top of page

Find dit livsformålHvis vi skærer helt ind til benet, så er vi mennesker grundlæggende mest angste for meningsløsheden - at vores liv ikke har værdi. Derfor jagter vi "meningen med livet" og derved et eller andet overordnet formål, som vi bestræber os på at få vished omkring.

For nogle, er dette livsformål helt klart, og rejsen er uden tøven og tvivl. Vi kender dem, der bare ved, hvad de skal, og udlever deres gøremål med størst muligt integritet og glæde. Når vi møder sådanne personer, så er vi nok mange, der indeni, mærker længslen efter, at vores livsformål var lige så afklaret -for derved at skabe harmoni og balance til vores liv.

For udsatte/udmattede kvinder, kan det at finde projekter, arbejde eller andre gøremål, der matcher ens livsformål, være en redningsplanke ud af krisen, og derfor har jeg lavet et lille mini webinar, hvor jeg kommer med 5 områder, du bør kende til, for at du kan folde dit livsformål ud:-)Seneste blogindlæg

women.png

Tilmeld dig mit nyhedsbrev 

bottom of page