Eksempel: Hvordan kan jeg bedst støtte min datter?

Der findes ikke noget, vi som forældre ønsker os mere end at kunne støtte vores børn bedst muligt op igennem deres opvækst. Læs med her og få indblik i hvordan det ser ud for Rosa 9 år og de gennøgler, der ligger som prægninger i hendes Hologenetiske Profil…..

Kære Pernille,

Spørgsmålet er, hvordan kan jeg bedst støtte min datter Rosa, 9 år.? KH M.


Kære M.

Tak for dit mail om råd og støtte i forhold til din datter. Det er ikke så specifikt dit spørgsmål, så mit svar vil være af mere generel karakter. Jeg har kigget lidt på hendes profil og kan se, at ramme for din datters liv, overordnet handler om at være en af frontsoldaterne, når det handler om at være optimist og favne livet bredt. Hendes livsværk – altså hendes handlinger udadtil (generelt og karrieremæssigt) der har hun 4 linje, der handler om at servicere. Ikke nødvendigvis indenfor servicefagene, men i forhold til at møde omverdenen med en opmærksomhed og være lyttende. Dette betyder b.la. at lære at træde ud af en mere selvisk holdning, og i stedet finde glæden ved at være der for andre - dette vil gøre hende godt på længere sigt og skabe glæde i hendes sind.

I forhold til hendes udvikling (Evolution, 7 gennøgle), så vil hun i denne proces, skulle lære at finde balancen imellem at være der for andre og være der for sig selv. Det kan nemlig nemt ende ud i det ekstreme, hvor hun enten er der for meget eller slet ikke. Når hun lærer at finde den balance, så vil hendes udstråling og måde at dele ud af sit hjerte på, skabe stor indflydelse på hendes omgivelser. Din datter har store lederevner og formår at skabe rum, hvor en organiske gruppeharmoni kan udvikle sig. Det er derfor vigtigt, at hun ikke falder i undervejs og lader disse gamle hierarkiske stukturer præge hende - det er ikke er godt for hende. Hun skal finde sig egen måde at lede på.

Når det gælder din datters udstråling (1 gennøgle), så handler det om at lære hende, at hun er særlig sensitiv overfor miljøet omkring hende. Hendes helbred er også betinget af, at opretholde en form for friskhed omkring hende. Lær hende også at blive god til at lægge fortiden bag sig. Hun har nemlig ikke godt af at bære for meget rundt på fortidens spøgelser. Så bør du vide, at din datters liv evt. vil være præget af markante cyklusser, hvor hun enten er på eller har behov for at leve lidt tilbagetrukket. Denne tilbagetrukket tilstand kan være præget af depressionslign. tilstande, men her er det super vigtigt, at du lærer hende at forstå, at for lige netop hendes vedkommende, er alt som det skal være. Lær hende at lade dette tungsind passere blidt igennem hendes system og at hun skal give det mindst muligt mentalt opmærksomhed. Denne tilbagetrukkethed bør opfattes som en slags barseltilstand, hvor hun både genoplader og forbereder den næste cyklus, hvor hun så igen er på. Så der er altså intet galt i at hendes liv kommer til at bestå af disse markante kontraster som hendes cyklusser indeholder. Det er sådan, at det er for hende, og det vil gøre hende godt ikke at modarbejde det. Du skal også vide, at med en 6 linje i hendes udstråling, så bærer hun på en drøm og den vil nok højest sandsynlig være lang tid om at blive realiseret. Så hvis du kan lære hende at være tålmodig😊

Angående hendes formål (hvad der grundlæggende fuldender hende), så ser det ud til, at hun er en vigtig medspiller i forhold til at få menneskeheden over i den nye tidsalder. Med en 2 gennøgle i denne sfære, handler det om at lære, at være en del af helheden. At føle sig forbundet med hinanden - at vi alle er en del af en enhed, der skal samarbejde fremfor at modarbejde hinanden. For din datters vedkommende, så handler det især om at kunne kende forskel på at være i synk og ikke synk med verdenen. Synkronisitet skal hun derfor være opmærksom på og omvendt også kende situationer, hvor forhold/situationer modarbejder hende. 2 gennøgle repræsenterer den feminine energi i universet. Så for hende gælder det om at lære at agere ud fra solar plexus. Hendes elektromagnetiske kraft vil forøges jo mere hun udlever denne feminine energi, og det vil påvirke hendes aura, hvilket vil have en kraftfuld indvirkning på hendes omgivelser.

Det handler også for din datter om at være autentisk – at turde tale fra sit hjerte og udtrykke det som er. Hun kan udvikle en stor autoritet og få stor magt. Med hendes lederegenskaber, vil det handle om at finde en platform, hvor dette kan udtrykkes som en service til gavn for omverdenen. Hendes sensitivitet går så fint i samklang med livets rytme og kroppens visdom, så hun vil komme til at fremstå som noget af det mest naturlige og som en person, der kan rådgive andre om stort set alting.

God råd:

Frygt – f.eks. forårsaget af presset fra omgivelserne i forhold til at passe ind, skal ikke håndteres på et mentalt plan, men heales fysisk.


Det er også vigtigt at lære hende at holde sig i gang med aktiviteter – også dem, der ikke lige fører hende til hendes drøm. Uanset hvilken del af cyklussen hun er i, så bør der ske et eller andet, for ellers er der fare for, at hun kan falde i en endeløs rille med mange negative følger. Så lær hende at holde sig i gang – gerne rutinemæssige, hverdagsting.


Lær hende også at udvikle tillid til sig selv og hendes egen proces – og også gerne lære at have tillid til andre (bare ikke “de gammeldags autoriteter”).


Hun har brug for tid til hendes forskellige processer. Hendes følelseskanaler er nemlig meget dybe og det er i disse dybder, at svarene skal findes (da hendes sind sjældent har de rigtige svar). Derfor lær hende, at det er okay, at hun har brug for tid og giv hende det rum i alle de situationer, hvor det er muligt.

Kh Pernille


Ps. vi mennesker er som udgangspunkt omgærdet af mystik. Alt dette som er beskrevet her, bør ses som inspiration. Du ved med andre ord bedst - især når det gælder dit eget barn. Så tag det til dig, som du kan bruge og vær også opmærksom på, at noget at det beskrevne kan komme senere hen i livet og er ikke råd, der lige matcher hendes nuværende alder og livssituation.


PPs. Hvis du vil lære mere om den Hologenetiske Profil og den ydre livsramme, som jeg er kommet rundt om i dette svar, så har jeg skrevet et blogindlæg, der forklarer disse 4 sfære: Du kan læse indlægget >>>HER<<< (Dine 4 primære gaver)

Vil du vide mere om Gennøglerne og den Hologenetiske profil?

Jeg tilbyder sessioner, hvor jeg på samme måde som her, laver en analyse af din personlige hologenetiske profil og med de gennøgler som er dine udvalgte i forhold til fødselstidspunkt, sted og tid. Fra 350 kr.


Læs mere >>>HER<<<

Vil du have en gratis skriftlig analyse på et spørgsmål, som kan vises som eksempel her på siden?

Hver måned svarer jeg på spørgsmål omkring ens Gennøgler og Hologenetiske profil - ganske gratis (og anonymt). Send mig en mail, hvor du kort opridser en problematik og stil dit spørgsmål, så kan det være, at du bliver udvalgt. Jeg skal bruge dit navn, fødselsdato, tid og sted (tid er evt. ikke så vigtig) samt lidt baggrundsviden og spørgsmål. Send det i en mail til post@pernilleriis.dk

Seneste blogindlæg...

Tilmeld dig mit nyhedsbrev