Sat Nam - min sande identitet!

Selvom doTERRA laver de mest fantastiske olieblandinger, har jeg følt mig inspireret til selv at lave en blanding som kan hjælpe -og støtte os til at blive mere klare på vores egen sandhed og stå stærkt i os selv. Læs med her…

At finde ind til vores helt egen og unikke sandhed - det er vel i grunden det, de fleste af os leder efter. Får når vi står lige netop her i vores egen sandhed, i vores egen kraft, så er der er ikke så meget, der kan slå os ud af kurs. Vi er i balance, er selvbevidste, kender vores eget værd og har en indre tillid til, at det hele nok skal gå.


Når vi dyrker Kundalini Yoga arbejder man på at opnå denne indre tilstand og udtrykket “Sat Nam” et et meget vigtig mantra, man altid både åbner -og lukker en Kundalini Yoga session med. Sat betyder “at åbne op for ens sandhed” og Nam betyder at denne sandhed efterfølgende vil manifesteres sig som vores identitet. Chanting af dette mantra vækker sjælen og balancerer de fem elementer. Denne olieblanding hjælper på at understøtte denne proces, hvor vi netop skal finde ind til vores egen helt unikke sandhed og stå stærkt i vores egen kerne.


ROMAN CHAMOMILE

Olien for livsformål. Roman Chamomile støtter os i at finde hen til vores unikke zone og bidrag til verden. Vi lander i en dyb ro, fordi vi og livet begynder at give dyb mening. Støj, fyld og rod skrælles langsomt af, og vi kommer i kontakt med alt det, som vi i virkeligheden brænder for. Inkompetence erstattes af simple, geniale toner af os. Vores unikke brik til verden. Egoet kommer i baggrunden, mens sjælen leder powerfuldt


FRANKINCENSE

Olien for sandhed. Vores individuelle sandhed. Kendt som kongen over alle olier. Langt de fleste lyver om deres reelle behov. Både over for sig selv og andre. Giver nye perspektiver. Genial til hud, celler og nervesystem. Angst og spændinger. Højner bevidsthed og skaber spirituel vækkelse og evolution. Styrker os i at slippe løgne og alle former for lavere vibrationer. Fjerner skyklapper og bringer lys i mørket. Styrker relationen til far.


LAVENDER

Beroligende. Styrker kommunikationen, så vi bliver i stand til at kommunikere vores ægte tanker, følelser og behov. Derfor er lavendel også ideel til stress, der handler om at forlade os selv. Styrker følelsen af at være hørt, set og elsket. Lindrer spændinger. Ideel til søvn (20 % bliver dog meget snakkende). Genial til hud, brandsår, rifter, myggestik, solskader og kløe. Lindrer frygt og giver mod til at sige nej til negative valg.


Du kan købe blandingen i min web-shop.


Sat Nam 5 ml. Koster 75 kr. + fragt og kan købes >>>HER<<<


Blandet med fraktioneret kokosolie, så også børn og sensitive sjæle kan bruge den.
Andre olieblandinger, der kan hjælpe: Balance (doTERRAs blanding for at få jordforbindelse)


Blogindlæg du bør læse: At finde ind i orkanens øje (for her er der fred)

#lavendel #doTERRA #RomanChamomile #Frankincense #Selvværd #Selvomsorg #Handling #Opskrifter #Olieblandinger

Seneste blogindlæg...

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

... og få 10% rabat på dit første køb i web-shoppen.