top of page

Hjælp til forældre

I anledningen af, at jeg nu begynder at tilbyde Forældre Analyse til alle forældre, der ønsker at kende deres barns grundlæggende livsbetingelser, synes det oplagt med et blogindlæg der omhandler forældreskabet, og hvad man som forældre kan gøre for at skabe de bedste vækstbetingelser og kærlige forhold for ens barn. Læs med her….

Vi er nok mange der ved, at det bedste, vi som forældre kan gøre for vores børn er, at elske dem ubetinget, sørge for at give dem en kærlig og lykkelig opvækst, samt hjælpe dem med at udvikle et højt selvværd.

Alt dette bør være førsteprioriteter for enhver forældre, der tager forældreskabet alvorligt.


Men derudover ligger der også en masse andre aspekter, der følger med det store ansvar. De fleste af os, vil nemlig gerne gøre det bedre, end det vi selv er vokset op med. Altså vi sætter baren lidt højere end vores egne forældre formåede, og det er jo helt efter bogen, at man kan have det sådan. Faktisk så ligger dette behov indenfor evolutionens område, hvor ekspansion er målet og alle mennesker gennemgår i løbet af deres liv en udviklingsproces, som en del af en kollektiv evolution, der vedrører hele vores univers.


Og netop fordi vores intentioner og behov ligger under for universets røster og eksistens, så synes det helt naturlig for mig (og forhåbenligt også for dig), at menneskets livsbetingelser er præget af selvsamme universelle love og forhold - hvilket GenNøglerne og det Hologenetiske kort er understøttet af, og som dit barn naturligvis også har fået med sig i fødselsdagsgave.


At kende disse omstændigheder - både hvad angår de negative aspekter, der er designet til at sætte gang i vores udviking samt de positive potentialer, der venter som gaver, vil om noget, gøre en væsenlig forskel for både dit barn men også jeres indbyrdes forhold. At kende hans/hendes skyggesider samt alt det, der kan udvikles i positiv forstand, gør det meget lettere at agere som støtteperson, b.la. fordi uvished, tvivl og bekymring ikke på samme måde vil farve dit forældreskab.


Jeg vil under en Analyse (ca. 40 min. analyse - indtalt på en lydfil) komme med indsigter i de udvalgt GenNøgler og tilhørende linjer, der gælder netop dit barns profil og som vil præges hans/hendes liv. Jeg tilbyder to forskellige analyser - der sammenfatter det væsenligste (i forhold til dit oplæg) omkring det der i GenNøgle visdommen bliver omtalt for enten Aktiveringssekvensen samt Venussekvensen (du kan også vælge din egen agenda).

Aktiveringssekvensen består af 4 sfærer og disse er:


Livsværk - dit barns handlinger og væren udadtil.

Evolution - hvad han/hun er her for at lære.

Udstråling - hvordan dit barn holder sig sund.

Formål - hvad der grundlæggende fuldender dit barn.

Venussekvensen består af 6 sfære og disse er:


Relationer – generelle omstændigheder omkring dit barn og dennes relationer.

Barnets tiltrækningsfelt – hvad dit tiltrækker i sit astrale felt og om hans/hendes seksualitet.

Barnets mentale struktur – om måden dit barn tænker på og anvender sit intellekt

De emotionelle vilkår – hvordan dit barn håndterer sin emotionelle intelligens

SQ - Solar Plexus – om at leve fra hjertet

Dit barns sårbare kerne – healing af de mest sårbare lidelser


 

Mange tak kæreste Pernille for det omfattende arbejde du har leveret vedrørende analyse af mit barns GenNøgler. Din støttende omsorg og kærligheden til dette redskab strømmer ustandseligt igennem hver gang jeg lytter til lydfilen.


Da jeg ikke selv er bekendt med GenNøglerne, har dette været en virkelig fin måde at blive introduceret til hvordan de kan fortolkes. Din udpensling bidrager i høj grad til forfinet fornemmelse for, hvilken sjæl det er, der har valgt mig som forælder. Og i mit tilfælde endda til direkte guidning af hvordan jeg bedst støtter mit barn gennem livet.


Dit personlige engagement er tydligt, uden at du fremstår som belærende. De velvalgte budskaber er ikke til at tage fejl af i din rene formidling. Med ligelig fokus på de gaver og de skyggesider, som hver og en af de fremhævede nøgler byder på for netop mit barn, bliver dette et brugbart værktøj.


Din intuitive indlevelsesevne og visdom opleves som en klar force for hvordan readingen bedst balanceres. Og du formår at bevare din ydmyge, hjertevarme attitude gennem hele lydfilen og i din kontakten med mig som forælder. Af hjertet tak for at se mit barn! - Liv V. H.

 

Det er vigtig for mig at understrege, at den vished, der kommer af at lytte til en Analyse, bør omgåes med respekt og er på ingen måde er en opfordring til, at du overfor dit barn hverken belyser eller italesætter han/hendes sårbare skyggesider og udfordringer. I stedet opfordrer jeg til, at du som forældre vil have fokus på barnets potentialer og styrker, og ellers følger de råd og input som jeg ofte giver, når det drejer sig om at omgå de mere negative aspekter. For at bruge Richard Rudd´s ord, når det gælder omgangen med ens børn og indsigterne via den Hologenetiske profil, så er opfordringen meget klar: “Be gentle” - vær blid.


Et andet godt råd fra Rudd handler om at forældre bør finde en passende balance imellem at kontrollere og udøve disciplin uden, at det hverken bliver for meget eller for lidt. For meget kontrol og disciplin vil føre til oprør og rebelske børn og omvendt, hvis du er for vag i din grænsesætning, så kan ens børn nemt komme til at miste respekten, og situationer har det med at købe løbsk. Vi skal med andre ord, lære at finde en delikat balance, der hverken er for meget eller for lidt og forhåbenligt kan indsigterne fra en Analyse hjælpe.


Hans bedste råd handler om at bygge stærke bånd imellem jer og fokusere på at styrke dem fremfor at bryde dem (f.eks. med den gammelkendte opdragelsesform, der omhandler konsekvens og straf eller for meget disciplin og konsekvens). Jo stærkere båndende er imellem jer, jo mere kan du som forældre stole på - og læne dig ind i, at livet vil sørge for at være dit barns vigtigste læremester. Moralsk bevidsthed og et sundt selvværd kan bedst gro i et sundt miljø, så sørg for at skabe en trygt og kærligt hjem for dine børn, med rammer, der opretholdes af forældre, der står stærkt i sit eget fundament.


Det sidste gode råd, som du får i denne omgang, handler om at lede med et godt eksempel. Dette gælder jo nærmest alt, hvad der vedrører at være menneske. Så alle forhold er i spil både når det gælder mentale, emotionelle og åndelige forhold. Arbejd med din egen Hologenetiske profil og andet der kan højne din selvbevidsthed og skabe nærende vilkår for dig, men som også inspirerer. Alt dette gælder selvfølgelig også din fysisk, dit helbred, din kreativitet og andre aktivteter. Dine sociale, kulturelle og arbejdsmæssige forhold vil også være omstændigheder, hvor dit barn vil blive påvirket.


Så ja, der er mange ting at være bevidst om og heldigvis så skal vi ikke være perfekte i alle forhold. Vi forældre vil fejle og på den måde, bør blidhed også gælde dig. Vi gør alle sammen det bedste vi kan, med de midler vi har til rådighed og med en Hologenetisk læsning (eller et Skriftlig kompendie - læs mere >>>HER<<<), så er du langt bedre rustet til at betræde forældrerollen og skabe de bedste vilkår for dig og dit barn.

 

Klar til at kortlægge dit barns fundamentale blueprint?

Ingen nyheder uden et godt introduktions tilbud, så du kan komme i gang med at lære dit barns mest grundlæggende vilkår at kende.


Jeg forbereder en guidet rundtur med det mål for øje, at du finder hen til afklaring, forståelse og handling, så du efterfølgende dels ved, hvad du skal (og ikke skal). Du vil også komme til at opleve ro og klarhed, fordi bevidsthed healer og du bliver langt mere klar på videre handling og hvilke veje, du bør tage i livet.


Forældre Reading på lydfil ca. 40 min. Læs mere eller køb >>>HER<<<



Seneste blogindlæg

women.png

MINI-AUDIO KURSUS

Hjælp til at finde balancen imellem at tjene verdenen og tjene din egen glæde...

INDHOLD: 

Grænsesætning, Kompromisser, Ubehag

Usynligt arbejde, Forpligtelse, Initiativ

Mission, Afslapning, Økonomi

FIND BALANCEN PÅ UNDER 30 MIN.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev 

bottom of page