top of page

Velkommen...

 

Mit navn er Pernille, jeg er 50 år og bor på Vesterbro i København. 

 

Jeg har en meget stærk passion for at ville formidle og skabe rum for, at mennesker går selvudviklingsvejen, og ser dem selv og deres liv som værende på en dannelsesrejse, hvor selvbevidsthed og unikke omstændigheder er i fokus. 

 

Jeg har selv siden, jeg var barn, følt trang til at være søgende. Dels for at forbedre mine egne vilkår i forhold til nogle meget dysfunktionelle omgivelser i min barndom og generelle opvækstbetingelser. Men jeg er også søgende, fordi at jeg er nysgerrig på den menneskelige eksistens (især kvinders) og evner meget stærk at handle- og være disciplineret i forhold til forandringsprocesser. 

 

Bliver af andre opfattet som at være en varm og sympatisk person - med stor viden, der kan skabe et rum, hvor tillid og tryghed er tilstede, og hvor man føler, at man kan være sig selv og være ærlig i sin fremtoning.

 

Jeg ønsker således med disse evner, kompetencer og passion, til at skabe et rum for, at andre også motiveres til at ville bruge tid og energi på at få bevidsthed omkring deres unikke dannelsesrejse, og at vi i fællesskab støtter hinanden i den søgen. 

 

Igennem mere end 12 år har jeg studeret og uddannet mig i spirituel og terapeutisk praksis, der har styrket mig i at kunne skabe indhold og ydelser, der kan hjælpe alle, der er parate til bedre selvindsigt. Så de føler sig klædt på til at betræde deres unikke vej. 

 

Jeg gør, som jeg gør, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være…. 

 

Det er vigtig for mig, at vi to er et match, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til mig for en afklaring - jeg vil se frem til at høre fra dig...

 

♡ Pernille

Uddannelser & kurser

 

NLP - og hypnoterapi - Hypnoseskolen

LEEP (Leading Energy and Essence Practitioner) - Niia Bloch

Familleopstilling - Hypnoseskolen

Soul Body Fusion - Jonette Crowley

Mindfullness instruktør - At work

Frekvens Healer - Sine Perez

GenNøgle Guide - Gene keys

Cover_GenNøglerne_studiegruppe.png

GenNøgle Guide - mine Hologenetiske prægninger

 

Nogle af de GenNøgler, der præger min Hologenetiske kort, er på mange måder det perfekte afsæt for at betræde rollen som GenNøgle Guide. I det følgende vil jeg derfor vise dig nogle af mine forhold - altså en anden måde at lære mig at kende på, og som samtidig kan give dig et indblik i denne visdom og dets system.

 

Uddrag fra 56 GenNøgle, der præger sfæren ‘Livsværk’:

“Evnen til at disciplinere sig selv, når det er nødvendigt, er et karaktertræk, andre gerne vil lære at gøre kunsten efter, og du bliver derfor anset som en potentiel rollemodel. Du er i stand til at afbalancere sjov med alvor og du vil elske at plukke af livets gaver. Du er i stand til at håndtere lave frekvensbølger, da du ved hvordan, at du skal transmutere energi til glæde og formål. På den måde, er du også i stand til at vise andre, hvordan at deres problemer i virkeligheden også er vidunderlige muligheder.”

 

Uddrag fra 60 GenNøgle, der præger sfæren ‘Evolution’:

"Har du denne gave (Realismen) repræsenteret, kan du mestre at skabe strukturer, hvad end de er mentale, emotionelle eller fysiske. Metaforisk set, så handler det om at pode et ungt livsvibrerende skud på en stærk gammel rodstok. At være i stand til at arbejde med eksisterende love og traditioner og introducere forandringer via (ikke på trods af) dem.”

 

Uddrag fra 50 GenNøgle, der præger sfæren ‘Formål’:

Din primære rolle, handler om at afbalancere og juster energierne i en hvilken som helst gruppes behov. Dette kan lyde komplekst, men faktisk, så bidrager du helt automatisk med harmoni til gruppen via den høje frekvens, der bevæger sig igennem din aura. Ærlighed og ingen skjulte dagsordener er udgangspunktet og med den agenda, bidrager du med ligevægt og kan hjælpe hele menneskeheden til at leve efter en ny social model.”

 

Uddrag fra 1 linje, der præger sfæren ‘Brand'

  • Du kan hjælpe andre med at konfrontere deres frygt og inspirere dem til at styrke dem selv (dette gøres ved b.la. at udvise åbenhed omkring dine egne sårbare sider).

  • Vær ærlig og forbliv stærk på samme tid - den styrke vil få de andre til at føle sig sikre på dig

  • Du kan inspirere andre til selv at gå udviklingsvejen.

  • Du kan sagtens komme til at arbejde meget tydeligt med dit brand - f.eks. i en ambulance eller andre situationer - med kritiske tilstande, der kræver en person, der kan bringe ro.

bottom of page