Essentielle olier og frekvenser

Med en normal kropsfrekvens på 60 MHz kan du hurtigt komme ud i nogle svingninger af både positiv og negativ karakter, der kan præge din sunde fysiske balance. En ubehagelig oplevelse kan sænke din frekvens, så den er mere tilbøjelig til sygdom og omvendt kan en duft af rose, et kys eller et andet vidunderligt øjeblik, sende dig afsted til skyerne og frekvensen højnes. Læs med her og bliv klog på frekvenser - især når essentielle oliers høje frekvenser kan hjælpe os på vej til forbedrede tilstande….

Hvis du har begået dig i de spirituelle kredse, så har du sikkert hørt om frekvenser, og at en høj frekvens gør gavn for vores velbefindende -dels for at føle velbehag men også i forhold til at tiltrække situationer, personer og omstændigheder, der vibrerer på samme frekvens. Derved støttes vi i at forsætte i en høj vibration, så vi kan tiltrække mere af samme kaliber og så fremdeles. I denne anledning handler det ikke om at skabe forventninger om at kunne indrette sit liv, så det altid foregår i de høje, glædesfulde frekvenser og vibrationer. Dette vil blot medføre fornægtelse og fortrængning, hvilket absolut ikke er sunde omstændigheder for os at skulle bære rundt på.


Nej, som mennesker vil vi altid svinge imellem høje og lave frekvenser - det er en del af livet, men vi kan højne vores bevidsthed og få den klare viden, der gør os i stand til at håndtere disse svingninger med større sindsro og funktionel navigation, således at svingninger i de negative dybder ikke rammer os så hårdt. Vi kan nå et niveau af oplysning og klarhed, så vi i stedet tillader disse negative omstændigheder som værende et naturligt element i vores liv. Tillade dem at passere i vores følelseskanaler med kærlig omtanke og accept og så også vide, hvordan vi bedst muligt får os helskindet igennem, så disse oplevelser ikke får overtaget i vores liv.


Vores tanker spiller en vigtig rolle!


Det kan godt være, at en kop kaffe med dens lave MHz nedsænker din krops frekvens og skaber ballade, men hvis du elsker kaffe og tankerne om en god kop kaffe, får dig til at glædes og oplevelsen også er positiv, så kan en kop friskmalet kaffe måske få din frekvens til at stige og på den måde, så er det jo egentligt vores tanke -og trossystem, der bestemmer i sidste ende. Vores kulturelle baggrunde, ubevidste prægninger mm. vil også spille en rolle i dette komplekse billede.


Af samme grund skal vi passe på ikke at sprede for meget frygt i vores samfund, fordi det ender med at overtage -og dermed påvirke vores MHz i en negativ retning. Man har målt negative tanker til at sænke vores kropsfrekvens med 10-15 MHz og nu er det, at denne oplysning ikke bør vække panikangst i dig, fordi du har en tendens til at tænke negative tanker. Jeg håber derimod at denne oplysning kan give dig klarhed til at forstå vigtigheden af, hvad du tænker og gør i dit liv fremadrettet.


En rask og sund krop vibrerer imellem 62-72 MHz.

Befinder kroppen sig under de 60 MHz, så er den sårbar overfor sygdomme.

Døden indtræffer, når vores kropsfrekvens befinder sig på 20 MHz.


For at opretholde den vel-balancerede og høje frekvens, kan man hjælpe sig selv ved at gøre følgende:


 • Meditation, bønner og fokus på taknemmelighed

 • Frisk luft, natur, bevægelse

 • Frisk mad (uden for meget forarbejdning)

 • Ting og begivenheder der vækker begejstring og glæde

 • Sex, berøring, omsorg, tryghed

 • Variation, udvikling, fornyelse

 • Kreativitet, skønhed og selvomsorg/pleje


… og så selvfølgelig gøre brug af essentielle olier!


Med dem som hjælpere, kan vi ændre på vores frekvenser fra lav til høj, eller støtte os selv igennem en svær følelsesmæssig proces. Vi kan sørme også fremmane ubearbejdede problematikker, vi har fundet ud af, at vi har gavn af at arbejde med, så de kan blive forløst. Vores duftesans går udenom alle vores vores forsvarsmekanismer i hjernen og de kan derfor påvirke os meget hurtigt og effektivt og hvis vi indtager olierne (deres molekyler er så små og genkendelige, at de nemt optages) kan komme rundt i vores blodbaner, blive optaget i cellerne og dermed gøre deres hjælpearbejde.


Æteriske olier, der vibrerer imellem 52-320 MHz:

 • Rose - 320 MHz

 • Helichrysum 181 MHz

 • Frankincense 147 MHz

 • Lavender 118 MHz

 • Myrrh 105 MHz

 • Blue Tansy 105 MHz

 • Chamomile 105 MHz

 • Melisa 102 MHz

 • Bergamot 105 MHz

 • Juniper Berry 98 MHz

 • Sandalwood 96 MHz

 • Peppermin 78 MHz

 • Basil 52 MHz


Essentielle olier der vibrerer under 78 MHz er gode at benytte, hvis man ønsker at få skabt fysisk balance og evt. at afhjælpe sygdom, spændinger, smerte etc. på specifikke områder på kroppen. Olier der vibrerer over 78 MHz. er gode hjælpere til at påvirke os positivt på både åndeligt og mentalt plan.


Her er listet de omstændigheder, der holder dig i sygdom og i de nedre dele af frekvensskalaen:


 • Menneskelige celler starter med at mutere/forandre sig, når kropsfrekvensen falder til under 62 MHz

 • Når du bliver forkølet og får andre virussygdomme, er din kropsfrekvens på omkring de 58 MHz.

 • 52-55 MHz. giver anledning til candida overvækst, Epstein-Barr virus og andre herpes former.

 • Cancer opstår, når kroppen er under 42 MHz.


Jeg forstår nu bedre, hvorfor at en 90-årig, der har røget hele sit liv og aldrig spist en grøntsag, kan leve i bedste velgående, hvis vedkommende tilgengæld altid har været positivt stemt, nydt sit liv og har fundet sin egen vej med at acceptere livets uendelige spil af nuancer. Omvendt har en person, der har drukket masser af grøntsagsjuice, sovet 9 timer hver nat og dyrket masser af motion det meste af sit liv, måske udviklet kræft, hvis vedkommendes tankevirksomhed, traumer, overbevisninger (måske endda karma eller livsformål) er af så overvejen negativ karakter, at denne person -til trods af sin sunde livsstil, fortsat lever det meste af hans/hendes liv i den nedre del af vibrationsskalaen og frekvensen derfor er af så lav karakter, at kræftceller opstår.


Jeg vil gerne afslutte dette indlæg med at understrege, at dette tema er kompleks og der er mange nuancer og vinkler at anskue dette på. Men jeg opfatter dette studie, som indlægget er blevet et resultat af, at det hjælper mig (og måske også dig) at forstå mig selv -og vores verden, som værende et vibrerende univers og at vi (især med essentielle oliers hjælp) til dels kan tage styringen over vores egen frekvenser og præge vores liv i en mere tålelig retning.

Foto: This Dream Catcher


Seneste blogindlæg...

Tilmeld dig mit nyhedsbrev