top of page

Find dit negative aftryk...

...og opdag hvad dit livsformål er!

Vi fødes alle ind i livet med en intention. Livet kan ikke eksistere, hvis ikke der findes et et formål som vi livet igennem -vil forsøge at udvikle os hen i mod. Dette livsformål handler om at at opnå en tilstand- der både kan føles, tænkes og udstråles i hele vores energifelt, og som vi gladeligt deler ud af til vores omverden. Udgangspunktet er negativt Det er sådan, at for at opleve hvid, må vi også kende sort. YIN og YANG, nord og syd, plus, minus osv. Kontrasterne er nødvendige for at vi kan begribe -og bevæge os indenfor et afgrænset område. Så er det så smart "udtænkt" af universet, at hvis vi fødes ind i livet med en negativ "magnetpol", så vil vi livet igennem tiltrække alt det der matcher dette aftryk, således at vi udfordres til at udvikle os hen imod dets modsatte -nemlig vores livsformål. Fx., så kan man have et negativt aftryk der tiltrækker situationer der ender med "nederlag", så hele livet igennem, har man ubevidst tiltrukket begivenheder, situationer og relationer, der har haft størst tænkelig mulighed for at ende i et nederlag.

Det omvendte - altså ens livsformål/sjælens intention, at er opleve "succes" eller "sejer", så uanset om man er bevidst om det eller ej, så vil man tiltrække alt, der umiddelbart vil føre til nederlag, indtil man finder måden, modet eller bevidsthed til at vende modgangen/nederlaget til at blive en sejer. Accepter din indre modstand Det negative aftryk vil igennem hele vores liv blive ved at med at tiltrække situationer/relationer - for ligesom at råbe dig op - den siger "opdag mig". Den vil blive ved i det uendelige -også selvom det ser ud til at du har ændret noget - gået i en ny retning, valgt en ny type kæreste etc., så vil det utvivlsomt ende i det samme - simpelthen fordi du ikke har set/opdaget dit negative aftryk. Den vil nemlig først forblive tavs, når du opdager den - acceptere den og tillader den at være en del af dig. Når dette er gjort, vil du sikkert ha nået så tilpas meget modstand/udfordring (skabt af det negative aftryk) til, at du fremover vil være i stand til at opleve -og være med det modsatte - nemlig dit livsformål! Det er sikkert ikke som du tror... Du vil nok blive overrasket... Hvordan så? Det kan virke som værende noget af det allermest svære at opnå, ja nærmest utænkeligt/umulige, hvis vi igennem et helt liv, har følt -og oplevet det modsatte. Ikke desto mindre, så vil vi uanset om vi vil det eller ej, fortsætte i den retning af at opnå at lære vores livsformål at kende -og opnå at få den grundfølelse integreret, som et naturligt udgangspunkt for vores livsudfoldelse.

Hvis du oplever, at du har brug for at blive mere afklaret omkring dit negative afsæt, hvordan din barndom og nærmeste relationer har påvirket dig -og som har sendt dig ud på store udmattende og ulykkelige omveje, der har resulteret i lavt selvværd, stress, depression o.lign, så kan jeg anbefale dig mit online selvværdskursus, der giver dig al den nødvendige viden og redskaber til at forstå, forløse -og slippe dit afsæt, så du kan bevæge dig hen imod dit livsformål. Tjek det ud >>>HER<<<


Seneste blogindlæg

women.png

Tilmeld dig mit nyhedsbrev 

bottom of page