HO O PONO PONO

Aloha derude i det kolde november vejr. Vil her invitere dig et smut over på den anden side af jordkloden, hvor 4 simple sætninger, kan gøre den vildeste forskel. Vi er for alvor på vej ind i måneden, hvor vi skal vise hinanden hengivenhed og taknemmelighed, så er der der noget, der ulmer, så er det bare at gå i gang:-)

HOOPONOPONO -udtales: H-O-O-PONO-PONO

En slags trosbekendelse der stammer fra Hawaii. Når du siger disse sætninger, så sker der ting og sager – et meget stærkt værktøj der kan bruges på situationer, relationer og problemer. Forestil dig hvad det er, som du gerne vil ”arbejde med/på” og sig herefter for dig selv nedenstående sætninger. Prøv det – det hjælper...

I´m sorry - please forgive me, I love you, thank you.

Seneste blogindlæg...

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

... og få 10% rabat på dit første køb i web-shoppen.