Essentielle olieblandinger - nu på web-shoppen

Det mig en ustyrlig glæde - dels at præsentere dig for, at jeg nu (igen) sælger olieblandinger i min lille web-shop + at 3 "gamle" blandinger optræder i sortimentet. Læs med her og få indblikket...

Velkommen tilbage kære olier!


Jeg troede ikke, at jeg formåede både at formidle GenNøglernes univers OG brugen af essentielle olier i mit lille virke. Men kærligheden vandt og som hånd i handske, passer disse verdener utroligt godt sammen. Når visdommen fra GenNøglerne skal absorberes* kan olierne støtte op om processen. Olierne kan tilmed via daglige ritualer, opretholde din opmærksomhed på den proces (skyggearbejde), der sættes i gang, når du med indsigterne i dine livsomstændigheder (som GenNøglerne og det Hologenetiske kort indvier dig i) år overblik over nye handlinger og øget bevidsthedsarbejde.

Det hele indgår altså en smuk alliance og på et personlig plan, får jeg udspillet mine både feminine og maskuline sider - en balance, jeg har savnet siden starten på mit studie af GenNøglerne.

Jeg vil i de følgende måneder udvikle nye skønne hjælpere og som jeg vil glæde mig til at præsentere for dig, så hold øje med siden og endnu bedre… tilmeld dig mit nyhedsbrev, så går du ikke glip af noget.


Glæder mig til at hjælpe dig - uanset om jeg skal lave en GenNøgle analyse for dig eller du har brug for oliernes hjælp.


Kram Pernille


*Absorbering = når du træder ind i absorberingstilstande, begynder dit DNA at sætte dit endokrine system i gang med at udskille bestemte sjældne hormoner på konstant basis. Disse hormoner forbindes med højere hjernefunktioner og involverer tilstande af spirituel illumination og transendens (Kilde: GenNøglerne, af Richard Rudd)

DNA transformation 5 ml. 95 kr.

Hjælpen er altid nær, når vi taler om essentielle olier og lige netop denne blanding, er en potent kraftkarl, når det handler om at transcendere på celleniveau. Skal du have hjælp til at bryde ud af dine genetisk betingedede skyggefrekvenser, så skal der tages olier i brug, der interagerer specifikt med af -og re-programmering på celleniveau. Du skal også støttes i at gå fra hjerne til hjerte, kunne åbne op for en højere bevidstheds sfære. I det hele taget, skal du lære at slappe af og leve et mindre stressfuldt liv, for hvis ikke, at du kan dette, kommer du nemlig ingen vegne.


Denne blanding er baseret på både at beskytte celler og hjælpe kroppen af med de celler, der ikke længere tjener dig. På en måde indgår den i den naturlige cyklus, hvor både liv og død er en naturlig del af processen. Her får du støtte til at slippe ud af din skyggefrekvens og hjælpe kroppen igennem den transformation, som hele vores udvikling er betinget af. Frankincense

🌿Lemongrass

🌿Wild Orange

🌿Pink Pepper

🌿Cypress

🌿Copaiba

Frygt for Forandringer 5 ml. 75 kr.

Frygt har mange ansigter. Vi kan frygte at miste, at fejle, at blive udstødt men også frygt for forandringer kan sætte vores system i alarmberedskab og skabe varig stress og stagnation til følge. Dette er ikke sundt, hvis dette foregår over en længere periode. Handler frygten om uvidenhed, tab af kontrol og at skulle overgive sig til en uvis fremtid pga. forandringer, vi umiddelbart ikke lige kan styre, her bør vi støtte os selv -og finde måder at omgåes vores stærkeste overlevelses instinkter, så de ikke skader os mere end godt er.


Essentielle olier kan hjælpe med at berolige nervesystemet og påvirke de centre i hjernen som styrer vores følelser og dermed nedtone den frygt, der lammer os. Denne blanding som du kan købe her, er specielt lavet til netop at imødekomme frygt for forandring.


🌿Ylang Ylang

🌿Frankincense

🌿Lavendel

Angst i forhold til uvidenhed 5 ml. 75 kr.

“Angst æder sjæle” og ofte kan små uskyldige angstreaktioner eskalere og blive til situationer, vi slet ikke kan styre og det er rædselsfuldt (for at sige det mildt) Angst starter udfra en fornemmelse der fører til tanker der (hvis de får lov) sætter gang i hele vores alarmsystem og frygten indtræffer.


Den bedste kur imod angst er forvisheden om, at alting bliver godt igen. Som børn bliver vi beroliget, hvis enten mor eller far giver udtryk for, at situationen er kortvarigt. Som voksne, lytter vi til de kloge, lærde, eksperterne, lederne og dem vi mener, har overblikket -og som kan tage hånd om situationen og os. Hvis ikke at der findes en velegnet “helt” der kan berolige os, må der tages andre midler i brug.

Essentielle olier kan hjælpe med at berolige nervesystemet og påvirke de centre i hjernen som styrer vores følelser og dermed nedtone den frygt, der lammer os. Denne blanding som du kan købe her, er specielt lavet til netop at nedtone angstreaktioner.

🌿Bergamotte

🌿Geranium

🌿Lavendel


Læs beskrivelserne af oliernes egenskaber, når du klikker videre til shoppen.


>>>HER<<< Kan du komme til shoppen


Seneste blogindlæg...

Tilmeld dig mit nyhedsbrev