top of page

Velstand - hvad betyder det for dig?

Mere end nogensinde før bør vi spørge os selv, hvad succes egentligt betyder for os hver især. Hvad er det, du søger? Hvad består dine drømme af? Læs med her og bliv klog på, om du har indstillet din succesrate optimalt i forhold til at opleve succes og velstand i dit liv….

Vi er igennem tiderne blevet tricket, narret og i det hele taget fået ændret på vores opfattelse af, hvad definitionen på velstand egentlig er. Tingene er blevet fordrejet og måske endt ud i ikke at være til vores fordel, hvis vi skal se tilbage på hele vores liv ud fra et helikopterperspektiv og evaluere, om det er gået, som vi ønskede og drømte om.


I vores verden i dag - og især når det gælder ungdommen, er succes meget ofte bundet op omkring at skulle opnå noget for at føle sig succesfuld. Dette er ikke så svært at forstå, da vi hele tiden ser, at dem, der opnår noget - dem der bliver optaget på universitetet, dem der starter en business, tjener mange penge eller opnår status i et eller andet omfang. Det er dem, der får opmærksomheden, dem der bliver omtalt og set op til. Hvorimod dem, der lever et stille og simpelt liv, de får ikke særlig meget omtale eller opmærksomhed (sikkert grundet den meget lave nyhedsværdi omkring deres handlinger).


Det kan derfor være en god ide, at gentænke om ens stræben efter succes bør være bundet op på materiel succes og opnåelse af særstatus som værende vores primære mål, eller er tiden kommet til, at vi bør begynde at gå nye veje?


Faktisk så kan vores jordklode ikke tåle flere succesfulde mennesker, der opnår økonomisk velstand og som profitter fra materiel produktion. Jorden er i nød (alt det ved du) og hvis ikke, at du endnu har forstået alvoren omkring klimaforandringer osv., så er det på tide, at du begynder at vågne op til denne sandhed. Det behøver ikke betyde 100% afholdenhed, men at gentænkte hvilket succeskriterier, du lever efter, vil altså være et godt sted at starte.


Du bør også være opmærksom på, at materiel succes kan være en afhængighed, der holder dig afsporet fra, hvad der i virkeligheden nærer dig. Heri ligger der også det “afhængighedsrus” - en slags adrenalin kick, der faktisk også har direkte effekt på dit helbred, da det er en form for angstfyldt tilstand, der skaber stress.


Som hjælp til at opklare, hvilken retning din succes strategi skal være fremadrettet, har filosoffen, Richard Rudd opsat en masse spørgsmål, man med rette vil spørge sig selv, når døden står for døren og man ser tilbage på ens liv:


Hvad er dine minder lavet af?

Hvad har du akkumuleret, imens at du levede?

Hvad betyder det, at have levet et fyldestgørende liv for dig?

Har du påvirket andre på en fordelagtig måde?

Har du bidraget postivt til verden og forbedret andre menneskers liv i en eller anden grad?

Har du haft tid nok til virkelig at være til i verdenen?

Har du haft tid nok til at forbinde dig med dem, du virkelig elsker?

Har du brugt tid på at opbygge venskaber og givet disse forhold tilpas med opmærksomhed?

Har brugt nok tid i naturen? Forenet dig med den og nydt den i fulde drag?

Har du ligeledes formået at finde ud af, at nyde dit eget selvskab og være i fred med den, du er?


Faktum er, at når vi møder døden, så kan vi ikke tage det, vi har opnået med - kun vores minder.

 

“I andres øjne er mit liv essensen af succes, men bortset fra arbejde har jeg meget lidt glæde. Og til sidst er rigdom bare et hjælpemiddel i livet, som jeg er vant til.


I dette øjeblik, når jeg ligger på sengen, syg og husker hele mit liv, er jeg klar over, at al min anerkendelse og rigdom, som jeg har, er meningsløs i lyset af den forestående død.


Så jeg håber, du forstår, at når du har venner eller nogen du kan tale med - er dette sand lykke!”


- Steve Jobs på sit dødslejde

 

Hvis noget af det skrevne resonerer med dig i en eller anden forstand, og du mærker, at du måske bør begynde at genoverveje hvilke succeskriterier, du bør stræbe efter. Så vil opfordringen herfra være, at begynde at kigge indad og finde din egen sande væren. Dette kræver mod og faktisk, skal man være parat til at tage på denne indre rejse og fordybe sig i sit indre rige. Det er forskelligt fra person til person om man er parat eller ej, og om man har modet til at tage på denne rejse.


Hvis du mærker, du er parat, vil det første oplagte spørgsmål være; Hvem er jeg?


Hvis så de opfølgende spørgsmå er noget i stil med; Hvorfor opfører jeg mig sådan? Hvorfor forfølger jeg disse drømme og succesrater?, så stop med at spørge “hvorfor”.


Begynd i stedet at fokusere på, om det er de rette drømme for dig, som du forfølger? Faktisk så bør du vide, at livet ikke forventer lige så meget af os, som vi forventer af os selv. Alene den indsigt burde få os til at slappe lidt af.


Et simpelt liv er et naturligt liv, hvor vi lever i tæt kontakt med naturen og moder jord. Et simpelt liv kan også bære præg af at være kreativt - det skal blot give en følelse af fuldendelse, så er du på rette vej.


Så når du drømmer om det perfekte liv, prøv at holde dig åben overfor, at dit mest optimale liv, der føles fuldendt, faktisk er meget tættere på, end du lige tror. Du behøver ikke at have fjerne mål, der kræver en hel masse af dig. Det perfekte liv er faktisk lige foran dig - lige til at række ud efter.


Det ironiske ved hele det her set-up er, at hvis du først søger fuldendelse i det simple, så kan det være, at alt efter dine karmiske forhold og præmisserne i dit Hologenetiske kort, at du faktisk kan opnå succes i dit liv. Dvs. at når du lever det simple liv, der føles fuldendt, kan føre til succes på andre planer, Men at stræbe efter succes for at opnå fuldendelse, kan blive en lang og måske skuffende oplevelse, med masser af udmattelse og ofringer som konsekvens.


Hvad vej vælger du?


(Dette er et fritfortolket og oversat tekst, inspireret af et oplæg fra Richard Rudd, Gene Keys)

 

Vil du kende din unikke velstand -og succesrate?

Skriftlig analyse (PDF ca. 24 sider)


I denne skriftlige analyse kan du læse lidt mere om nogle af de aspekter, der ligger til grund for Perlesekvensen i din Hologenetiske profil.


Din individuelle Perlesekvens udgøres af 4 specifikke GenNøgler som har direkte betydning for dine evner i at være mere effektiv og velstående i dit liv. Perlen tillader os også at finde vores sande allieret i livet og arbejde sammen om at tjene et højere fælles mål.


Læs mere eller køb >>>HER<<<Comments


Seneste blogindlæg

women.png

Tilmeld dig mit nyhedsbrev 

bottom of page