top of page

Top 5 film liste:


Her kan du læse min top 5 liste over de bedste "personligheds udviklings film"

jeg anbefaler, og som der kan inspirere dig til din egen udvikling...

5) Dogville -filmen enhver PLEASER skal se Dengang denne film kom ud, skete der noget inde i mig, som jeg aldrig før havde oplevet på samme måde med andre film. Jeg blev ramt, jeg blev mødt, set og forstået i mit aller inderste. Denne film viser så tydeligt hvor galt det kan gå, når der er ubalance i forhold - hvad der sker når, vi bliver afhængige af andre -af den ene eller den anden grund, og disse "andre" ikke kan styre denne "magt". Se hvor galt det kan gå, hvis du giver andre magten over dig og dit liv. 4) Holy Smoke - den standhaftige mønsterbryder Udover at jeg blev helt betaget af skuespils præstationerne fra Harvey Keitel og Kate Winslet, så er denne film mit absolutte bedste bud på en film, der viser vigtigheden af, at turde flytte sig fra noget, der ikke fungere. At kunne mærke helt ind til benet at disse familieforhold, denne her måde at leve sit liv på, denne kultur, disse løgne 'DEM vil jeg ikke leve mit liv under - jeg finder (sku) på noget andet....' Når så vi forsøger at bryde et mønster, så kommer modstanden - så kommer der KNALD på og så er det med at holde ud:-) 3) Den 6 sans - vend dig om og mød frygten! Uhh -at gå hele sit liv og være underlagt frygten, når det hele "bare" handler om at turde møde det vi frygter - for det er frygten i sig selv, der ofte er det værste. Det er det, denne film handler om, og det gøres bare så godt. Det er jo en spøgelses film - noget de fleste ikke kan relatere til, men for mig, er det ligegyldigt - uanset hvad vi står overfor, så er FRYGTEN den samme og noget vi alle skal overvinde. Så se filmen og lær hvordan du overvinder din inderste skræk, når den lille dreng tør, så kan du også.... 2) Stegte grønne tomater -TOWANDA En film jeg altid kan se igen og igen - vi følger nogle stærke kvinder, der har modet, viljen og hinanden til, at de kan skabe et liv, der ikke er underlagt kærlighedsløst tyranni og idiotiske styreformer. Her kan du lade dig inspirere til at vække din indre power - gøre op med stagnation, overspisning og respektløsheden. Altså tage sagen i egen hånd, handle -og udleve den kvinde du er. Towanda siger jeg bare.... 1) Eat love Pray - den ultimative selvudviklings film At vække sanserne, få afstemt sit indre og samle det hele i en pakke der tiltrækker kærlighed og balance - det er for mig recepten på et sundt og spændende liv, og det ser vi Julia Roberts udfolde i fuld flor i denne smukke smukke film. Jeg ser den hver gang, jeg er faldet ned i et hul, og har brug for at komme ovenpå igen. Hver gang jeg vil mindes om alt det smukke og spirituelle der findes af mennesker og steder på denne jordklode. Og så ser jeg den, fordi det er den eneste film, der kan få mine tåre til at pible, når manden tager kvinden i hånden og siger 'It´s time baby'.

Seneste blogindlæg

women.png

Tilmeld dig mit nyhedsbrev 

bottom of page