top of page

Min helse favorit: Dagcreme - all in one

Indrømmet, jeg er blevet lidt vild med det her “gør-det-selv”. At mikse urter, olier, cremer, æteriske dufte og lave egne kombinationer, det er nærmest blevet til en ny hobby. En af mine nye absolutte ynglings-kombi, er dette makkerpar, som du kan læse meget mere om lige her..…

De sidste 10-15 år, har jeg sværget til Rømers All Round Creme Universal, som jeg har brugt som dagcreme til ansigtet året rundt. Dog skal det nævnes, at jeg om vinteren, når det er rigtig rigtig koldt, så bruger jeg en serum under, for rigtig isende kulde, kan den altså ikke klare. Jeg elsker duften af lavendel, konsistensen af cremen og så må jeg ike glemme at nævne at 100 ml. kun koster 19 kr. Men nu har denne lille ynglings altså fået en følgesvend…. I sommers fik jeg anbefalet Sunpati Serum-balm & Face oil af min gode ven Anne og jeg blev hurtigt hooked. Med ingredienser som havtorn, hyben, manuka (honning), morgenfrue, argan, kæmpenatlys, macadamia, vitamin A, D, C og E., antioxidanter, tretinoin GLA, lecithin og essentielle fedtsyrer (omega 3, 6, 7) kan man roligt sige, at her er tale om et indhold med naturlige virkningsfulde ingredienser. “Sunpati” er et tibetansk udtryk for ‘paradis' - Ohh, mit indre hippiehjerte jubler. “Blot få dråber gør en øjeblikkelig forskel” står der skrevet på nettet. Her er jeg nok ikke helt enig, men min hud føles skøn, holder på fugten og jeg oplever, at jeg gør noget virkelig godt for mig selv, ved at tilføre denne olie-serum-balm til min creme - og dermed min hud. Producenten skriver endvidere at Sunpati hjælper på at skabe en fin, smidig og silkeblød hud i naturlig harmoni. Aktiverer nyt collagen, minimerer åbne porer, fine linjer, rødme, ar, og udjævner pigmentpletter. Holder porerne rene og forebygger urenheder samt normaliserer stresset hud. Har hørt om flere positive tilbagemeldinger fra kunder i den helsekost, hvor jeg arbejder og de har alle fortalt, at de bare bruger olien direkte - både morgen og aften. Jeg kan nu bedst lide at blande den op med creme (så holder den også længere), men som sagt, så er det en smagssag - begge løsninger virker. Jeg har købt en lille glaskrukke fra Urtegaarden og har lavet en blanding af creme og olie og rørt det hele sammen. Ingrdienser virkning:

Havtorn - hjælper på rosacea, sprængte blodkar, rødme og eksem (inkl soleksem). solbeskyttende, hudhelende, hudreparerende, hudfornyende og hud- og slimhindestyrkende. Hyben - hjælper på regeneration af huden og reducering af alderdomspletter og opretholdelse af hudens struktur. Manuka - bidrager til en frisk og acne-fri hud. Morgenfrue - er alment sårhelende og styrkende for hudlaget. Proppet med antibakterielle og antiinflamatoriske stoffer, virker vævsdannende og helende. Arganolie - har en lindrende effekt på akne, bumser og uren hud, og hjælper med at bevare fugtigheden i huden, så den forbliver blød, smuk, stærk og smidig. Kæmpenatlys - effektiv i behandling mod eksem, akne og psoriasis. Også effektiv til at begrænse rynkedannelse. Boswellia - har anti-inflammatoriske egenskaber og hjælper på at mindske rynker og andre tegn på hudens ældning. C-vitamin - bidrager til dannelsen af kollagen der har betydning for hud, tænder, knogler og brusk. Er også et meget stærkt antioxidant og forebygger cellenedbrydningen, virker antiinflammatorisk - hvilket også hjælper på rødme og stresset hud. Virker opstrammende, lysner pigmentpletter, hæmmer dannelsen af nye pigmenter og ikke mindst giver din hud en fornyet, frisk glød. A-vitamin - indeholder b.la. betacaroten der er aktive stof, som beskytter huden mod frie radikaler og miljøskadelige stoffer og som giver sol- og lysbeskyttelse. Er også med til at vedligeholde overhuden, da den stimulerer cellefornyelsen og kan få fine linjer til at syne mindre. A-vitamin er det bedste virkemiddel mod rynker fordi det stimulerer dannelsen af bindevæv i huden hvilket gør at huden hurtigere kan genopbygge sig selv. A-vitamin er også godt mod acne. B-vitamin - bidrager til produktion og reparation af celler.Især B6 er kendt for at reducere akne og give den attraktive rene hud. Vitaminet bidrager til immunsystemet og skaber balance i den hormonelle aktivitet, der kan være årsagen til uren hud hos især kvinder E-vitamin - beskytter hudens celler mod at blive nedbrudt, og modarbejder aldringstegn. Altså hjælper hudens fornyelse af nye celler, og modvirker solskader da det absorberer UV-lys. E-vitamin har en opstrammende virkning, og har super fugtende egenskaber og modvirker irritation i huden.

 

Ps. dette er ikke en annonce - jeg får ingen betaling for at skrive dette indlæg og jeg anbefaler kun produkterne grundet egne erfaringer.

Seneste blogindlæg

women.png

MINI-AUDIO KURSUS

Hjælp til at finde balancen imellem at tjene verdenen og tjene din egen glæde...

INDHOLD: 

Grænsesætning, Kompromisser, Ubehag

Usynligt arbejde, Forpligtelse, Initiativ

Mission, Afslapning, Økonomi

FIND BALANCEN PÅ UNDER 30 MIN.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev 

bottom of page