Om at finde ro og fred i en stressende tid!

Wauw - det er så glædeligt at opleve, hvor mange der interesseret i at vinde en olieblanding fra doTERRA og konkurrencen fortsætter naturligvis. I denne uge udloddes en hel særlig blanding, PEACE, der støtter os i at finde indre fred og saglighed. Læs mere her…

Så er vi kommet til anden søndag i advent og denne gang udloddes en gratis olieblanding fra doTERRA kaldt PEACE. Vi er på tærsklen til den måned på året, hvor der sker allerflest sammenstød i familie, på arbejdspladser etc. og det kan for mange vedkommendes gå temmelig hårdt for sig. Vi skal med andre ord tolerere, udholde og gennemleve en hel måneds cirkus. Men julen er jo som bekendt hjerternes fest, så min advents konkurrence vil være baseret på al den hjælp fra oliernes verden, som jeg pt. har kendskab til, så jeg håber, at du vil være med?


Det du skal gøre, er at tilmelde dig mit nyhedsbrev - that’s it!


Du gør det lige >>>HER<<<


Jeg trækker en vinder blandt alle tilmeldte (også dem der i forvejen er tilmeldt) de kommende 3 søndage og nu på søndag, d. 8 december er det altså PEACE fra doTERRA, som du kan vinde.


(Vinderen blev Adelena)

Om at finde ro og fred i en stressende tid!


Lad julefreden sænke sig! Det øjeblik af ro som hele julen handler om, er efterhånden nærmest en illusion. Der er i stedet mere tale om hektiske stadier af stress i december og det der skulle været årets hyggeligste tid, bliver i stedet et mareridt, der helst skal overstås hurtigst muligt.


Faktisk så afspejler graden af julestres og fraværet af indre ro jo blot de omstændigheder, der er gældende hele året. I december bliver alting bare mere tydeligt, fordi der skures op for volumen på alle planer.


Vi er mange (mange!) der lever i konstant stress og uro og måske der findes områder i vores liv, som ikke lige er til at ændre på. Vi har i disse situationer brug for hjælp til at komme igennem en svær tid -især hvis vi kæmper med angst, ikke kan sove om natten og i det hele taget føler os urolige og magtesløse.


Der er både noget at gøre på den korte -og den lange banehalvdel og i det følgende, vil jeg komme med et par forslag til dig, der længes efter en tilstand af fred og ro.


Så hvad kan du gøre?


1) Træk vejret - dybt 3 gange!

Det virker altså og desværre glemmer vi det. Træk vejret dybt! Helt ned i maven og slip langsomt luften ud igen. Du bringer ilt ud i hele kroppen og det er ofte det, vi blot har brug for, for at finde ind til en tilstand af ro. På et spirituelt plan, så kommer du også mere i kontakt med dit åndelige jeg -altså den udødelig del af dig og du får som bonus mere kontakt med din intuitive del af dig. Det er gratis - gør det 3 gange - flere gange i løbet af din dag og du bliver som forandret!


2) Lyt til din uro

Det er en del af livet, at vi i gennemgår hektiske og stressede tidspunkter i kortere -eller længere perioder, men hvis disse situationer er af mere konstant karakter, så er der noget i vores liv, der trænger til at blive justeret -altså handlet på. Derfor bør du lytte til din uro - dine negative tanker, der holder dig vågen om natten, din krop der kvitterer med diverse sygdomssymptomer og dine relationer der spejler dine ubevidste udfordringer. Hele situationen prøver at råbe dig op! Noget skal gøres, ting skal ændres -noget bør afklares. Få hjælp hvis det er for svært at håndtere selv.


3) Brug PEACE fra doTERRA

PEACE er doTERRAs alternativ til Bachs Rescue dråber og inspirerer os til at slippe kontrol, drama og kamp/flugt tilstanden. I stedet forbindes vi til hjerteenergien, hvor relationen til os selv og andre flyder i mere selvkærlige og harmoniske strømme. PEACE forstærker også vores forbindelse til vores indre feminine kraft og højere spiritualitet, så denne blanding er på mange måder nærmest universal i sin kraft.


Psykisk støtte:

 • Angst og usikkerhed

 • Bekymringer

 • Utålmodig og irritabel

 • Koncentrationsbesvær

 • Sociale udfordringer

 • Mangel på spirituel forbindelse


Fysisk støtte:

 • Søvnproblemer

 • Menstruationskramper

 • Irriteret hud og mindre forbrændinger

 • Uroligt nervesystem

 • Strækmærker


Kan også med fordel bruges til børn der er hyperaktive og som ikke kan koncentrere sig. (husk at blande den op med bæreolie)


Anvendelse: Det er en “Touch” -altså en roller, som du med fordel kan rulle hen over dine underarme, på hjertet, eller under dine fødder. Du kan og rulle den i dine hænder, for herefter at gnide dine håndflader og aktivere molekylerne for herefter at indsnuse aromaen. Brug den morgen og aften og gør det evt. til et lille ritual, hvor du sidder et par minutter og tager et par dybe vejrtrækninger og fokusere på at skabe en indre fredelig tilstand. Kan med fordel anvendes under meditation.


PEACE indeholder #Vetiver #Lavender #YlangYlang, #Frankincense #ClarySage #Marjoram #Labdanum #Spearmint


Obs. Blandingen indeholder ClarySage, som gravide bør undgå.


Besøg men lille web-shop, hvor jeg sælger små prøver fra doTERRAs sortiment (b.la. Peace) og egne blandinger lige >>>HER<<<

Seneste blogindlæg...

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

... og få 10% rabat på dit første køb i web-shoppen.