han skal kunne lave simple håndværksmæssige opgaver. • Hun må ikke kunne styre ham eller få kontrollen over ham. • Han skal have sine egne meninger og sige dem højt, selvom hun bliver irriteret og angriber ham. Sker det, skal han sætte hende på plads, og hun skal undskylde, at hun bebrejder ham for have en anden mening end hendes. • Han skal drille hende og mobbe hende på en kærlig måde • Han skal provokere hende og være ulydig/ustyrlig med måde. • Han skal være en smule muskuløs, men ikke ligne et oppustet badedyr. • Han må gerne have lidt mave, så længe han kan se sin mandlige vejleder uden at bruge et spejl. • Han skal tage bad hver dag og dufte godt dagen lang. • Han skal være morsom og barnlig, hjælpe hende til at blive mere fri. • Han skal kunne fortælle hende, når han er ked af det, vred, jaloux og stolt af det han udretter. • Han skal lege med børnene, ned på alle 4 og sige vov-vov. Læs hele Carl-Mars artikel HER

Hvis du føler dig tiltrukket af en mand som besidder og evner de fleste af ovenstående punkter, så lad dem være et slags rettesnor, når du har fundet sammen med en mand, så tjek ud om han handler som beskrevet, eller lav din egen liste. Hvis du har brug for at lære endnu mere om relationer - altså lære at mestre at kunne kende forskel på sunde relationer (soulmates) og vækstvenner (dem som optræder i dit liv for at du kan udvikle dig), så kan du med fordel læse min E-bog: ‘Reparationsbogen for udmattede sjæle’. Læs mere om den lige >>>HER<<<

 

Seneste blogindlæg

women.png

Tilmeld dig mit nyhedsbrev 

bottom of page