top of page

Bonus: Din Hologenetiske profil som skriftlig analyse - alle 3 sekvenser!

Det er med stor glæde, at jeg nu kan præsentere dig for muligheden for at få indsigt i hele din Hologenetiske profiI - som skriftlige analyser, du i dit helt eget tempo kan studere i et tempo . Læs med her og få mere indsigt i disse enestående tilbud…

Klar til at kortlægge dit indre landskab og afdække dine helt unikke sjæls gaver?

I disse skriftlige analyser kan du læse lidt mere om nogle af de aspekter, der ligger til grund for de 3 forskellige sekvenser, der udgør din Hologenetiske profil. Dit personlige Hologenetiske kort er en personlig profil, der viser dig hvilket forskellige genetiske sekvenser, der udgør lige præcis det blåtryk, som er gældende for dit liv og din gang her på jorden. Kortet udgør en oversigt over 11 forskellige sfærer/temaer, hvor hver en GenNøgle (hexagram), der er placeret på kortet, bl.a. er astrologisk udregnet.

Disse nøgler repræsenterer hver især en arketypisk forståelse af din genetik og rummer en viden og en indsigt om dig og din plads i universet. Jo mere, at du lærer disse nøgler og den sfære, den udspiller sig igennem at kende, jo mere vil du kunne hæve lysfrekvenserne, der passerer igennem dit DNA og på den måde komme til at opleve livet på nye højere bevidsthedsniveauer.

Jeg har forsøgt at præsentere dem så enkelt og forståeligt, således, at du kan komme i gang med at lære dig selv bedre at kende på de fundamentale vilkår og evt. selv efterfølgende arbejde videre - og dybere med alting i din egen takt, formåen og interesse.

Analyserne er for dig, der gerne vil have kendskab til dine helt unikke livsbetingelser og som samtidig har forstået, at vejen til at udvikle høj selvbevidsthed mest af alt, er en personlig og individuel rejse, der primært fungerer som et selvstudie - godt hjulpet af en struktur og visdom, der er uhyggelig præcis og informativ - og som kan støtte dig på din videre rejse.

Hvis du arbejder som behandler eller indenfor psykoterapi i en eller anden form, eller har planer om selv at gå i terapi, så kan dette materiale også udgøre et fyldestgørende fundament for terapien, da indsigterne vil danne grobund for jeres indbyrdes arbejde.

Kortet er opdelt i 3 sekvenser:

1) Aktiveringssekvensen - svarer til dine overordnede forhold i livet

2) Venussekvensen - omhandler dine dybe emotionelle kernemønstre i dit liv

3) Perlesekvensen - åbner op for, at din mentale bevidsthed kan fungere på et højere plan

I de 3 forskellige analyser vil der blive gennemgået, hvad de forskellige sfære betyder overordnet set, samt gennemgå de pågældende GenNøgler som er dine udvalgte nøgler. Heri ligger der en essensbeskrivelse af hver nøgle (skyggesider og gaver mm.) samt en forklaring på den tilhørende linje, der passer til den pågældende sfære. Du vil også få indsigt i, hvordan at du efterfølgende kan arbejde med disse indsigter.

Gratis - når du deltager i et onlinekursus!

Du får - helt gratis - en skriftlig analyse (på dansk med beskrivelser og forklaringer, der vedrører din unikke profil), når du via mig, køber et af Gene Keys online kurser. Onlinekurserne er omfattende, på engelsk og der er meget at gå til. Med et forenklet, dansk kompendie ved din side, vil du lettere få overblik, indsigt og forståelse omkring GenNøglernes univers. Så du bør absolut overvej e dette supplement, der ikke vil være en yderligere omkostning for dig, hvis du alligevel har intentioner om at ville deltage i et af kurserne.

Læs mere om de 3 online kurser og/eller køb lige >>>HER<<<

 

Du kan læse mere om de 4 primære gaver og ‘Aktiveringssekvensen’ i et blogindlæg, som du kan læse lige >>>HER<<<


Kunne du tænke dig at downloade en gratis profil af hele dit Hologenetiske kort, kan dette gøre lige >>>HER<<<

Her ser du hvordan de 3 forskellige sekvenser viser sig i det Hologenetiske kort.

Aktiveringssekvensen er angivet med grøn. Venussekvensen er angivet med rød og Perlesekvensen er blå.

Seneste blogindlæg

women.png

MINI-AUDIO KURSUS

Hjælp til at finde balancen imellem at tjene verdenen og tjene din egen glæde...

INDHOLD: 

Grænsesætning, Kompromisser, Ubehag

Usynligt arbejde, Forpligtelse, Initiativ

Mission, Afslapning, Økonomi

FIND BALANCEN PÅ UNDER 30 MIN.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev 

bottom of page