Eksempel: tvivl om studieretning og fremtidig karriere

Tvivl om retning og forløsning af potentialer, er nogle af Mathildes udfordringer i forhold til studieretning og karrierevalg. Læs med her og få indblik i hvad Mathildes Gennøgler og Hologenetiske profil har af visdom omkring disse emner…

Kære Pernille

Jeg er mega meget i tvivl om hvad jeg skal ift. arbejde/studie/karriere. 

Lige pt. læser jeg psykologi og har tidligere læst på CBS. 

For at være ærlig så aaaner jeg ikke hvad jeg vil arbejde med - umiddelbart er jeg optaget af forholdet mellem individ og samfund, både den ene og den anden vej. 

Jeg har dog ikke følt mig rigtig hjemme hverken på den ene eller den anden uddannelse og der er en nagende fornemmelse af usikkerhed omkring uddannelsesvalg. 

Jeg er egentlig relativ hårdt arbejdende, men jeg har det lidt som om, at mine potentialer ikke bliver forløst - hvis man kan sige det sådan.  KH Mathilde


Kære Mathilde

Når jeg kigger på din profil, kan jeg godt forstå din usikkerhed, fordi du er typen, der helst skal finde lige netop den platform, som du elsker - altså noget bestemt og det kan for nogen (dig), være noget, som nogle gange tager tid at finde. Du har en 6 linje i både din ‘Udstråling’ og ‘Formål’ og det handler b.la. om at bære på en drøm, du brændende ønsker skal gå i opfyldelse. Du skal vide, at alle de erfaringer, du får på din vej, vil være med til at forme din drøm, så tålmodighed er kodeordet. Din drøm vil nok gennemgå indtil flere mutationer, så opgiv ikke håbet af den grund.


I forhold til dit ‘Livsværk’ og ‘Brand’ (gennøgle 63), så handler det for dig om at finde et område - et tema, en problematik du virkelig ønsker at forstå på et dybt plan. Det kan også handle om, at du finder noget, du ønsker at forbedre eller udfordre. Du er faktisk født til at skabe indflydelse og forfølge dine mål, hvilket er realiserbart, da du har et urokkeligt mod og er så dedikeret, at ting vil lykkedes. Når du finder det, du virkelig elsker at lave og fordybe dig i, vil du blive en sand mester på i dit felt. Du vil bruge dit mentale sind på en måde, så dit budskab fremstår klart og præcist og med en undertone af ægte hjertevarme.


Dit kald handler faktisk om, at du er en sand leder - du har evnerne og kapaciteten til at transformere vores verden. Spørg evt. dig selv: hvordan tjener jeg bedst helheden, så forholdende forbedres for både mennesker og vores jordklode? I forhold til at indgå i gruppesammenhænge, så har du 4 linje, der handler om velgørenhed (at forbinde dig med mennesker, som er i nød). I denne sfære har du 28 gennøgle og her handler det bl.a. om at hjælpe andre ud af deres frygt for at være selviske og istedet tage risikoen og forfølge deres drømme. Du kan hjælpe dem med dette, fordi du selv har arbejdet med dette tema.


Nogle af dine skygger:

Tvivl, der styres af din logik. Pas også på med at skabe en falsk logisk virkelighed.

Forvirring, at tro at du kan tænke dig ud af smerte.

Sult, at søge tilfredsstillelse i form af shopping, sex, rusmidler etc. Al handling her vil blot øge behovet.

Utålmodighed, er rodfæstet i sindet og handler om manglende tillid.

Projektion, at give andre skylden (især dine forældre/omsorgsgivere).

Manipulering, udnytte andre til egen fordel.

Formålsløshed, frygten for udslettelse, at du aldrig finder dit formål eller formår at forfølge det.


Gode råd:

Du bør lære at være tålmodig - stol på livet, lære at være i tillid.

Du er en naturlig salgsperson, der bør fokuserer på, at transmittere et højere ideal af kærlighed (især hvis du vælger, at være med til at designe fremtidens nye forretningsformer).

Du er i stand til at skabe tillid, ved at sige tingene som de er.

Du vil udvikle dig, når du begynder at lytte mere til andre.

Find en god balance imellem at være der for andre og være der for dig selv.

Det er læreprocessen og ikke slutresultatet, der skal give mening.

Healing for dig bør ske gennem kropsarbejde (med fokus på de emotionelle tilstande).

Når du føler dig godt tilpas og har udviklet et sundt selvværd, så vil din manipulerende tendenser afløses af en venlighed - uden agenda.


Så for at opsummere, så tyder jeg, at du bør bevæbne dig med tålmodighed og indstille dig på, at de mange erfaringer, du får, vil forme din drøm, som altså er realiserbar (det kræver blot tålmodighed og tillid fra din side). Du har ligesom alle os andre nogle skygger, som du bør arbejde med. Men først og fremmest, så bør du gøre det klart overfor dig selv, at den karriereform du vælger, bør være noget, du elsker at gøre. Det bør måske også være præget af en eller anden form for service (du har mange 4 linjer i din profil, der handler om service). At lede et projekt der handler om at forbedre nogle livsvilkår, kunne jeg sagtens se som dit fremtidige virke. Held og lykke med det og tak for dit spørgsmål.


Kh Pernille


Ps. Selvom gennøgleren rummer stor visdom, så er vi mennesker som udgangspunkt omgærdet af mystik. Alt dette som er beskrevet her, bør derfor ses som inspiration. Du ved med andre ord bedst, så tag det til dig, som du kan bruge og hold øje med, hvad som evt. trigger dig - her er sikkert noget, som trænger til at blive belyst.

Vil du vide mere om GenNøglerne og den Hologenetiske profil?

Jeg tilbyder sessioner, hvor jeg på samme måde som her, laver en analyse af din personlige Hologenetiske profil og med de GenNøgler som er dine udvalgte i forhold til fødselstidspunkt, sted og tid.


Læs mere >>>HER<<<

Vil du have en gratis skriftlig analyse på et spørgsmål, som kan vises som eksempel her på siden?

Hver måned svarer jeg på spørgsmål omkring ens GenNøgler og Hologenetiske profil - ganske gratis (og anonymt). Send mig en mail, hvor du kort opridser en problematik og stil dit spørgsmål, så kan det være, at du bliver udvalgt. Jeg skal bruge dit navn, fødselsdato, tid og sted (tid er evt. ikke så vigtig) samt lidt baggrundsviden og spørgsmål. Send det i en mail til post@pernilleriis.dk

Seneste blogindlæg...

Tilmeld dig mit nyhedsbrev