Velkommen til GenNøglerne

Det meste af 2020 har for mig, været en lang rejse i ud af et spirituelt spor, der mest af alt vækker genklang i hele mit væsen. Et nøje studie og en gedigen omgang tålmodighed har ført til, at jeg nu for alvor kan præsentere dig for Gennøglernes univers. Læs med her og bliv klog på fremtidens bud på hvordan selvudvikling og selvforståelse bør håndteres...

Siden foråret har jeg studeret en forholdsvist nyt spirituelt system i Danmark, kaldet GenNøglerne. For mig er dette studie blevet til en slags speciale - kulminationen af 8 års selvstudie, der på måde (viser det sig) har været forberedelse til at kunne tilgå GenNøglernes visdom. Det er f.eks. fornøjelig for mig at skimme den bog, jeg selv skrev i 2018 (Bogen for udmattede sjæle) og se hvordan jeg på egen hånd, har forsøgt at tilnærme mig de åbenbaringer og perspektiver som GenNøglerne står for. Jeg har med andre ord, været på en meget lang rejse og kan nu se meget klart, at det hele har handlet om at modne mig, til at kunne betræde det erhverv, at fremme oplysningen om GenNøglerne i Danmark.


Men hvad er GenGøglerne og den Hologennetiske “skabelon”, som de optræder i?


Helt grundlæggende kan man sige, at en Hologenetisk profil er et kort over alle dine sårbare sider (skygger) i livet. Altså alle de bevidste/ubevidste mekanismer, der er kodet i DNA, og som præger dit liv og oftes holder dig på de lave frekvenser. Du bør vide, at alle skygger har et gavnligt formål i det lange løb. De lærer dig værdien af dine erfaringer og leder til det, som kaldes for gaverne i dit liv (højfrekvent liv), hvilket denne profil også beskriver - og giver dig indblik i.


Så en Hologenetisk profil er en drejebog over de udfordringer (skygger), du bør lære at forholde dig til samt, belønningen (gaverne) du høster, når du har lært lektien. Den viser dig rammen for det overordnet formål omkring dit liv. Hvad du er her for at lære. Hvordan hele dit mentale, åndelige og følelsesmæssige system er sat op, samt indblik i dit højeste potentiale i forhold til, hvad du kan udrette på de høje spirituelle satser. GenNøglerne udgør de arketyper som matcher lige præcis dig i dit set up i livet og de fastsættes i forhold til planetternes placering i forhold til dit fødselstidspunkt og tiden i din mors mave.


Jeg vil i de følgende vise dig nogle eksempler fra min egen profil, hvor jeg oplever et meget tydeligt sammenfald af, hvordan jeg er - og tænker om mit liv i forhold til, hvad der står beskrevet i min personlige Hologenetiske profil.


I mit forord i bogen ‘Bogen for udmattede sjæle’, har jeg skrevet således:

“Min genizone - mit livsformål handler altså om at finde måder, at forbedre vores livsvilkår og formidle det videre til alle jer, der har nået lige netop det bevidsthedstrin, hvor I kan resonere og gøre brug af det, jeg præsenterer for jer”.


Her er hvad der står i min profil omkring formidling:

“Dette er arketypen for læremesteren og det betyder ikke, at du nødvendigvis skal agere som lærer. det betyder blot at du har attributterne til at blive en rigtig god lærer. Du forstår, at at alle er født med hver deres gaver og hvis du er i stand til at tilbyde det rette miljø, vil disse udfolde sig med rette.”


Jeg skal lige om lidt ( nu!) igang med at udbrede budskabet om GenNøglerne, og har det ret svært ved at skulle være synlig på de sociale medier (jeg synes, det er rædselsfuldt)


Her er hvad der står i min profil omkring synlighed:

“Du vil her blive nødt til at konfrontere en frygt for ydmygelse, men trangen til at sige sandheden klart og uden projektioner vil på et tidspunkt stige helt naturligt op fra dit indre. Det kan være skræmmende at skulle tale til andre via disse høje frekvenser og du vil også komme til at opleve, at dit højere selv helt bogstaveligt vil komme til at overtage dig.”


På min hjemmeside, har jeg en side ‘By PR’, hvor man kan læse lidt om mig og min baggrund. Her skriver jeg f.eks.:

“Jeg har altid været dybt optaget af, at forsøge at forstå vores eksistens - hvad er meningen med livet, hvorfor er vi her og hvordan kan vi forbedre vores livsvilkår?”


Her et uddrag af en beskrivelse af én af mine skygger:

“Det er dette ‘Hvorfor’ - spørgsmålet der vækker denne psykose, der ligger til grund for det pres, som denne skygge udsætter dig for. Du kan først blive fri af denne lave frekvens, når du indser, at der ikke findes noget svar, dit sind kan forstå og på den måde, er denne skygge ensbetydende med psykose.”


Som du kan se, så har jeg igennem det her intense selvudviklingsarbejde, selv nået frem til nogle af de samme erkendelser, som GenNøglerne bebuder, og for dig vil det samme måske være gældende. Eller også er du én af dem, der vil have gavn af disse indsigter, fordi du stadig er ret ubevidst omkring dine personlige forhold. Uanset hvad, så er det at få bekræftet ens antagelser eller blive indviet, noget af det, der kan skabe den allerstørste forskel for dig og dit liv. Jeg har selv personligt allerede gennemgået den vildeste transformation.


Velkommen til GenGøglerne - glæder mig til at komme rigtig igang med at sprede budskabet om dets eksistens og formåen.


Læs mere om GenNøglerne >>>HER<<<


Klar til at blive endnu mere indviet i GenNøglerne?

--- ANALYSE --- Få et spændende indblik i dit liv set ud fra hvilke arketyper (64 GenNøgler), som blev aktiveret i dit DNA dengang du blev født, og som på et overordnet plan, sætter rammen for din rejse her på jorden. Gennem en analyse kan vi sammen finde svar på dine spørgsmål og skabe klarhed over dine udfordringer samt problematikker, så du bedre kan navigere og håndtere det, som kan være svært.


Jeg kan også hjælpe dig med at få belyst alle dine potentialer og glædesfulde tiltag i livet, som vil gøre dig godt og skabe trivsel. Vi mennesker er designet til også at opleve de gode sider af livet, så bliver du ved med at sidde fast i det udfordrende og opslidende, så er det tegn på, at du bør gøre noget - og især få bevidsthed på, hvad som er dine specifikke omstændigheder. Måske det hele lysner bare ved at kende sit formål - hvem ved...

Jeg tilbyder dig at lave en analyse ud fra en aktuel problematik, du tumler med og sammen finder vi ud af, hvad og hvordan at du bør håndtere situationen. Introduktionspris tom. 15. november 50% rabat KUN 350 kr.

Du kan læse mere om GenNøglerne og mine ydelser >>>HER<<<

Seneste blogindlæg...

Tilmeld dig mit nyhedsbrev