Om Pernille...

 

Jeg har altid været dybt optaget af, at forsøge at forstå vores eksistens - hvad er meningen med livet,  hvorfor er vi her og hvordan kan vi forbedre vores livsvilkår? Jeg har søgt i alle kroge -både i mig selv og hos andre og er dybt passioneret og evig nysgerrig på disse emner. Jeg er også vældigt interesseret i mit køn og det at være kvinde, har optaget mig en del. Især det her med hvordan vi kvinder kan udfolde os i al den pragt vi er og blive klare i vores udfoldelser, så både vores moderlighed, seksualitet og kreative evner kan komme i spil.

 

Jeg elsker at skrive, formidle og forenkle -måske fordi jeg selv så gerne vil fatte og indtil videre, er mine mange, mange spørgsmål endnu ikke forstummet og jeg leder fortsat videre. Alt imens en indre fornemmelse af, at jeg nok aldrig får fuldstændig vished, langsomt indtager mit sind, så er rejsen og jagten fortsat umådelig spændende og derfor fortsætter jeg min søgen. Det modner nemlig min karakter og skaber større bevidsthed, har jeg opdaget, og måske det at udvikle os er - når alt kommer til alt, hele meningen med vores eksistens.

 

At jeg også gerne vil dele og udveksle  mine erfaringer, kommer helt naturligt og derfor har jeg skabt denne hjemmeside og tilbyder de ydelser som jeg gør.​
 

 

Min baggrund

Efter 8 år i magasinbranchen som freelancejournalist/stylist med speciale i boligindretning og børnemode, havde jeg behov for at skabe mig en anden journalistisk niche, og da jeg for snart mange år siden brød sammen af stress, meldte interessen for psykolog og personlig udvikling sig for alvor.

Jeg må nok nærmere sige, at jeg var nød til at dykke ned i emnerne, da nogle af mine nærmeste familiemedlemmer led af alvorlige psykiske problemer og jeg selv knækkede under pga. manglende erfaring i at håndtere situationer af den karakter, og min egen psyke og især min fysik led under strabadserne. Jeg måtte først forstå og sidenhen finde løsninger og udveje for bedre, at kunne håndtere vores allesammens udfordringer. Det førte mig ind i den alternative behandlerverden og jeg kan således skrive NLP og Hypnoterapeut, Frekvenshealer, LEEP mm. på mit cv. sammen med andre spændende kurser.

Til dagligt...

Arbejder jeg med at formidle indsigt og viden omhandlende alt, der kan bidrage til personlig udvikling på både indre og ydre planer. Så arbejder jeg i en Helsekostbutik. I min fritid danser jeg fri dans og dyrker Kundalini Yoga. Jeg elsker at tage billeder på Instagram og i det hele taget, forsøger jeg at forskønne og forsøde mit liv på præcis de områder, der matcher mig på et personligt plan. Jeg har 2 voksne sønner og hvis ikke jeg er alene (hvilket jeg har et kæmpe behov for) så elsker jeg hvert et minut med min tribe (mine danse og yogavenner) går tur i naturen eller blot tuller rundt og nyder. Jeg glæder mig til at jeg får tid og råd til at komme mere ud i den store verden - det kommer....
 

Hvis du vil høre mere om mig og mine kundskaber, med henblik på et eventuelt samarbejde, så er du altid velkommen til at kontakte mig.

Kærligst fra Pernille