Lindring og trøst til smertefulde tider

Julemåneden er for mange også ensbetydende med sorg over mistede relationer, knuste familiekonstellationer, sygdom eller ensomhed. Hvordan vi kan håndtere disse følelsesmæssige kriser, kan du læse meget mere om lige her…

Så er vi kommet til tredje søndag i advent og denne gang udloddes en gratis olieblanding fra doTERRA kaldt CONSOLE. Vi er i fuld gang med den måned på året, hvor der sker allerflest sammenstød i familie, på arbejdspladser etc. og det kan for mange vedkommendes gå temmelig hårdt for sig. Vi skal med andre ord tolerere, udholde og gennemleve en hel måneds cirkus, men julen er jo som bekendt hjerternes fest, så min advents konkurrence vil være baseret på al den hjælp fra oliernes verden, som jeg pt. har kendskab til, så jeg håber, at du vil være med?


Det du skal gøre, er at tilmelde dig mit nyhedsbrev - that’s it!


Du gør det lige >>>HER<<<


Jeg trækker en vinder blandt alle tilmeldte (også dem der i forvejen er tilmeldt) de kommende 2 søndage og nu på søndag, d. 15 december er det altså CONSOLE fra doTERRA, som du kan vinde.


Karin har vundet 1 stk. CONSOLE -tillykke!

Lindring og trøst til smertefulde tider


Her i vintertiden sker der også mange smertefulde ting og sager. Vores gamle bukker under for kulden og går bort, skilsmisser, sygdom, depression presser sig på og for nogen kan omstændighederne omkring julen også være smertefulde pga. ensomhed, skuffelse, brud på traditioner osv.


Når vi gentager traditioner år efter år, så bliver vores livssituation meget tydelig, når vi kan sammenligne med året før og gør status. Det er nemlig meget let at se sin egen udvikling og ens omgangskreds siden sidste år; Hvem er gået bort? Hvem er syg? Hvordan er økonomien? Jeg er stadig single! Jeg skal igen arbejde i juleferien og ikke på danse-retreats etc. Jeg selv mærker sorgen, tristheden og de dybe toner i mig synge hvert år og sorgen og smerten er som en lille usynlig ven, der er med i hele julemåneden -det har jeg efterhånden accepteret.


Men hvis smerten er for stor og uudholdelig, hvad kan du så gøre?


Gør dig mest muligt komfortabel!

Sig til dig selv; “Dette er det mest hensigtsfulde, jeg kan gøre for mig selv” … og accepter hvad end du gør. Det er dumt at fylde sig selv med dårlig samvittighed. Anerkend i stedet, at du gør det bedste du kan, med de midler du har til rådighed. Hvis der er tale om en ekstraordinær sorgfuld situation, så bør overbærenhed og selvomsorg være i fokus - selvfølgelig ledet af ens sunde fornuft.


2) Tillad sorgen og smerten at være til stede.

Vi kommer nok aldrig til at holde flerdags festivaler, hvor vi hylder døden, som de f.eks. gør i Mexico, men vi danskere kunne have godt af at lukke lidt mere op for følelsessluserne og tillade sorgen og smerten at flyde lidt mere frit (meget generaliserende). Gå på kirkegården og tænd et lys for de døde. Tal om sorgen, send en hilsen, græd en tåre. Jeg selv bærer altid min mormors velourjakke til familiesammenkomsterne, så er hun på en måde med os og det glæder mig.


3) Brug CONSOLE fra doTERRA

Denne olieblanding er skabt ud fra et ønske om at give “et kram på flaske”. Søger du trøst og lindring, så indeholder CONSOLE lige netop de ingredienser af trænoter og blomster, der kan give dig “en krammer”. Olieblandingen er altså til dig, som befinder sig i sorg, er såret -eller opfyldt af følelsesmæssig smerte og som har brug for hjælp til at lade de tunge energier cirkulere, så de kan blive forløst. Når sorg og smerte overvinder os, kan det føles umuligt og håbløst at komme videre og CONSOLE inspirerer os til at komme igennem denne healingsproces.


CONSOLE kan være oplagt at give som gave (i stedet for blomster) til en, som har mistet eller befinder sig i en smertefuld situation.


Anvendelse: Det er en “Touch” -altså en roller, som du med fordel kan rulle hen over dit pulserende punkt ved håndleddet et par gange og lade aromaen trænge ind og gør sit virke. Det samme kan gøres omkring hjertet. Hvis der er tale om en længerevarende periode med sorg, smerte evt., så hav den med i tasken og brug den ved behov. Bland den evt. op med en bæreolie, for at undgå allergi, hvis du er sensitiv (Læs Essentielle olier og retningslinjer) https://www.pernilleriis.dk/post/essentielle-olier-retningslinjer


CONSOLE indeholder #Patchouli #Osmanthus #YlangYlang #Frankincense #Labdanum #Rose #Amyris #Sandalwood

Besøg men lille web-shop, hvor jeg sælger små prøver fra doTERRAs sortiment (b.la. Console) og egne blandinger lige >>>HER<<<

Seneste blogindlæg...

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

... og få 10% rabat på dit første køb i web-shoppen.