top of page

Hvordan virker healing?

Healing! Er det ikke bare noget a la 'Kejserens nye klæder' - altså ren fup og fidus? Det er som om, at alt hvad vi ikke lige kan opfange med vores umiddelbare sanser, synes at være uvirkeligt. Men heldigvis har vi videnskaben, som kan klargøre fysikens love, der (hvor vildt den end lyder) kan redegøre for alt det, den alternative verdenen går og reklamerer for - nemlig at healing er en helt naturlig (usynlig) energiproces, som foregår hele tiden og at det helt basalt, handler om at stille ind på den højeste mulige vibration.

Du lever i et vibrerende univers

Alt hvad du er og ser omkring dig, består helt grundlæggende af energi. Vi ved, at energi bevæger sig i vibrerende bølger, og at bølger kan beskrives gennem deres svingningsbredde (styrke) og frekvens (hyppighed), hvilket giver dem deres særlige egenskaber og måder at optræde på. Vores fysiske verden (den tredimensionelle) består af ekstremt komprimerede energi, og når energierne i universet omkring os, ændrer sig i konstante bølger, så følger den fysiske materie naturligvis med i denne forandringsproces. Dvs. at du og alle andre levende skabninger er foranderlige. Du kan enten hæve -eller nedtone dine vibrationer (energistadie) ved enten at gøre brug af din bevidsthed eller lade dig påvirke af energierne (vibrationerne) omkring dig.

At skabe forandringer på celleplan For at forstå dette på et dybere niveau, så har Cellebiologen Bruce Lipton (forfatter til bogen; 'Intelligente celler'), i sine studier af celler fundet frem til, at vores celler “hører” hvad vi siger/tænker/føler (udsender af energi), og alt efter hvad vi udsender af intention og fokus, så indretter cellen sig herefter. Dvs. at vi kan skabe forandringer i vores liv ved at "omkode" vores cellehukommelse. Vi har også en tidslinje - en slags kartotek over alle de oplevelser vi har været igennem indtil nu og som ligger opmagasineret i vores underbevidsthed. Vi kan hverken slette -eller fjernes vores minder fra denne tidslinje. Men vi kan erstatte de adfærds -og handlingsmønstre som er resultatet af disse oplevelser ved at heale/omkode vores celler med vores tanker og intensiveret fokus, og på den måde enten højne -eller nedtone vores vibration.

I vores univers hersker loven om tiltrækning

Lige tiltrækker lige, og den mest dominerende energi, vil som oftest være den energi, alt andet vil forsøge at matche. Det er netop pga. dette, at vi kan føle det som healende at være i selskab med rolige og behagelige mennesker og dyr, for deres energi ”smitter”, og vi får det bedre i deres nærhed. Hvis vi ønsker at få forstærket denne smittende adfærd, så er det, at en healing session vil hjælpe gevaldigt på denne proces, idet healeren igennem intensiveret fokus, sin egen høje vibration og brugen af de spirituelle principper, vil sætte ekstra speed på adoptionen og få aktiveret vedkommendes egen højeste healings frekvens og på den måde øge vibrationen, hos den som bliver healet. Vibrationsarbejde før alt andet Det fleste kender det - følelsen af at være forelsket! I denne "rus" opleves det som om, at ingenting kan ske os. I sådanne situationer, befinder vi mennesker os på noget af den højeste vibration vi har mulighed for at opleve i vores krop. Når vi befinder os i så høj en vibration, vil alting under det stadie hæve sig op til samme frekvens - altså maden vi spiser, luften vi indånder, eller vandet du drikker. Netop af denne årsag, er det så hulens vigtigt, at fokusere på ens vibrationsarbejde mere end noget andet. Lige så snart at du indtræder i højere vibrationer (fra tilfredshed -og derover på vibrationsskalaen), så vil omgivelserne automatisk følge med, og dem som ikke gør -der ikke kan matche dette niveau, vil falde fra (eller forsøge at få dig ned igen).

Når vi bliver afledt af afhængighedsskabende fristelser

Vi kan nemt komme til at falde i “det hurtige fix” fælden, hvor vi går efter de ting eller situationer, der kan hjælpe os med at hæve vores vibration til et mere tåleligt stadie. Her kan trøstespisning, shopping, overdreven motion, sex, rejser, kulturelle begivenheder, venskaber, kærester etc. midlertidigt sende os afsted på en tur i himlen. Alt det nævnte virker dog kortvarigt og kan nemt komme til at lede os ud i usunde afhængigheder. Men hvis udmattelsen rammer os, vores liv styrter sammen, vi får stress, og vi må indse, at der nok er for mange undertrykte problematikker og usunde adfærdshandlinger, der styrer vores liv, så kan de “hurtige fix” kun hjælpe sporadisk, og mere skal til.


Seneste blogindlæg

women.png

Tilmeld dig mit nyhedsbrev 

bottom of page