top of page

Vores indre kompas


Du kender din sandhed udfra, hvordan det føles...

Det her må nok være den allermest enkle måde at forstå hvordan vi alle, kan lære at sætte naturlige og sunde grænser for os selv. Det er mildest talt, et kæmpe problem for så mange - at sætte grænser for hvad de vil være med til og ikke. Alt for længe har man tvivlet på sig selv, var det man fornemmer det rigtige valg? Alt for ofte (desværre) ender det med at blive en evig tankespiral i stedet. Der spolerer vores nattesøvn, der fratager os opmærksomheden på ting i vores liv, der gør os godt, og vi er hermed godt på vej imod depressioner, stress og angst etc. Så er du endt i en stor (og uendelig) tankespiral, hvor du prøver at regne dig frem til hvordan, hvornår du skal sige fra overfor dine omgivelser, så kan det måske være, at du vil prøve den her løsning af i stedet. Se det som en træning - en øvelse i at finde tilbage til dit naturlige redskab i at sætte grænser. Vores følelser er vores indre kompas - det leder os på rette vej i livet.vi må altså lære at forstå vores følelser som værende vores sandhedsserum - der fortæller os hvor vi er på vej hen og udfra denne sandhed, bør vi beslutte os for videre retning/handling/forståelse i vores liv. Husk at der er forskel på at lade os styre af vores følelser og lytte til dem. Meget mere om dette i et kommende indlæg. Rigtig god efterårsferie. Kærlig hilsen Pernille

Seneste blogindlæg

women.png

Tilmeld dig mit nyhedsbrev 

bottom of page