top of page

Velkommen...

 

Mit navn er Pernille, jeg er 50 år og bor på Vesterbro i København. Er mor til to drenge, der efterhånden er blevet voksne og som lever deres liv i bedste velgående. 

 

Jeg har en meget stærk passion for at ville formidle og skabe rum for, at mennesker går selvudviklingsvejen, og ser dem selv og deres liv som værende på en dannelsesrejse, hvor selvbevidsthed og unikke omstændigheder er i fokus. 

 

Jeg har selv siden, jeg var barn, følt trang til at være søgende. Dels for at forbedre mine egne vilkår i forhold til nogle meget dysfunktionelle omgivelser i min barndom og generelle opvækstbetingelser. Men jeg er også søgende, fordi at jeg er nysgerrig på den menneskelige eksistens (især kvinders) og evner meget stærk at handle- og være disciplineret i forhold til forandringsprocesser. 

 

Bliver af andre opfattet som at være en varm og sympatisk person - med stor viden, der kan skabe et rum, hvor tillid og tryghed er tilstede, og hvor man føler, at man kan være sig selv og være ærlig i sin fremtoning.

 

Jeg ønsker således med disse evner, kompetencer og passion, til at skabe et rum for, at andre også motiveres til at ville bruge tid og energi på at få bevidsthed omkring deres unikke dannelsesrejse, og at vi i fællesskab støtter hinanden i dette. 

 

Igennem mere end 15 år har jeg studeret og uddannet mig i spirituel og terapeutisk praksis, der har styrket mig i at kunne skabe indhold og ydelser, der kan hjælpe alle, der er parate til bedre selvindsigt. Så de føler sig klædt på til at betræde deres unikke vej. Mit møde med GenNøglerne og Richard Rudd viste sig, at være det Holistiske fundament, jeg længe havde søgt efter, og som nu ligger til grund for mit arbejde og måde at anskue verdenen på.

 

Det er vigtig for mig, at vi to er et match, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til mig for en afklaring - jeg vil se frem til at høre fra dig...

 

♡ Pernille

Uddannelser & kurser

 

NLP - og hypnoterapi - Hypnoseskolen

LEEP (Leading Energy and Essence Practitioner) - Niia Bloch

Familleopstilling - Hypnoseskolen

Soul Body Fusion - Jonette Crowley

Mindfullness instruktør - At work

Frekvens Healer - Sine Perez

GenNøgle Guide - Gene keys

bottom of page