top of page

Råd mod benspænd

Er fornyeligt blevet interviewet til Q magasinet om, hvad det er der sker, når vi ikke kan finde ud af, at igangsætte nye projekter og blive i processen, så det rent faktisk kan lykkedes os, at nå i mål med det vi sætter os for.

Det handler om at starte en ny vane, og hvis du gerne vil have nogle tips til hvad du kan gøre, så læs her hvilke 5 tips jeg giver i artiklen, så du bedre kan vinde over din indre sabotør og hjælpe dit sind til at byde nye vaner og handlingsmønstre velkommen....

De kommer her:

1) Aktiver din indre maskuline kraft! Gør det til et lille projekt med overskuelige opgaver, der skal hjælpe dig til at blive bedre til at mestre de maskuline energier. 2) Afslør din selvsaboterende adfærd - hvilket tanker tænker du, hvordan føles det i kroppen, hvornår i processen sker det, hvad sker der lige før du opgiver/kommer med undskyldinger. Forsøg at lære din adfærd at kende - lav journal, sådan at du fremover ved præcis, hvad der sker inde i dig, når din selvsaboterende adfærd overtager styringen.. 3) Læg en plan for hvad du vil gøre i stedet for (punkt 2) Hvilket tanker vil du tænke i stedet (skriv ned), hvordan skal du tage af dig selv, når det hele er svært (ha en sund og kærlig belønning klar), ringe til en veninde, der på forhånd er instrueret i, hvad der skal ske når du ringer osv. Der skal være et sikkerhedsnet så omgangsrigt, at det bare er så sikkert at gå nye veje... 4) Opdag dine arvelige (og kulturelle) overbevisninger og beslut dig for om de skal have lov til at leve videre i din underbevidsthed, eller om de har skabt selvsaboterende adfærd nok i dig og dine tidligere generationer. 5) Træn -og lær dit sind hvordan succes opleves. Find et lille realistisk projekt/mål og øv dig i at drømme dig i mål, tænk de tanker der opstår, når det du gerne vil opnå eller vil have, er en realitet. Mærk også hvordan det opleves i din krop -vil det føre til flere smil på læberne? en skøn følelsen i maven eller? Forestil dig også hvad vil det betyde for dit liv eller en bestemt situation, at du når i mål?

Seneste blogindlæg

women.png

Tilmeld dig mit nyhedsbrev 

bottom of page