top of page
NTuzTOnZ_4_OPy81wP4sv1wSimRTdj6VvigHIfvHX07oxwbhhdQS3eJQUQUYAQTXC4RE3m1wGGBSnNna4DxwPCo8qx

Kære du ...

 

Her på siden får du hjælp med klarhed/indsigt omkring dine livsbetingelser, så du kan navigere dit liv i en retning af at være mere ansvarlig, kraftfuld og formålsgivende.

 

Verdenen har nemlig brug for, at vi foretager denne indre rejse og vokser i selvagtelse og kærlighed fremfor at vende blikket udad og pege fingre af andre.

 

Først og fremmest: der er brug for dig - præcis som den du er!

 

Dernæst er det vigtigt, at du lærer at tage ansvar - overfor dig selv, dine relationer samt forstår de spirituelle naturlove, der hersker i universet! På et højere spirituelt plan har du en opgave - du er lysbærer og ligesom ringe i vandet, vil din glæde over livet og måden du forvalter din virkelighed på være inspirerende for andre. Når dit lys skinner, oplyser du verdenen og således er det.

 

Der er mange måder/veje til at skinne og lyse op, og det gælder for dig om, at du finder lige netop den indsigt, inspiration, de redskaber og gøremål, der matcher dig. Måske mine bidrag her på siden kan hjælpe? Vi mennesker har brug for at netværke, inspirere hinanden, trøste hinanden og guide hinanden. Vi skal også tillade os selv at gøre brug af hjælperedskaber fra naturen, smykke os fysisk for at ære kroppen og livet.

 

Vi skal også lære at lade intuitionen guide os og tillade spiritualiteten at råde  - også selvom alle disse handlinger af nogle opfattes som værende latterlige i forhold til det maskuline verdensbillede, hvor videnskab, lineær - og rationel tankegang synes at være af mere dominerende karakter. Alting handler om balance - lidt af det hele tak!

 

Dejligt at du er her og masser af kærlighed din vej...

 GenNøglerne

Klar til at kortlægge dit indre landskab og afdække dine helt unikke sjælsgaver?

Vidste du at din GenNøgle profil et redskab til at oplåse dit livs enorme potentiale? Ved at bringe astrologiske beregninger sammen med genetisk viden, giver din Hologenetiske profil dig et blåtryk, der fortæller dig hvem du er, hvordan du fungerer og fremfor alt, hvorfor du er her. 

Det er derfor med den største fornøjelse, at invitere dig med på en helt unik- og ganske bevidsthedsudvidende rejse ind i dit eget indre landskab, så du med stor fordel kan afdække, hvordan du kosmisk er sammensat og hvilke energetiske prægninger, der udgør lige netop dine unikke livsbetingelser.

 

Du er  velkommen til at få min hjælp og ekspertise i forhold til, at jeg tyder profilen for dig, dit barn eller dit parforhold og efterfølgende sammensætter det hele i en ca. 40 min. lydfil, der er din til evig tid og eje.  Læs mere  >>>HER<<<

Jeg forbereder en guidet rundtur med det mål for øje, at du finder hen til afklaring, forståelse og handling, så du efterfølgende dels ved, hvad du skal (og ikke skal). Du vil også komme til at opleve ro og klarhed, fordi bevidsthed healer og du bliver langt mere klar på videre handling og hvilke veje, du bør tage i livet.

 Intet er mere attraktivt end en person, der er  afbalanceret, centreret og samtidig ved, hvem de er og hvad de bidrager med til denne verden... 

Pernille Riis
GenNøgle Guide

Jeg har beskæftiget mig professionelt med personlig udvikling og spiritualitet siden 2012, hvor jeg for alvor tog afsked med medieverdenen og begyndte en meget lang og erfaringsrig indre rejse. I den proces erfarede jeg ret hurtigt, at min livslange interesse for menneskets psykologiske mekanismer og spiritualitet, var svaret på de spørgsmål, som så længe havde fulgt mig i forhold til karrierevalg. Herfra handlede det så om, hvordan min rolle helt specifikt skulle være, og mange studietimer og erfaringer skulle der til, førend alt faldt på plads.
 
GenNøglerne var svaret, og det viste sig selvfølgelig, at mine celler er kodet til at understøtte denne handling til fulde. Jeg har nemlig nogle prægninger i mine livsbetingelser (det Hologenetiske kort) der handler om at få andre mennesker til at føles sig godt tilpas, med hvem de er, hvilket b.la. indebære at hjælpe med rammer og strukturer, hvori en kærlig selvudviklingsprocees kan finde sted.
 
Jeg har med andre ord fundet min rette hylde og er klar til at hjælpe dig igennem dine udfordringer og afklare hvad, som måtte forhindre dig i at "vågne op" til det liv, du også er kommet for at opleve.

Du kan læse mere om mig og min baggrund >>>HER<<<

PernilleRiis.png
HILMA_AF_KLINT_edited.jpg

At navigerer autentisk i en kaotisk verden, bliver meget nemmere når du:

  • Har et kompas (dit Hologenetiske kort) at navigere efter.

  • Forstår de universelle love og det dynamiske og holistiske univers, du er en del af.

  • Kender dine skyggesider og udfordringer og magter at håndtere dem, så de kan transformeres til gaver i dit liv.

  • Har overblik over formål, gaver og potentialer, som du bør indstille dig efter at realisere (oplåse).

  • Ikke længere behøver at sammenligne dig selv med andre og derved komme til at stræbe efter vilkår, der faktisk hverken tjener eller vedrører dig og dit liv.

  • Er sammen med ligesindet, der er på samme rejse som dig, og hvor I kan støtte hinanden undervejs.

Relationer.png

Tilmeld dig mit nyhedsbrev 

Kig forbi

Instagram

bottom of page