Komælks testen:


Går du og tænker på, om du egentligt kan tåle komælks produkter*? Uanset hvad medierne fortæller, hvad videnskaben siger og hvad kosteksperterne reklamerer for, så kan du jo tage bolden i egen hånd, og selv undersøge hvad mælkeprodukter gør for dig. Jeg har fundet en simpel måde hvorpå, du kan teste, om du tåler produkter. Vigtigt er det, at inden du går igang, så spørg dig selv, hvorfor du ønsker at vide det? Og hvad vil konsekvensen af resultatet betyde for dig? Hvis du stadig er med på den, så foregår det således: Spis og indtag alle de komælks produkter du ønsker, i 2 hele dage -fra morgen til aften. De efterfølgende 2 dage, skal du så helt undgå komælksprodukter. På femte dagen skal du så starte med at undgå mælkeprodukter - indtil om eftermiddagen, hvor du så prøver at indtage lidt mælk, Skyer o.lign og mærk herefter hvordan dit system reagere. Ud fra hvordan dit system reagere, har du resultatet på testen!

Fordi vi ikke tåler bestemte fødevarer, betyder det ikke, at det så er for evigt. Hvis vores krop er ekstra belastet af stress, udmattelse og kører på reserverne, så har vores krop ikke særlig meget overskud til at håndtere svært fordøjeligt mad. Når vi så får det bedre, så er det muligt, at vi igen kan begynde at indtage mælkeprodukter, gluten, sukker osv.

*eller gluten eller andre fødevarer du fornemmer ikke er gode for dig lige pt.

Seneste blogindlæg...

Tilmeld dig mit nyhedsbrev