top of page

Klar til at vågne op?

Selvudvikling anno 2021, hvordan ser det mon ud? Hvordan bærer du dig selv igennem livet? Hvor fokuseret er du på, hvad der er din personlige mission? Er du klar til at gå endnu dybere ind i disse emner? Læs med her og få indsigterne, der kan få dig videre…

Os mennesker, der lever i det moderne vesten, har mere end nogensinde før, muligheden for at gå skridtet længere og indtage den platform, hvor vores højeste mulige potentiale kan komme i spil. Vi sulter ikke længere, vi er så småt ved at indse, at vi ikke behøver at konkurrere med hinanden for at overleve. At sammenhold er vejen frem, og at vi tilmed også er nået et så tilpas højt bevidsthedsniveau, at vi er i stand til at forstå vores menneskelige omstændigheder, vores historie og har teknikker til at forløse dem. Så hvis du føler dig klar til at indtage næste level - næste bevidsthedsplatform, hvad er det så lige, at du skal have styr på?


Øge din selvbevidsthed!


Ja såmænd. Der skal skrues endnu mere op for din viden omkring dig selv og dine omstændigheder. Det handler ikke så meget om “navlepilleri” og tunge processer, men mere om at forstå og have kendskab til det, som er dig og dine omstændigheder. Det er bare om at komme i gang, hvis du spørger mig.

Kend dig selv

Manglende selvbevidsthed ligger som en underliggende årsag til alle dine problemer, symptomer og konflikter, samt alle dine mørke sider af din sjæl. Hvis ikke, at du forstår dine livsomstændigheder – altså hvad er du blevet til i forhold til alt det, der er sket dig, samt er bevidst omkring, hvor du og dit liv skal hen, så vedbliver du i denne form for stagneret situation, hvor problemer, symptomer, konflikter etc. fortsat vil styre dig og dit liv.

Spørg derfor dig selv:

  1. Går jeg på min vej i fuld integritet?

  2. Udlever jeg min sandhed?

  3. Har jeg modet til at møde mine skyggesider og alt mit andet bullshit, jeg bærer rundt på?

FORSLAG: GenNøglerne og det Hologenetiske kort kan hjælpe dig med at lære dig selv og dine livsomstændigheder (sjælskontrakt) at kende. Hvis du er ny i dette univers, så anbefaler jeg dig at læse dette blogindlæg, så er du godt i gang.


Din krop - dit tempel

I forhold til din krop, hvor selvbevidst er du omkring de valg du træffer på din krops vegne? Hvad giver du den at spise? Hvad for rutiner udsætter du den for? I denne sammmenhæng handler det også om at være i stand til at slippe alt det, du er afhængig af (mad, forhold, cigaretter, alkohol, spil, ting etc.).

FORSLAG: - læs mit blogindlæg med gode råd til en sund livsstil


Dig og din omverden

At vågne op handler også om dig i forhold til din omverden. Der er dine relationer: kan du være dig selv sammen med dine nærmeste, eller er du underlagt nogle tillærte adfærdsmønstre, der faktisk ikke tjener dig? De fysiske omgivelser kan også være et område, der kalder på din opmærksomhed: bor du et sted, der gør dig tryg? Har du indrettet dig, så du kan slappe af, være kreativ og i det hele taget føler dig hjemme - også geografisk?

Rollen som offer, bør du også se på. I hvilket forhold er du underlagt en andens handlinger? Vi er alle sammen ofre i større eller mindre grad og kunsten er her, at løfte sig selv og hæve sig over ens emotionelle tilstande. Det handler også om at være selvbevidst omkring, hvordan at du behandler andre mennesker, ting, dyr, vores jordklode. I den henseende, bør dit fokus også være på alle de ting/handlinger, du gør, når andre ikke ser det.

FORSLAG: Tilmeld dig mit nyhedbrev og modtage helt gratis min E-bog om at lære at sætte sunde grænser (værdi 100 kr.)

Biodiversitet

Hvor tæt kontakt er du med naturen? Vi mennesker har desværre bevæget os så langt værk fra den biodiversitet, vi er en del af, og det er bestemt ikke sundt for os. Vi er designet til at være i bevægelse og være udenfor, hvor kontakten til solen og naturen omkring os, gør ”ting og sager” (bakterie udveksling, optagelse af sporer mm.) som vi har brug for, for at fungere. Vidste du f.eks., at midterområdet under dine fødder, er det sted på din krop, hvor porerne er størst - og dermed det sted, hvor du lettest optager næring igennem din hud? Bare tæer på græs, er vigtigere end du måske tror.


I denne sammenhæng gælder også indtagelse af fødevarer. Spiser du mad, der kommer fra den anden side af jorden eller spiser du lokalt? Når du plukker en solmoden tomat indeholder den sporer (de små hår omkring tomaten), der er yderst gavnlige for dit system. Dem får du altså ikke, hvis tomaten har været plukket halvmoden og transporteret igennem det meste af Europa.


Så spørg dig selv: hvor friske er de madvarer du indtager? Hvor forarbejdet er de? Og spiser du efter årstiden?

Kontemplation

At finde balancen i mellem bevidsthedsarbejde og kontemplation er nærmest noget af det vigtigste, du bør være opmærksom på, når du går opvågningsvejen.


Hvis ikke at du bruger tid på at kontemplere (altså blot være i en afslappende og tilladende tilstand), så alt det tillærte under bevidsthedsarbejdet, kan få mulighed for at blive integreret og finde fysisk fodfæste, så vil der ikke ske noget som helst!


Præcis på samme måde, som du efter yoga øvelserne, ligger stille efterfølgende (Shavasana) for at gøre det lettere for kroppen at “bearbejde” øvelserne. Det ene lykkedes ikke uden det andet og selvsamme vilkår gælder altså også, når du arbejder på at øge din selvbevidsthed!


Så, husk at nyd de stille stunder. Gør magiske pauser til din foretrukne adfærd, find dine ynglings og dyrk dem. Pauser kan bestå af dybe vejrtrækninger, meditation, være i naturen, lytte til musik, lytte til regnen, falde i staver (trancetilstand) og så selvfølgelig …sove - om natten, en middagslur (en morfar - maks 20. min.).


FORSLAG: Læs mit blogindlæg om pauser

For mig, er alt helt fjong, når et indlæg, der handler om at vågne op, slutter med råd om at huske at sove - begge dele er lige vigtige…

Kærlig hilsen


Pernille


 


Коментарі


Seneste blogindlæg

women.png

Tilmeld dig mit nyhedsbrev 

bottom of page