top of page

Sidder du fast?


Er du havnet i suppedasen? Oplever du, at uanset hvad du gør, så rykker du dig ikke ud af stedet, eller måske du bare har opgivet og ”bare” lader stå til. Det kan også være, at du trænger til at se det hele ovenfra, fordi du lige nu roder rundt i det hele og slet ikke ejer overblik. Måske du så skulle overveje hvordan det lige er, at du sidder fast, for når du ved det, kan du måske begynde at ændre din situation, fordi du nu ved hvad det er du skal arbejde med, for at kunne komme videre…

Her følger der en oversigt over nogle faldgrupper du måske er havnet i:

Manglende erkendelse af at noget er slut.

Du er færdig i det forhold, med den situation eller med at skabe noget, og har endnu ikke erkendt, at du er færdig og på vej ud af dette kapitel i dit liv. Måske du er for loyal, eller ikke har indset, at du keder dig. Måske du ikke har fået brugt din fantasi til at forestille dig en bedre virkelighed. Hvis det er, at du ikke er opmærksom på det ”skift” som din udvikling kalder på, så kan det let føles som om, at livet afviser eller at du er en fiasko. Hvis du bruger afslutninger til at kritisere dig selv og føle dig uelsket, eller bliver overmandet af frygten for tomrummet, så vil det blot gå ned af bakke for dig.

Ude af trit med din naturlige vækstcyklus.

Du protesterer over det, du har fået, ikke er det som du ønskede. Eller du vil have mere, end du har. Du prøver at få noget til at ske, før det er tid, eller holder noget i en form, der er under opløsning, Dvs. at der er en uoverensstemmelse imellem det du ønsker og det du får/har. Hermed har du været uopmærksom på, at dine tanker og handlinger på det ubevidste plan, i noget tid, har beskæftiget sig med negative tanker og følelser –med de hindringer de fører med sig, og dermed skabt de omstændigheder du er havnet i. Lige tiltrækker lige som man siger.

En oplevelse river dig ud af dit flow, og sender dig tilbage ”til start”.

Der kan ske ting i livet, der udløser smertefulde erindringer, og når det sker, slipper du det flow, som du befinder dig i, og bliver transporteret tilbage til den smertelige fortid. Din underbevidsthed reagerer automatisk med en usund følelsesmæssig vane, der efterligner den måde, hvorpå du håndterede den oprindelige oplevelse. Denne vane kan være af fornægtende karakter, du flygter indad eller du stiller op til kamp. Du mister tilliden til dig selv eller andre. Du føler dig overvældet, desorienteret eller gjort til offer. Du kan lamme dig selv med straf, selvbebrejdelse, kontrol eller stædighed.

Seneste blogindlæg

women.png

Tilmeld dig mit nyhedsbrev 

bottom of page