NY E-BOG: Hvordan du mestrer din skaberkraft

Ihh du milde skaber, vi er vi i gang med forårsmånederne -nu skal det hele snart springe ud i en kæmpe grøn eksplosion, og varmen og lyset er også på vej...!

Hvad med at springe med?

Hvad med, at du for alvor tager ejerskab over dit liv, din fortid -og dine fremtidige handlinger, slipper offerrollen og begynder at træffe bevidste valg, der harmonerer med universets flow?

Når du tager din skaberkraft alvorligt, så tager du ansvar over dit velbefindende, og dine muligheder vil udfolde sig på måder, du måske har længtes efter hele dit liv.

Første skridt er at få bevidsthed, og her har jeg skrevet denne lille E-bog, hvor jeg kommer rundt om de mest væsentlige områder, du bør kende til og herefter lære at mestre.

Emnet her er på mange måder astronomisk stort og et "uendelighedstudie", men for dig, der er åben for spiritualitet og personlig udvikling, er E-bogen her fyldt med rigelig stof til eftertanke og handling.

Indhold:

  • tro og tillid - om at turde hengive sig til livets flow

  • loven om tiltrækning - forstå baggrunden for din skaberkraft

  • loven om polaritet - vi lever i en kontrastfyldt verden

  • loven om vibration - her kan du handle

  • hvordan får du det liv, du gerne vil have?

  • forhindringsbanerne -den indre og ydre modstand

  • arbejd med din modstand - gode råd og vejledning

  • hvad hvis jeg ikke ved, hvad jeg vil have?

  • køreplanen -en guide med spørgsmål, der skal afklare din situation, så du kan få din skaberkraft til at arbejde positivt for dig.

Læs mere om / eller køb E-bogen >>>HER

Læs indledningen her: Først og fremmest HJERTELIG TILLYKKE med at du nu er indehaver af en E-bog, der meget gerne (og helt sikkert) kan navigere dig i en retning af forståelse for... hvordan du kan lære at mestre dine skaberkraft, så den arbejder mere positivt for dig, og du bedre kan håndtere fremtidige udfordringer! Dvs. at du hermed kommer langt tættere på at nå dine mål, få dit liv til at matche dine drømme og ønsker, og nå et punkt hvor glæde og nydelse mærkes –og opleves i højere grad fremfor negativitet og frustration. Man kan også sige, at du måske blot ønsker at vende skuden,

og få dit liv vendt i en mere gunstig retning? Det du skal i gang med nu, er at få afstemt din fremtid – hvordan kommer du derhen, hvor du gerne vil hen? Hvordan får du det, du ønsker dig? Du kender måske –eller har hørt om loven om tiltrækning. Måske du ligesom mig – hele livet har søgt at finde hjem – at få skabt det liv, som du så brændende ønsker dig. Men at hver gang du prøver, så sker der et eller andet, der gør, at det ikke sker… Jeg kan ikke love dig, at du lærer det fluks - det er helt unikt for os hver især, hvornår “det hele falder op plads”, men jeg garanterer, at det du vil lære om i denne bog, er de helt grundfundamentale forudsætninger, du bør have styr på inden du får alvor bevæger dig ud i manifesterings processen, så det eneste der vil holde dig tilbage herefter, vil være dig selv og dit tankesæt. Desuden bør det nævnes at lære at styre ens manifestering/skaberkraft er ligesom en muskel der skal trænes, så tålmodighed er også en del af det hele. Så er der noget du ønsker dig?

Seneste blogindlæg...

Tilmeld dig mit nyhedsbrev