top of page

Min top 5 liste over gøremål som gør mig glad i låget...

Det behøver ikke være så vildt - eller dyrt. For at leve et komfortabelt liv der byder på velvære og glæde, kan det ofte være de små ting i hverdagen, der gør hele forskellen. Da vi nu også er på vej mod mørkere tider, er det endnu mere vigtigt at finde på ting, der gør os glade i låget. Her er et par af mine ynglings.......

1) Tykke, bløde håndklæder. Et must efter badet at iføre sig et dejligt blødt og tykt håndklæde. Hver januar og juni, når Magasin holder udsalg, så tager jeg ind og køber 1-2 stk. til halv pris.2) Min varmepude jeg har arvet efter min mormor. Når jeg er anspændt i nakken, så ligger jeg mig i sofaen, med tæppe, te og varmepude, så falder jeg til ro og spændingerne fortager sig.


3) Hører min ynglings musik når jeg laver mad/vasker op. Hvis jeg gør lidt ekstra ud af det, tænder jeg et stearinlys, laver en drink og sætter musik på, så går madlavningen og opvasken meget lettere. Det er super hyggeligt og selv min teenagesøn har lyst til at være med.


4) Et knus fra min veninde Inez. Der er bare nogen der kan give knus og kram som ingen andre. Det kan Inez, og hun gør sig umage - hver gang. Det mærkes og sætter et aftryk i mit indre om et andet menneskes kærlige hengivenhed.5) Dybe vejrtrækninger i løbet af dagen. Der er ikke noget så rart som at komme i tanke om at tage et par dybe vejrtrækninger. Bagefter har man det herligt -i kontakt med sig selv og er blevet groundet.

Seneste blogindlæg

women.png

Tilmeld dig mit nyhedsbrev 

bottom of page