top of page

Lad os komme (endnu mere) i sving...


Læste lidt i Louise Hay 'Helbred dit liv' og faldt over denne udtale: 'Det er mit største ønske, at emnet "Hvordan dine tanker virker," må blive det første fag, man lærer børn i skolen. Jeg har aldrig kunnet forstå, hvorfor det er så vigtigt, at børn skal huske årstallene for de forskellige slag. Det er sådan et spild af mental energi. Vi kunne i stedet lære dem vigtige fag som, hvordan vores bevidsthed fungerer, hvordan man får en god økonomi, hvordan man kan investere penge for at opnå økonomisk tryghed, hvordan man bliver en god forælder, hvordan man skaber gode forhold til andre mennesker, og hvordan man skabe og opretholder selvtillid og selvværdsfølelse. Kan du forestille dig en generation af voksne vi ville få, hvis de bare havde lært disse fag i skolen ved siden af deres almindelige pensum? Tænk bare, hvordan disse sandheder ville manifestere sig. Vi ville få lykkelige mennesker, der ville være glade for at være netop dem, de er. Vi ville få mennesker, der havde orden i deres økonomi og som støttede samfundet ved at investere deres penge med klogskab. De ville have gode forhold til alle og ville have det godt med deres forældre rolle, og de ville så igen skabe nye generationer af børn, som følte sig godt tilpas. Og alligevel ville hvert enkelt menneske være en selvstændig personlighed, der gav udtryk for sin egen individuelle kreativitet. Der er ingen tid at spilde. Lad os komme i gang med vores arbejde'. Teksten er skrevet i 1984 - det er altså over 30 år siden og meget skræmmende, at vi ikke er nået længere, for ovenstående punkter er mig bekendt STADIG ikke på skoleskemaet. Anderledes er det i forhold til os individer- vi er blevet langt bedre til at arbejde med os selv, være bevidste om vores tanker, slippe af med vores afhængigheder, ikke længere fortrænge og undvige problemerne i vores liv. Vi forsøger med andre ord og DET vil smitte af på vores børn, DET vil skabe et mere sundt grundfundament. Så lad os kommer endnu mere i sving - der er nogle problematiske forhindringer -dem vil jeg komme ind på i mit næste blogindlæg. Men indtil nu -en kærlig opfordring til dig om at tage kærlig omsorg for dig selv, lære at kontrollere dine tanker, få styr på din økonomi, lære at få sunde relationer, blive en inspirerende forældre etc. Hvor skal du tage fat?

Seneste blogindlæg

women.png

Tilmeld dig mit nyhedsbrev 

bottom of page