Du vil gerne præsentere dig selv og din kompetencer, så dine kunder bliver tiltrukket af dig og dine ydelser.


​​​Du vil gerne signalere din ekspertise og ydelser på en professionel måde, der kan generere mere salg.


​Du vil gerne have hjælp af én, der har grundigt kendskab til dit fag og som let kan forstå dig og dit univers.

Jeg ELSKER at skrive og jeg ved, hvordan man gør!

Husk at det er præsentationen af dig, der sælger dine ydelser!
 
Som behandler, som terapeut, som dig der repræsenterer en mindre virksomhed, er det virkelig vigtigt, at du får præsenteret dig selv på din hjemmeside, så dine kunder og klienter får lyst til at gøre brug af dine ydelser.
 
Det er med andre ord ikke kun dine ydelser folk bliver tiltrukket af, det er også din personlighed, sin udstråling og karakter, der tiltrækker.
 
Det kan for mange være så utroligt svært at skulle præsentere sig selv, fremhæve sine særlige evner, skrive om alle herlighederne i et toneleje, der er autentisk, reelt og som får folk til at trykke på enten ”Køb” eller ”Book” knappen.
 
For nogen kan dette punkt på ”To do” listen give anledning til stress og undvigelse og for andre, bliver det til en halvhjertet løsning. Tænk, hvis det netop er dette undvigende punkt, der gør, at forretningen ikke kører på højeste blus og at du får den værdige respons, som du sikkert har arbejdet hårdt for og fortjener at høste.
 
Hvor ville det være en skam ikk?
 
Her er et godt sted at bede om hjælp!
 
Især fordi at en hjælp fra en tekstforfatter som mig, ikke vælter budgettet. Du skal ikke ud og investere i lange forløb og pakker, der både er omkostningsfulde i overkanten af, hvad du egentlig har brug for.
 
Jeg vil anbefale dig at forholde dig til det væsentlige - dit udtryk, så dine kunde og klienter kan lære dig at kende og derved bedre kan beslutte om du skal være deres næste hjælper.
 
Alle de finesser, talenter og personlige træk skal fremhæves uanset hvad janteloven ellers prædiker.
 
Du skal vise, at du er noget!
 
…og hvis ikke du selv kan få udtrykt dette (det er der ikke mange, der kan), så lad mig hjælpe dig i denne proces. Jeg har faktisk skabt en lille niche indenfor dette område. Kombinationen af tekstforfatter, journalist og med adskillige kurser og uddannelser indenfor den alternative behandler verden, bag mig, så har jeg en veludrustet værktøjskasse klar.

 

Så når du er parat, så tager vi en uforpligtende snak og jeg får dit lys til at skinne og forfatter vores arbejde i en tekst, du kan publicere på din hjemmeside.
 
Kontakt mig, hvis der er noget du er i tvivl om – jeg er klar til at både tale og hjælpe dig.

Portræt 5-600 ord

  • Vi starter med en indledende samtale og aftaler nærmere.

  • Vi har et telefon interview på ca. 20-30 min. Jeg optager samtalen og ud fra denne forfatter jeg en tekst

 

  • Du får tilsendt teksten til gennemlæsning og har herefter mulighed for at komme med ændringsforslag

  • Eventuelle rettelser (maks 1 gang) og teksten er klar til videre publicering o.lign.

Jeg anbefaler et format på ca. 5-600 ord i et portæt af dig.

TILBUD -portrættekst 5-600 ord - 750 kr. (ingen moms) - normalpris 1.000 kr.

Min baggrund

Har b.la. forfattet 'Bogen for udmattede sjæle'

Jeg har arbejdet som journalist i over 8 år i magasinbrancehen og skrevet alle typer artikler og indlæg -lige fra reportager til interviews, portrætter, shoppingsider  mm.

Læs min blog som i øvrigt har været nomineret til Blogprisen.

Jeg er både professionel tekstforfatter, har genneført indtil flere alternative uddannelser og har på den måde skabt mig en nicheplatform, hvor jeg både kender til din faglige verden og dine kunder. Jeg kan således få dig og dine ydelser til at skinne igennem på alle planer. Jeg er en ordnørd og elsker at sysle med tekster, så de både fænger og sælger, så lad mig hjælpe dig...