top of page

Snig selvkærligheden ind af bagdøren...

Står du overfor at skulle lære at elske dig selv, men kæmper med udfordringen, så er der hjælp at hente her. Læs videre og få et lille, men godt tip, der kan hjælpe selvkærligheden på vej.

Hvis vores udgangspunkt for at give os selv kærlig omsorg, er meget lav eller fuldkommen ikke-eksisterende, så kan det virke temmelig svært at imødekomme en åbenhed imod at begynde at kunne elske sig selv. Måske alene tanken om at skulle kunne elske sig selv, vil vække en knugende fornemmelse i maven. Det at sige -eller tænke noget kærligt om sig selv, føles mest af alt som en løgn.


Og er der noget, vi ikke kan, så er det at lyve for os selv. Det er umuligt at se sig selv i spejlet og sige “du ser godt ud” eller “jeg elsker mig”, hvis ikke, at du mener det. Et andet vigtigt aspekt er, at vores indre “Secret Service Agent” (overlevelsesinstinkt) har det med at forsøge at styre, hvad vi tager ind af nye sandheder og den del af os, bryder sig ikke om at afprøve nye ideer, for det kan potentielt være farligt.


Så derfor kan sådan noget med at ville begynde at elske sig selv, sige positive affirmationer eller kigge sig forelsket i spejlet, være en decideret trussel –og noget som ikke lige accepteres som værende godkendte nye handle -og tankemønstre i vores underbevidsthed.


Så derfor kan vi med fordel starte med at gøre noget andet…. Vi kan snige kærligheden ind gennem bagdøren! Hvad der kan være svært at styre, er det vi spiser og drikker og derfor går denne her øvelse ud på noget så simpelt som at drikke et glas vand!


Hæld frisk og køligt vand i et glas og hold om det med begge hænder. Sid et øjeblik og forestil dig, at du sætter intentionen om, at du putter flydende kærlighed i vandet. Når du så drikker vandet, tvinger du kroppen til at tage imod kærligheden og på den måde, for du sneget det ind af ”bagdøren”


Denne øvelse handler ikke kun om mental påvirkning. Der er rent faktisk videnskabsmænd, der har testet hvordan tanker kan påvirke vandets molekuler. Desuden er vand og krystaller noget af det eneste, der kan holde på ekstern energi, så dette tip er ikke kun et tanketrip - det kan være med til at skabe virkelige forandringer.


Prøv at gøre det til et dagligt ritual, at du drikker et glas vand indeholende den allerreneste kærlighedseliksir. Du kan evt. også tage bad og forestille dig vandet fra bruseren indeholder ren kærlighed, der skyller ned over dig og på den måde påvirker dig udefra. Rituelle bade med særlige salte, blomster og æteriske olier er selvfølgelig også ren selvforkælelse og noget der kan hjælpe på kærligheden til dig selv.

Seneste blogindlæg

women.png

Tilmeld dig mit nyhedsbrev 

bottom of page