top of page

Astrologi guide – mine 5 anbefalinger


Gode råd og guidens til hvordan du bør navigere i forhold til planeternes påvirkning, sådan kan man groft definere astrologien, og er det fup eller fakta?

Jeg tror, der er noget om det. Sådan som jeg forstår det, så påvirkes vi mest, når vi mere eller mindre handler og har adfærd, der foregår via vores underbevidsthed og derved ikke aktivt tager ansvar for hvordan vores liv skal udforme sig med vores bevidste bevidsthed. Professor Bruce Liptons (cellebiolog og forfatter) skriver således i hans bog, ”Honeymoon effekten”:

”Selv astrologer ved, at når mennesker bliver bevidste, er astrologien ikke så præcis, fordi de bliver langt mindre forudsigelige. I stedet for automatisk at reagere på energifeltet omkring os, som også inkluderer tidevandet og trækket fra planetterne, kan vi ændre vores egne vibrationer, og hvordan vi responderer på andres vibrationer” Jeg har selv brugt astrologien, i perioder, hvor jeg har været desperat og befundet mig i situationer, som føltes uudholdelige, og hvor jeg var usikker på udfaldet. Her forsøger jeg at finde svar fra astrologiens verden, som både forklarer det kaos jeg befinder mig i –og kommer med råd til, hvordan man kan forholde sig til situationen, og kommer med gode råd til fremtidig handling eller gavnlig indstilling. Når jeg har det godt, så er det en ugentlig eller månedlig hilsen, som jeg tilskynder med et smil og nysgerrighed, men uanset hvilken situation og humør jeg befinder mig i, så kommer der altid et par gode råd eller 2, der hjælper én godt på vej. Hvis du interessere dig for astrologi og gerne vil guides, så kommer her mine forslag til, hvordan du bør forholde dig:

  • Hvis du mærker modstand eller får tanker om, at ”det kan da ikke passe”, når du læser eller høre om de astrologiske budskaber, så vil jeg anbefale dig, at lytte til din egen indre stemme fremfor alt andet.

  • Budskaberne fra astrologien er altid meget generelle, og synliggør potentialet til at noget kan ske, så tag let på, alle de her med forudsigelser som f.eks. : ”økonomisk gevinst sidst i marts” eller ”du vil møde din helt store kærlighed i august” etc.

  • Brug astrologien til at lære dig selv bedre at kende på det personlige plan. Sammenlign på et bevidst plan, hvor du er et match i energi og retning, og gå med det, der føles rigtigt.

  • Vær opmærksom på at finde astrologer, du kan relatere til. Det er min opfattelse, at astrologi også er en er en form for kanalisering. Dvs. astrologen fungerer som et filter, hvor vedkommendes personlighed og bevidsthed ”farver” budskaberne.

Vær også opmærksom på, at der er måske kan være områder i dit liv, hvor astrologien og andre sandsigersker kan fremlægge muligheder eller analyser omkring dig og dit liv, hvor du selv ikke er parat til at handle. Personlig udvikling er en organisk proces, og er vi ikke klar, så kan ingen gode råd, fornuftige overtalelser eller trusler (for den sags skyld) få os til at handle.

Et eksempel; jeg var til en clairvoyant, der fortalte mig, at jeg burde stoppe med at se nyheder i medierne pga. min sarte sensitive natur. Jeg forstod rådet med min rationelle hjerne, men der gik næsten 2 år førend jeg var parat til at slippe. Nu er jeg bare super glad, og kan mærke en kæmpe nedtoning i mit stressniveau, og sender ham (clairvoyanten) en kærlig tanke af og til, for det råd som jeg var 2 år om at blive moden til at kunne udføre i praksis.. Spørg gerne i dit netværk, om nogen kender en god astrolog, de kan anbefale. Jeg vil så også gerne dele mine ynglings (som er gratis og som ikke omgås dine personlige fødselstal) med dig, de kommer her: Mine 5 anbefalinger: Kaypacha (Youtube video) – har en stemme, der minder Jack Nicholson og som er ganske underholdende at lytte til. Han rejser rundt i verdenen og de fleste af hans udsendelser begynder med en lille filmisk rundvisning af det sted, som han besøger. I starten skulle jeg lige vænne mig til ham og hans fremtoning, men han kan altså noget, så besøg hans kanal og lad dig underholde. Kelley Rosano (Youtube video) – også en astrolog jeg havde stor skeptisk overfor i starten, da hun virker en smule skør (især når hun pludselig bryder ud i sang). Men hun er altså super god til at skubbe til dig på det personlige udviklingsplan. Du kan virkelig lære noget om dig selv ved at lytte til hendes månedlige videoer. Hun laver også videoer, der omhandler fuldmåne, nymåner mm. Lee Harris (Youtube video) – laver ikke astrologi, men hans videoer handler mere om et overordnet indblik i den kollektive bevidsthed på et energi plan. Udover jeg elsker hans engelsk, så er han bare sådan et sympatisk person og efter at du har lyttet til hans 5 minutters video, føler du dig helt tryg og rolig – også selvom det hele stejler, buldrer og ræser der-ud-af på vores lille jordklode. The PowerPath (tekst) – de her 2 kvindelige shamaner, bosiddende i Californien laver en omfattende gennemgang af astrologiens aspekter på månedsplan. De kommer rundt om de generelle vilkår for den pågældende måned – med et overordnet tema. Og går så i dybden med forskellige områder, vi alle ”bakser” med i levet, såsom, arbejde, relationer, personligt. De laver desuden en udspecificeret uge plan, hvor de gennemgår uge for uge, hvad der kan komme af udfordringer, hvordan vi bør forholde os mm. Kristin Fontana (tekst) – min yngling og den astrologi guide jeg nærmest er afhængig af. Kristina holder fokus udelukkende på styrker, positive retninger og så præsenterer hun generelt udsigterne på en nærmest poetisk måde. Man fornemmer en meget klog og vis dame (sikkert en gammel sjæl), der med sit skarpe overblik, nærmest puster dig let i nakken – som et kærligt skub. Her er det de 12 stjernetegn hun gennemgår.

Seneste blogindlæg

women.png

Tilmeld dig mit nyhedsbrev 

bottom of page