Sund jul (gratis E-kogebog)


Den søde (-og nu også sunde) tid nærmer sig hastigt, og der er meget at glæde sig til. Nu er det op til dig -med det udgangspunkt du befinder dig i lige nu, at finde fred med den kommende periode, og fokusere på alt det, der kan skabe glæde og trivsel for dig.

Befinder din krop sig i en stressende og udmattende situation, er mængderne af hvedemel, sukker, mejeriprodukter og fedt jo ikke det allerbedste for dig lige nu, så skal vi smovse os i søde sager og lækkerier i denne juletid, så kan det med fordel være af den sunde slags....!

Her er vi så heldige, at Anette (blogger, kogebogsforfatter mm. www.madforlivet.dk) har kreeret et indbydende jule-kogebog, som du kan få/downloade helt gratis.

Julebogen indeholder 76 siders inspirerende juleopskrifter (f.eks. Chia a la mande , julemandelposteg, glutenfrie jødekager, risengrød uden mælk mm.). Bogen er udarbejdet i samarbejde med Lisbeth Tordendahl, Kirsten Skaarup, Anette Hoeg Nielsen, Susy Grundahl, Sif Orellana, som alle har bidraget med deres bedste juleopskrifter.

Du kan downloade Jul med Anette og venner helt GRATIS >>>HER<<<

Seneste blogindlæg...

Tilmeld dig mit nyhedsbrev