Naturlige duftkugler til tørretumbleren + Wintergreen olie

Det må næsten være årets jule, værtinde eller adventsgave! Disse herlige små uldkugler der bringer naturlig og himmelsk duft til vasketøjet. Anvend blot et par dråber at din ynglingsduft fra din samling af essentielle olier og du behøver ikke længere kemisk skyllemiddel for duftens skyld...


Naturlige duftkugler til tørretumbleren

Jeg har totalt forelsket mig i de her uldkugler til tørretumbleren og har længe været på udgik efter noget lign, der kunne få mit tøj til at dufte, når nu at skyllemidler er så kemiske -og ikke særlige gode for os. Det skønne ved disse kugler er, at du selv kan vælge hvilken duft, du ønsker dit tøj skal dufte af, for du vælger selv imellem dine essentielle olier og hælder et par dråber på kuglen, inden du putter den i tørretumbleren.


Wintergreen - opfriskende, afhjælper kontrol og negative stagnationer

Sammen med uldkuglerne får du også en 15 ml. Wintergreen olie du kan bruge på kuglerne. Wintergreen er produceret i Nepal, af blade som har en meget opløftende og forfriskende duft. Olien er også god at anvende til massage (med bæreolie) når du har dyrket sport (styrker muskler og led, hjælper på kramper) og dens mintagtige smag gør den god at anvende i f.eks. hjemmelavet tandpasta (jeg har også fundet beskrivelser om, at den bleger tænderne). På det følelsesmæssige plan, hjælper den til at slippe kontrol og negative omstændigheder, som ellers er svære at komme af med. Kæmper du med et behov for altid at have ret, så kan Wintergreen også hjælpe dig i denne sammenhæng. I det hele taget, får du hjælp til at turde hengive dig -og slippe alle de tunge byrder, som du har en tendens til at bære rundt på.


Støtte til et helt nepalesisk samfund

Med til historien hører, at kuglerne er lavet af nepalesiske kvinder, som ellers i generationer har været i kløerne hos arbejdsgivere, der har udnyttet dem groft. I stedet -og med doTERRA hjælp, har de nu fået skabt økonomisk sikkerhed for dem selv og deres familier ved at lave disse håndlavet kugler samtidig med, at de deltager i produktionen af den essentielle olie, Wintergreen, hvis blade, kvinderne indsamler og bærer hjem i store kurve, så mændene kan tage sig af destillationen. Smukt!


Kuglerne er Fairtrade, organiske og fri for kemikalier og farvestoffer. Den medfølgende pose i 100% bomuld, er også håndlavet af kvinderne i Raksha Shelter området i Nepal.


4 uldkugler, en bomuldspose og Wintergreen (15 ml):

269 kr. for medlemmer + fragt

359 kr. for ikke medlemmer + fragt


Køb sættet >>>HER<<<


#doTERRA #Wintergreen

Når du køber en pose, støtter du også de nepalesiske kvinder økonomisk og hjælper hele regionen til fortsat at vækste via Fairtrade og bæredygtigt arbejde og som er med til at sikre hele landsbyers overlevelse flere generationer frem. Her kan du se en film om hvordan produktionen af Wintergreen foregår og møde nogle af kvinderne, som så også laver de håndlavede uldkugler.


Seneste blogindlæg...

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

... og få 10% rabat på dit første køb i web-shoppen.