Forløs traumer og stress med denne simple teknik (inspireret af TRE)

Har du prøvet at være så nervøs, at dine ben eller hænder rystede? Måske du så gjorde alt for at få det til at stoppe -uden at vide, at du på den måde, forhindrede din krop i at heale hændelsen. Læs med her og bliv inspireret til, hvordan du (helt gratis) kan forløse indestængt negativ energi og på den måde hjælpe dig selv og din krop til bedre velvære OG se min videoguide, der er blevet vist over 38.000 gange på YouTube....

Det har altid været mit håb, at jeg en dag ville finde en simpel teknik, der kunne forløse alle vores ophobede negative følelser og på den måde finde samklang med ideen om, at vi er selvhelbredende.


Det er ikke fordi, vi mangler effektive behandlingsformer. Der findes jo masser af hjælp via massage. TFT, hypnose, zoneterapi etc. Sagen er bare, at disse behandlinger koster penge og nogle gange, kan det også være svært at finde en behandler/behandlerform, hvor der er god kemi. Så er det altså stort, når så man pludselig –sådan lidt tilfældigt, falder over et kursus på Facebook, der førte til en åbenbaring, jeg nu kan videregive til dig. For der er noget vi selv kan gøre....! Faktisk, så startede rejsen meget før. Jeg var sidste år i gang med at researche på emnerne, skæbne, livsformål osv. I denne proces faldt jeg over et YouTube indlæg, hvor jeg første gang hørte om, at vores skæbne/sjælens livsformål sad fysisk på vores rygsøjle –nærmere bestemt 12 ryghvirvel. Budskabet i indlægget handlede b.la. om, at hvis man var utilfreds med ens skæbne, så kunne man fjerne denne ”forsegling” og på den måde blive fri -og selv styre sin fremtid. Men indslaget kom ikke rigtigt ind på, hvordan dette så skulle gøres og problematikken forblev uklar. Men så fik jeg vished!

Der sidder en muskel (psoas) ved 12 ryghvirvel, som også er kendt under navnet 'Sjælens muskel'. Den er i direkte kontakt med vores reptilhjerne, som er den del af vores hjerne, der aktiverer vores kamp eller flugt mekanisme (vores alarmsystem). I forbindelse med traumatiske og stressende begivenheder, reagerer nervesystemet med at trække psoasmuskelen sammen for at beskytte kroppen mod et angreb og meget ofte vil denne sammenspænding vare ved, som en fysiologisk forandring, efter at den traumatiske hændelse er forbi. Derfor kaldes Psoasmusklen også for kroppens hukommelsesmuskel, fordi den gemmer på alle de oplevelser -og udfordringer, vi har været udsat for igennem hele vores liv. Hvis ikke man får forløst sine hæmmende oplevelser, sætter disse sig i musklen, som bliver sprød og hård, i stedet for blød og elastisk. Åå den måde giver det mening at kalde den for 'Sjælens muskel', da netop vores skæbne/sjælens hensigt med vores liv, er at vækste -og udvikle os via alle de hændelser, vi udsættes for i barndommen og undervejs i livet. Så hvis vi vil vores skæbne til livs, og bringe flow og undgå sygdomme, så skal vi lære at løsne op –og forløse de spændinger, der samler sig i denne centrale muskel. Her er det, at der findes rigtig mange gode behandlere, der kan hjælpe os med denne forløsning, men hvor jeg altid har tænkt, at der måtte da findes en måde, hvorpå vi selv kunne tage fysisk handling og heale os selv og sørme om det ikke var tilfældet. Vi kan forløse vores følelser helt naturligt –på samme måde, som vi græder!

Vi mennesker er programmeret på samme måde som pattedyrene, således at når faren (det der stresser os) er overstået, så skal den ophobede oplevelsesenergi ud af kroppen. Dette gøres ved, at vi automatisk ryster de traumatiske og kritiske hændelser ud af kroppen, indtil sindet er restitueret og vi kan genoptage livet, som om at intet var os hændt. Desværre er det bare sådan at også her, lærer vi tidligt i barndommen (dels grundet kulturelle opdragelsesformer), at lukke ned for denne naturlige mekanisme. Vi har vist aldrig helt forstået, at det bedste vi kan gøre for et lille barn, der føler ubehag/frygt etc., er at lade det græde, ryste og te sig, indtil det er overstået. Vi gør det modsatte. Vi trøster og forsøger på alle måder, at få barnet til at stoppe. Og jo, det er jo heller ikke sjovt at overvære et hysterisk anfald, og sikkert sjældent passende i vores kultur, at udvise denne form for opførsel. Så i stedet lærer vi at fortrænge og undertrykke vores følelser og på den måde, saboterer vi vores naturlige "forløsningsmekanisme". Så lad os ryste der-ud-af, og komme af med vores shit!

Nu håber jeg, at du kan se fordelen i at få blødgjort psoasmuskelen og hjælpe dens cellehukommelse af med alt det uforløste gejl, du render rundt med. Der er flere måder at gøre det på. Du kan som tidligere nævnt gå i terapi eller finde anden form for behandling, hvor du får forløst alle negative ophobninger og følelser. Der findes også forskellige yogaøvelser, der hjælper på at løsne op og blødgøre musklen men disse handlinger er slet ikke i nærheden af den effekt som du kan opnå med ”TRE” (Tension Releasing Exsercises), øvelser der er sammensat , så du enten selv kan gøre det derhjemme på stuegulvet, eller få hjælp af en uddannet terapeut, hvis du føler dig utryg i starten. Janne Juel, som arbejder med TRE, fortæller: 'Teknikken ”TRE” består af en række øvelser, der er designet til at fremkalde kroppens naturlige rystelser, som er med til, at give kroppen, den forløsning den har brug for, for at kunne give slip på gamle følelsesmæssige fastlåshed. Rystelserne frigiver dybe muskelspændinger i kroppen – og gør, at du vil føle dig befriet og lettet for hver gang, du har gjort brug af teknikken'. ..og det føles utroligt befriende! Jeg har selv lært at ryste ved at kigge på diverse Youtube videoer og det er min erfaring, at der intet er at frygte – tværtimod! Efter 10-15 min., hvor hele kroppen er rystet igennem, så mærker man en brusende fornemmelse og man føler sig let og glad. Jeg har ikke oplevet at blive bevidst om tidligere traumatiske begivenheder, imens at rystelserne finder sted, så på den måde, er det ikke ubehageligt. Jeg laver øvelserne 3 gange om ugen, og bruger i alt ca. 15 min. Der vil under forløsningen ikke fremkomme nogen bevidst afklaring, hvilket måske vil udelukke et behov for forståelse og det kan for nogen måske være en hæmsko. Her må du mærke efter, hvad der er vigtigt for dig. Her kan du se en videoguide, jeg har indspillet, så du kan komme i gang med at ryste :-)


Essentielle olieblandinger fra doTERRA,

der kan hjælpe os følelsesmæssigt:Air™ Touch -10 ml. (vejl.: 159 kr. /doTERRA medlemmer: 120 kr.)

Støtter os i at slippe sorg og smerte. Støtter lunger og vejrtrækning. Lungerne opbevarer vores sorg og er samtidig stedet, vi mærker begejstring. Med megen sorg er der ikke plads til begejstring. Støtter evnen til at tage livet ind og slippe det brugte. Fjerner dårlig og stagneret lugt. Lindrer snorken. Åbner op. En meget transformerende og healende blanding som assisterer os i at slippe dybe indkapslinger.

Ingredienser: Laurel, Eucalyptus, Peppermint, Melaleuca (tea tree), Lemon, Cardamon & Ravensara


Console™ Touch -10 ml. (vejl.: 299 kr. /doTERRA medlemmer: 224 kr.)

En “samlende” blanding der bringer lindring og trøst ved sorg, tab og smerte. Oplagt til begravelser men magisk til enhver form for sorg -også udefinerbar sorg. Console giver lindring, ro og stilhed, fordi vi bliver i stand til at mærke smerten og cirkulere den op -og ud. Vi bliver samtidig i stand til at “turde” stilheden og tomheden, hvilket er essentielt i healende processer.

Ingredienser: Frankincense, Patchouli, Ylang Ylang, Labdanum, Amyris, Sandalwood, Rose & Osmanthus.


Forgive™ Touch -10 ml.

En blanding som lindrer vrede, bitterhed, fordømmelse og kynisme. Vi bliver i stand til at

mærke vores reelle behov og ære vores grænser. Forgive hjælper os til barmhjertighed og rummelighed, også i relationen til os selv. Vi lander i tilgivelse, forståelse, tolerance og empati. Selvom vrede er en grundfølelse, så handler vrede altid om modstand og noget, vi har overhørt. Med Forgive bliver vi i stand til at mærke vreden og justere efter den.

Ingredienser: Spruce, Bergamot, Juniper Berry, Myrrh, Arborvitae, Nootka Tree, Thyme & Citronella.


Serenity™ Restful Blend -15 ml.

En blanding der skaber ro og støtter os i at slippe stress, overansvar, nervøsitet og overvældelse. Når vi ikke kan falde ned, fordi vi er overgearede. Blandingen går ind og lindrer de underliggende årsager til uroen. Et konstant pres, byrder og for tunge løft. Vi kommer i kontakt med os selv, og derfra kan vi mærke og connecte med andre. Vi mærker vores ubalancer og bliver i stand til at justere, så vi kan lade ordentlig op. Vi lander i ro, healing og refleksion. Bedst til aften.

Ingredienser: Lavender, Cedarwood, Ho Wood, Ylang Ylang, Marjoram, Roman Chamomile, Vetiver, Vanilia & Sandalwood


Peace™ Touch -10 ml.

En blanding som giver dyb, indre og ydre ro, hvilket er en stor mangelvare for de fleste. Mange lever i en permanent tilstand af konstant stress og pres både indefra og udefra. Peace inspirerer os til at slippe al kontrol og de mange invitationer til støj, kamp og drama. Vi lander i stilhed og tomhed og en dyb forståelse af, at verdensfred begynder med os hver især. Peace skaber kontakt, tryghed og dyb, stille ro. Forcering og pres forlader systemet.

Ingredienser: Vetiver, Lavender, Ylang Ylang, Frankincense, Clary Sage, Marjoram, Labdanum & Spearmint.


Du kan købe nogle af olierne i små prøveflasker med roller lige >>>HER<<<

Her kan du læse mere om følelsesforløsning Her kan du læse om stress

Her kan du finde en liste over TRE behandlere i Danmark

Her kan du købe en App til din Smartphone hvor du se øvelser mm.

Du kan også finde masser af information på Dr. David Bercili’s hjemmeside: www.traumaprevention.com Denne artikel er skrevet som inspiration og jeg fortæller blot om min personlige erfaring. Jeg opfordrer ikke til, at denne teknik kan træde i stedet for lægehjælp o.lign.

#Nødhjælp #Selvforvaltning #Nærende #Vibration #Følelsesforløsning #Sunderitualer #Stress #doTERRA

Seneste blogindlæg...

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

... og få 10% rabat på dit første køb i web-shoppen.