BOG: Lær at takle hverdagen som pårørende

Imens at jeg færdiggøre min kommende E-bog ’Reparationsbogen for udmattede sjæle’, tænkte jeg, at det var oplagt at anbefale en anden god selvhjælpsbog, som hedder ’Lær at takle hverdagen som pårørende’ Bogen er udgivet af Patientforeningen og koster 120 kr. + forsendelse. I bogen vil du finde inspiration og råd til, hvordan du bedst muligt kan klare hverdagen, så du selv undgår at blive syg og kan takle de udfordringer som pårørende kan stå overfor. F.eks.:

  • Forandringer i jeres forhold

  • Hvis den syge ændrer personlighed

  • Hvis du tænker på at forlade den syge

  • Pårørende-krisen og 'forbudte' følelser

  • Din deltagelse i kontakten med lægen

  • Når du mangler overskud og energi

  • Når du føler dig isoleret og handlingslammet.

Bogen kommer også med en masse konkrete redskaber, der kan hjælpe dig til at opretholde en sund livsstil – til glæde for både dig selv og den du er pårørende overfor. Du vil b.l.a. få hjælp til at udarbejde handleplaner –med gøremål, der kan give dig energi og overskud, hjælp til at løse problemstillinger, ideudvikling og håndtering af negative tanker mm. Bogen kommer også med en kortfattet –men vigtig information omkring søvn, kost og motion. Der medfølger også en CD med guidede meditationer (Mindfulness) som kan hjælpe dig til en bedre hverdag som pårørende. Bogen er for dig, som stadig er kørende – altså endnu ikke helt udbrændt og som har brug for at få et overordnet indblik i de vigtigste omstændigheder omkring det at være pårørende. Du kan købe bogen lige >>>HER<<< For jer, der har brug for en mere terapeutisk og uddybende selvhjælpsbog, I kan glæde jer til næste måned, hvor min bog udgives –en komplet manual til hvordan du som nedbrudt kvinde, kan rejse dig igen efter en (måske livslang) periode med stress og overbelastning. Mere info herom. Har du brug for at starte nu? Altså handle på at få det bedre, så kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev lige >>>HER<<< og modtage en række mails (8) med små opgaver/informationer, der kan hjælpe dig i gang og give dig + på kontoen.

Seneste blogindlæg...

Tilmeld dig mit nyhedsbrev