Handelsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af

Pernille Riis, Godsbanegade 22 4.tv, 1722 København V

Cvr nr. 27417078


Kontakt mig på post@pernilleriis.dk

Vedr. alt skriftligt materiale og print:

 

Rettigheder og fortrolighed.
Pernille Riis har alle rettigheder til leverede digitale produkter og alt materiale, trykt og digitalt, som stilles til rådighed i relation til bøger, E-bøger, lydfiler, forløb, konsulentbistand, webinarer og workshops, artikler i blog mm. Ved køb opnås brugsret til produkter og materiale.

Brugsretten er personlig.
Produkter og materiale skal behandles fortroligt og må ikke udleveres eller videregives til tredjemand. Produkter og materiale må kun anvendes til eget brug. Produkter og materiale må ikke anvendes til andre formål end det, hvortil de er købt, herunder må de særligt ikke anvendes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med Pernille Riis virksomhed.

Digitale produkter:
Digitale produkter er dine til evigt eje, med mindre andet fremgår. Men Pernille Riis forpligter sig ikke til at hoste materialet til evig tid. Derfor opfordres du til at downloade materialet til egen opbevaring. Der lukkes dog aldrig ned for adgang til materialet uden minimum 14 dages varsel. Det påfalder altid køber at vedligeholde sin E-mail, så evt. advarselsmails når frem i tide.
Ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikket, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret

 

Vedr. formidling og salg af essentielle olier:

Du har kun mulighed for at få tilsendt gratis prøver af 1 ml. (sæt/enkle) én gang, hvor samme navn, mail, adresse er blevet benyttet.

 

Olier solgt i prøvestørrelser med roller, indgår ikke i normale købsformaliteter hvor returret og reklamationsret normalt kan benyttes. Jeg kan heller ikke garantere 100% sterile forhold, når jeg laver prøveblandingerne og de bør således ikke indtages oralt, men kun bruges til udvortes brug eller med diffusser (dem uden bæreolie).


Forsendelse I DK (salg af olieblandinger o.lign.):
Jeg benytter enten DAO (coolrunner.dk) eller PostNord som fragtselskab og sender så hurtigt jeg kan. Prisen for at sende en pakke er 38 kr. for Coolrunner og pakken bliver leveret til dit nærmeste DAO udleveringssted. Prøver sendt via PostNord til 15 kr. i forsendelse, yder jeg ikke garanti for at nå frem. Hvis PostNord ikke leverer, er jeg således ikke forpligtet til at fremsende nye prøver. Vil du have prøverne sendt med en track and trace forsikring, skriv til mig og jeg sender prøverne via Coolrunner.

 

Hverken DAO (coolrunner.dk), PostNord eller jeg, tager ansvar for fejltastning - fortaget af kunden under bestilling (formularen), hvis dette giver forsendelsesproblemer.


Ophavsret

 

Mit materiale må ikke anvendes i reklame- eller referenceøjemed uden skriftlig tilladelse.
Såfremt ovennævnte rettigheder og/eller fortrolighed krænkes og/eller Pernille Riis navn anvendes i strid med denne bestemmelse, er Pernille Riis berettiget til en bod. Boden fastsættes til det tredobbelte af hvad en eventuel indtjening er værd for kursisten/sparer kursisten for, som er direkte baseret på en kopieringen af Pernille Riis´s materiale. Såfremt der er tale om en fortsættende overtrædelse beregnes ny konventionalbod for hver påbegyndt måned. Pernille Riis er også berettiget til at få overtrædelsen stoppet ved fogedforbud uden sikkerhedsstillelse.

Ansvar

 

Hverken artikler/indlæg og hvad jeg ellers udbyder på denne hjemmeside, er ikke et forsøg på at holde dig fra nødvendig lægebehandling. Nedtrapning af medicin eller behandling bør ske i samråd med din læge. Vælger du at ophøre med lægeordineret behandling eller medicin, uden din læges samtykke, bærer du selv det fulde ansvar.

Alt skriftligt og mundtligt materiale som vises på www.pernilleriis.dk, er ikke evalueret af hverken Sundhedsministeriet, Sundhedsstyrelsen, Lægemiddelstyrelsen eller anden myndighed.

Informationerne er kun beregnet som inspiration og er ikke beregnet til at diagnosticere, forebygge, påvirke, helbrede eller behandle nogen former for sygdomme eller andre helbredsmæssige udfordringer.

Jeg giver hverken direkte eller indirekte medicinske råd. Jeg påtager mig intet ansvar for dem, der behandler sig selv. Det skal understreges, at intet af det, jeg skriver eller yder rådgivning om, kan erstatte konsultation hos egen læge.

 

På samme måde som din praktiserende læge tjener en procentdel af af den medicin, som udskrives på recept til dig, på samme måde tjener jeg en procentdel, hvis du efter vores samtale eller ved at du har læst nogle af mine indlæg beslutter dig for at købe nogle produkter fra doTERRA -her stopper sammenligningen med den etablerede lægeverden så også...

 

Jeg vejleder og guider ud fra et erfaringsmæssigt grundlæg baseret på mit arbejde i en Helsekostbutik, egne studier og erfaringer. Sagt på en anden måde, så vil vores samtale og samarbejde være præget af studielign. aktivitet og jeg kan på ingen måde garantere virkning, ændring af tilstande eller healing af nogen art.


Ansvarsfraskrivelsen for indirekte skade og tab gælder uanset arten af erstatningsansvar, og uanset om Pernille Riis har handlet simpelt uagtsomt.

Jeg forbeholder mig endvidere retten til prisændringer og fejl på siden.

Lovvalg og værneting

Uoverensstemmelser mellem Pernille Riis og køberen skal afgøres efter dansk ret ved

Københavns byret som første instans.

© 2019 Pernille Riis. Alle rettigheder forbeholdes.