top of page

Essensbeskrivelser af de 64 GenNøgler

Det er mig en glæde at kunne præsentere dig for denne enestående mulighed for at få indblik i, hvad de 64 GenNøgler handler om. Disse PDF ark, som nu er til salg i min web-shop indeholder essensbeskrivelser af de væsenligste forhold, der gælder for hver enkelte GenNøgle. Læs med her ….

Disse ark er for dig, der gerne vil lære essensen af GenNøglernes beskrivelser at kende og ikke lige er indstillet på, at skulle gøre dit eget omfangsrige studie og researcharbejde af et dybt og komplekst filosofisk værk.


Måske du har fået en analyse hos mig og gerne efterfølgende vil gå i dybden med din GenNøgle, så du kan lære den at kende og på den måde arbejde med dette livsvilkår. Det kan også være, at du på egen hånd, vil gå på opdagelse i dette spændende univers og måske selv har fået lagt din Hologenetiske Profil (som gratis kan gøres lige >>>HER<<<).

Bemærk at forklaringer omkring temaerne i det Hologenetiske kort samt linjerne ikke beskrives i disse ark. Den viden kan du få via en session med mig, hvor du også vil blive indviet i yderligere informationer eller selv foretage dette studiearbejde på egen hånd gennem www.genekeys.com :-)


Alle de menneskelige arketypiske træk, som de 64 GenNøgler omhandler, er omstændigheder som er gældende for os alle. Nogle træk vil blot være mere tilstede i vores personlighed og livsbetingelser end andre, og disse fremhævede arketypiske træk vil fremgå i vores Hologenetiske profil. Du vil derfor have glæde af at læse alle GenNøglerne uanset om de befinder sig i din profil eller ej.

Vi må gøre os vores egne erfaringer

"Man kan tvinge hesten til truget, men man kan ikke tvinge den til at drikke" Et gammelt ordsprog, der mere end nogensinde før understøtter påstanden om, at vi kun kan skabe forandringer, hvis vi er modtagelige for det. Altså være parate til at gøre det, der skal gøres og i det tempo, vi nu engang er i stand til at udføre disse handlinger.


Richard Rudd, grundlæggeren af GenNøglerne forstår denne omstændighed og derfor er alt hans materiale tilgængeligt som et selvstudie! Det er dog min erfaring, at hans materiale er omstændigt og det kræver et ekstra stort engagement, meget tid og/eller en lige så stor portion nysgerrighed (som jeg har), til at ville gå igang med dette materiale.


Jeg har udråbt mig selv til at ville bygge bro imellem GenNøglerne og alle som føler sig draget af denne visdom. Jeg har gjort mit for at forsimple det dybsindige materiale, så det forståes og er tilkommeligt for alle. Mit materiale er "light udgaven" og alligevel så tilpas indsigtfuldt til, at de fleste af os nulevende mennesker, har nok "selvudviklingsmateriale" til resten af vores liv.


I det følgende kan du læse lidt om de generelle forhold, essensbeskrivelserne kommer rundt om:


Skygger og gaver:

Hver GenNøgle indeholder en skygge og en gave og hver gang, at vi opdager et negativt mønster (skygge) og når til det punkt, hvor vi kan omfavne vores skygge i kærlighed (accept), udløser det en gave. Gave og skygge er altså indbyrdes forbundne. Når gaven træder mere frem i dit liv, opleves livet mere klart og dette indre arbejde, vil vise sig i dit ydre liv - dette er en universal lov.


At udvikle sig betyder ikke, at blive fri fra udfordringer, fordi det netop er ubehag, der fører til vækst. Hemmeligheden er, at lære at anerkende dette vækstgrundlag og at dette er en naturlig del af livet. Dine gaver vokser ud af komposten af dine ubehageligheder/udfordringer, og det er din opmærksomhed og bevidsthed, der transformerer dine skygger til gaver.

Gaverne vil fremstå mere og mere klart i takt med, at din attitude ændrer sig i forhold til, at din opfattelse af livet, vil bære mindre præg af, at være offerstyret. Vi har alle udfordringer/skygger med os, når vi fødes ind i det her liv, og det er vores villighed til at ville imødekomme disse, der er livsvigtigt. Først med tilladelse (ikke undvige), accept og omfavnelse. At tilgå dine udfordringer på den måde, vil styrke din spirit (ånd) og åbne op for hele dit potentiale.

Undertrykt eller reaktivt?

Hver GenNøgle vil også udtrykke sig i enten et undertrykt eller reaktivt udtryk. Hvordan det udspiller sig, kommer an på omstændighederne i din barndom, kulturelle og religiøse aspekter, naturen og din karakter. Den undertrykkende natur manifesterer sig som et mere introvert psykologisk mønster, hvor den reaktive natur er mere ekstrovert og vil oftes bære præg af vrede (der i virkeligheden er frygt vendt udad). Det er almindeligt, at vi mennesker svinger imellem begge poler, så det er vigtigt, at du tager dem begge i betragtning, når du læser om dem i dine GenNøgler.


Derudover får du en generel introduktion til, hvordan du bør arbejde med indsigterne, samt nogle gode links til videre forløb.

Alle ark med essensbeskrivelser af de 64 GenNøgler er baseret på bogen: 'GenNøglerne', af Richard Rudd, som du kan købe lige >>>HER<<<>>> kom til shoppen HER <<<


 

PS. Hvis du studerer Human Design, kan du med fordel også bruge disse 64 ark, da Human Design og GenNøglerne begge opererer ud fra I Ching - visdommens bog. Dette betyder, at temaerne i de 64 hexagrammer er de samme - blot tolket med nuancer.

Seneste blogindlæg

women.png

MINI-AUDIO KURSUS

Hjælp til at finde balancen imellem at tjene verdenen og tjene din egen glæde...

INDHOLD: 

Grænsesætning, Kompromisser, Ubehag

Usynligt arbejde, Forpligtelse, Initiativ

Mission, Afslapning, Økonomi

FIND BALANCEN PÅ UNDER 30 MIN.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev 

bottom of page