top of page

Sådan bør (skal) du tænke…


Du har sikkert hørt det mange gange; "Du skal bare sige positive ting til dig selv, så får du det bedre..."

Problemet med positive affirmationer er bare, at hvis ikke du tror på, at det du siger til dig selv, er sandt, så sker der absolut ingenting. Hvis du f.eks. vedbliver at sige til dig selv; “Du ser dejlig ud”, men at du rent faktisk ikke synes det -det skaber ikke andet end modstand i dit indre. Så hvis vi skal forsøge at omprogrammere vores tanker og skabe realistiske forandringer, så er løsningen, at vi i stedet tænker tanker, vi ikke føler, vi kan modsige /drage tvivl om. Jeg er med andre ord ude på at inspirere dig til at forstå, hvordan alting inde i dit hoved helst bør ende med et stort JA -at du ikke kan sige andet end JA til de tanker, du tænker. Og hvordan gør man så det? Du bør fjerne modstanden ved at indstille dit mindset, så du begynder at tænke mere generelt om din situation. Abraham Hicks foreslår, at du f.eks. kan sige sådan her til dig selv:

Jeg har potentiale til at få alt, hvad jeg vil have…

Jeg bliver bedre og bedre til at manifestere det, jeg gerne vil have…

Jeg kan allerede mærke forbedring…

Jeg ved, at dette univers er i overflod…

Jeg ved, at der findes millionærer, der engang har været i min situation…

Jeg ved, at disse her processer virker…

Jeg ved, at når jeg resonerer på samme vibration, som mine ønsker ((tilfredshedstilstand -eller derover), så kan de gå i opfyldelse…

Jeg kan godt lide tanken om, at universet er overflod…

Jeg kan godt lide tanken om, at denne overflod (økonomi, kærlighed, velbefindende, klarhed mm.) også findes i mit liv, og jeg er i fuld gang med at lære at resonere med den. Jeg glæder mig til, at universet får linet mig op til en mere konstant "steady path" Jeg forstår, at overflod / overskud /opnåelse af drømme ikke kommer på én gang, og det er okay. Jeg foretrækker i stedet, denne konstante / løbene tilgang som kommer i takt med, at jeg udvikler mig og er klar til at modtage... Jeg elsker tanken om, at jeg skaber min egen virkelighed… Jeg elsker at vide, at jeg kan drømme så stort det skal være… Jeg elsker at vide, at både mig selv, mit indre jeg og i mine omgivelser, vil der være støtte og opmuntring til, at jeg kan nå mine drømme, mål og ønsker… Jeg kan mærke, at det som er mit virkelige arbejde i denne proces, er at slappe af og glædes over, at det vil ske -og på den måde tillade, at det kommer til mig… Jeg elsker at opleve, hvordan denne overflod kommer til mig på forskellige måder og i forskellige udtryk… Jeg elsker at vide, at det vil altid være godt for mig -det der nu engang sker… Jeg elsker at mærke den kraft (power), der kommer af at forstå alt dette… Jeg elsker at forstå universet love (loven om tiltrækning, loven om polaritet mfl.) Jeg er vild med mit indre JEG -der altid er klar til at guide mig… Jeg elsker at vide, at jeg kan “massere” energierne til at arbejde positivt for mig… Jeg elsker at vide, at når omstændighederne bliver lidt for turbulente, så er det tid for mig, til at skrue lidt ned, og i stedet koncentrere mig om at genoplade mig selv og genfinde min balance… Jeg er så vild med visheden om, at hvis jeg får en særlig ide, at det så betyder, at jeg er nået netop så langt i min proces, at jeg kan få lige netop sådanne ideer /ønsker etc. Jeg elsker styrken og kraften i mit fascinerende tænkesæt… Jeg elsker, at jeg har så mange forskellige interesser og ting jeg gerne vil opleve… Jeg elsker, at jeg har friheden for selv at vælge, hvilket tankemønstre der skal eksistere i mit hoved… Jeg ser frem til alle de ideer som opstår i mit hoved - i den rækkefølge som de kommer… Jeg elsker tanken om, at jeg ikke behøver at se ud i fremtiden, og at jeg skal planlægge alle tiltag og gøremål på én gang. Jeg ved, at jeg har mine fødder under mig som et stabilt fundament, og at jeg intuitivt ved hvilken retning jeg skal vælge, hvornår jeg skal fyrer op på handling, og hvornår jeg skal skrue ned for blusset og i stedet lade op… Kan du mærke hvordan sådanne tanker er produktive -og ikke vækker modstand? Du skal selvfølgelig ikke indlære en af ovenstående sætninger, hvis du ikke oplever du oprigtigt kan sige JA til sætningen. Derfor det store udbud:-) Du burde kunne finde en 3-4 sætninger, og øv dig i at sige dem for dig selv. Så er du godt på vej…

Seneste blogindlæg

women.png

Tilmeld dig mit nyhedsbrev 

bottom of page