Om tilgivelse...

Jeg indleder hermed min første konkurrence nogensinde med at udlodde en gratis olieblanding fra doTERRA kaldt FORGIVE. Læs med her og bliv bekendt med måder hvorpå du kan finde ind til at kunne tilgive og samtidig læse om, hvordan du deltager i konkurrencen.....

Vi er på vej ind i den måned på året, hvor der sker allerflest sammenstød i familie, på arbejdspladser etc., og det kan for mange vedkommendes gå temmelig hårdt for sig. Vi skal med andre ord tolerere, udholde og gennemleve en hel måneds cirkus, men julen er jo som bekendt hjerternes fest, så min advents konkurrence vil være baseret på al den hjælp fra oliernes verden, som jeg pt. har kendskab til, så jeg håber, at du vil være med?


Det du skal gøre, er at tilmelde dig mit nyhedsbrev - that’s it!


Du gør det lige >>>HER<<<


Jeg trækker en vinder blandt alle tilmeldte (også dem der i forvejen er tilmeldt) de kommende 4 søndage og nu på søndag, d. 1 december er det altså FORGIVE fra doTERRA, som du kan vinde.


(Vinderen blev Birgith)

Tilgivelse! For mange, kan denne gestus være noget af de sværeste i livet at skulle gøre. Tilgive mennesker, hvis handlinger har gjort os så tilpas ondt! Men det er omvendt også en temmelig tung byrde at bære, hvis vi går rundt i livet og bebrejder andre mennesker omstændigheder (som jo har været det bedste, de har kunne præstere -ud fra deres virkelighed). At bebrejde andre og have svært ved at tilgive dem deres handlinger, fastholder os også som ofre. Så det vil på mange måder virkelig være en befrielse at kunne slippe, tilgive og komme videre, hvis vi sidder fast i en kritisk situation med et andet menneske.


Her i juletiden dukker ting op til overfladen og der kommer spot på problematikker, vi måske ellers er gode til at gemme væk og forstumme. Alle disse omstændigheder bliver særlig tydelige her i december, hvor vi enten drikker lidt for meget, bliver overanstrengte pga. for mange gøremål og alle sammenkomsterne, vi inviteres til -og som vi føler os tvunget til at deltage i. De kan så let komme til at antænde frustration, vrede og “det uforløste” bliver så tilpas tydeligt, at det ikke blot kan fortrænges.


I dette blogindlæg vil jeg komme med 3 små indgangsvinkler, der kan hjælpe dig til at kunne tilgive…


1) Jeg har lavet en lille remse, du måske kan bruge, hvis du vil hjælpe dig selv til tilgivelse:

  • For at kunne tilgive, må vi forstå at der er tale om, at vi bebrejder den andens handlinger.

  • Så vi må arbejde på at stoppe de bebrejdelser, som vi pådutter den anden.

  • Og for at stoppe bebrejdelserne, må vi i første omgang forsøge at forstå, hvorfor de gjorde som de gjorde.

  • Og for at vi kan “åbne os selv”, så vi kan forså den andens handlinger, må vi tage os tid til at sætte os ind i den andens situation og væremåde. Hvorfor gjorde han/hun det?

  • Og for at have overskuddet til at ville sætte sig ind i en andens sted, må motivationen komme fra kærlighed.


2) En anden måde at arbejde med tilgivelse på er, at forstå at bebrejdelser vil mindskes ganske naturligt i forlængelse af, at vi selv får etableret et tilfredsstillende liv.

Har vi det i de store træk det godt og trivedes vi, så har det andet altså en tendens til at forstumme og slippe. Når vi er glade og tilfredse, gider vi simpelthen ikke tage os af negative omstændigheder. Så har du svært ved at tilgive/ stoppe bebrejdelser, så kan det ofte være et spejl på, at du selv ikke trives! Måske du så tillægger andres handlinger betydning for dit velbefindende - og med god grund sikkert. Sagen er bare, at hvis du fortsætter dit fokus på, at det er andres skyld, at du lider, er udbrændt, fastlåst etc., så forbliver du blot i den spiral af bebrejdelser og fortvivelse, som kan være svært at bryde med og som holder dig et det negative spor. Du bør i stedet koncentrere dig om at tage 100% ansvar for at bringe dit liv på ret køl igen og når du så har fat og det kører, så vil det være meget lettere at tilgive den person, som på et tidspunkt har svigtet dig og/eller knust dit hjerte.


3) En tredje måde at arbejde med tilgivelse på, er at anvende essentielle olier som hjælpere.

FORGIVE som en en blandingsolie fra det amerikanske firma, doTERRA, er sammensat af komponenter, der kan hjælpe dig til at sætte dig selv fri Denne blanding er især hjælpsom på områder, hvor kynisme og “sortseer” tendenser har let ved at udvikle sig. For personer med disse tendenser, handler det om at se andre i et dårligt lys fremfor et positivt og de kommer også let til at bebrejde og dømme andre på deres handling og opførsel. FORGIVE lærer os, at vi alle er på samme vej i livet- at vokse og udvikle os og hvis andre omkring os, handler og agerer på måde, der sårer os, så vil vi med FORGIVE få hjælp til at rumme deres adfærd med rummelighed og tilgivelse.


Anvendelse: Det er en “Touch” -altså en roller, som du med fordel kan rulle hen over dine underarme, på hjertet, eller under dine fødder. Du kan og rulle den i dine hænder, for herefter at gnide dine håndflader og aktivere molekylerne for herefter at indsnuse aromaen. Tag den for guds skyld med til de sammenkomster, hvor du ved, at du vil får brug for den!


FORGIVE indeholder #Spruce (gran), #Bergamot, #JuniperBerry, #Myrrh, #Arborvitae, #NootkaTree, #Thyme og #Citronella


Besøg men lille web-shop, hvor jeg sælger små prøver fra doTERRAs sortiment og egne blandinger lige >>>HER<<<

Seneste blogindlæg...

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

... og få 10% rabat på dit første køb i web-shoppen.