Vores DNA - her sker transformationen

Du har omkring 60 tusind milliarder celler i din krop, der arbejder 24/7 for dig. Indtil fornyelig troede man, at cellernes struktur var fastlåst, hvilket viste sig ikke at være tilfældet. Alle vores celler både lytter og responderer på sine omgivelser og dette betyder, at du har muligheden for at ændre på dine vilkår og rent faktisk oplåse en fantastisk molekylær kraft, der er opbevaret i din krop. Læs mere her…

Alt liv består af vibration og igennem dit DNA, skaber du lige præcis det liv for dig selv, som er betinget af den vibrationsfrekvens du er “indstillet” til at være modtager af. Så hvordan er du indstillet? Hvordan er du programmeret? Lever du dit liv ud fra et lavfrekvent eller højfrekvent niveau? De aller fleste af os, lever stadig i det, som bliver omtalt som skyggefrekvensen, hvor frygten styrer vores liv og de lavfrekvente impulser holder os stagneret i stedet for blot at være afsættet for vores evolution. Med andre ord, så drømmer de aller fleste af os om at bryde ud af denne nedre spiral og åbne os imod de højder, vi faktisk er designet til at begå os i.


Nøglen til forandring viser sig mest af alt, at være biologisk betinget, og det i sig selv, kan for nogen, været noget af en lettelse, da sindet synes at tilgå ens udfordringer og problemer uden af finde hverken løsninger og/eller bryde de fastlåste mønstre, der styrer ens liv. Faktisk så kan jeg lette dig for endnu en tung byrde, der kan sende din fortvivlelse på retræte. Den frygt som du måske også indædt kæmper med, er en nedarvet frygt, der stammer fra dine forfædre og som bæres i alle menneskers blodlinjers DNA. Du er altså ikke selv skyld i at føle frygt, men bærer rundt på en genetik, der engang var nødvendig for vores arts overlevelse.


Tiden er nu, hvor at vi alle for alvor skal i gang med at af-programmere og i stedet re-programmere vores gener med sunde højfrekvente elektromagnetiske signaler, hvilket vil afstedkomme en transformation igennem hele vores væsen. Alt dette sker gennem en transcendens af vores genetiske omstændigheder, nærmere bestemt inde i vores DNA.


På et biologisk plan -inde i dit DNA, sker der en subtil, men potent mutation, når vi begynder at ændre vores adfærd og højner vores selvbevidsthed. Hvert DNA -selve kodestrengen, der bor inde i kernen af alle vores celler, er ekstremt følsom overfor elektromagnetiske bølger, og om disse bølger indeholder positive eller negative impulser, vil påvirke DNAet. Dette betyder, at vi kan ændre/omkode på vores biokemi og skabe forandringer, ved intention og frekvensarbejde.


Vores skyggefrekvenser er helt bogstaveligt viklet omkring al menneskeligt DNA og det, der kan vikle det ud, er selve lyset. Det viser sig nemlig, at vores DNA har en evne til at tiltrække fotoner (elementære lyspartikler) og dette lys bevæger sig i en spiral langs den dobbelte helix (de to DNA strenge). Evnen til at vikle dette lys omkring sig selv, afslører dets sande rolle i vores krop. Vores DNA opfører sig altså som superledere, hvis eneste formål er at eksponentielt at hæve frekvensen, der passerer ind og ud af vores kroppe (elektromagnetiske modtagelse og overførsel). Ved at konvertere frekvens til kemi, genererer dit DNA din auras overordnede vitalitet og kvalitet.


Måske at det nu giver lidt mere mening for dig at forstå termen: Lysarbejder. Det kan også være noget af en åbenbaring, at opdage, at du har låst dig selv ude af de højere frekvenser, fordi du er fanget i disse undertrykkende og reaktive skyggemønstre. For mig personligt, så er det også lidt af en A-HA opdagelse, at få kendskab til, at der i vores DNA ligger et potentiale (højere formål), der ligger og venter på at blive låst op, så det kan flyde frit og lige nu, er dette blokeret/låst indtil vi forstår at hæve vores frekvens.


At oplåse dit højere formål handler b.la. om at overgive autoriteten fra din hjerne til dit hjerte, hvilket er en proces, som b.la. GenNøglerne kan hjælpe dig med. Først og fremmest vil denne rejse medføre, at du vil stå ansigt til ansigt med dine skygger, som lurer i dit cellulære DNA. Du vil via kendskabet til disse, samt forståelse for (og en god portion tålmodighed og mod), ved hvordan du skal omgå disse, vil dette medføre en åbning til dine potentielle højeste niveauer (frekvenser).

Vil du kende dine skygger og låste potentialer (gaver)?

--- DNA ANALYSE --- Få et spændende indblik i dit liv set ud fra hvilke arketyper (64 gennøgler), som blev aktiveret i dit DNA dengang du blev født, og som på et overordnet plan, sætter rammen for din rejse her på jorden.


Analysen vil omhandle disse 4 områder:

  • Livsværk

  • Evolution

  • Udstråling (din essens)

  • Formål

13-15 PDF sider - 350 kr. + evt. Online session


Du kan læse mere om GenNøglerne og mine ydelser >>>HER<<<

Essentielle Olier - perfekte støtter i transformations processen.


Der findes forskellige årsager til, at essentielle olier kan hjælpe dig i forbindelse med at af -og re-programmere dine DNA. Olierne vibrerer alle på en høj frekvens og på den måde kan de hjælpe på at hæve dine indre svingninger fra lavfrekvent til højfrekvent. Så er menneskets celler meget lig med planterne, så olierne er genkendelige, kan optages og være solide støtter, således at hver en celle kan finde tilbage til dens naturlige balance og sundhed.


Essentielle olier er små molekyler (mindre end 500 amu) og har derfor let ved at kunne trænge ind igennem en cellemembran og støtte cellen til selvhealing. Det kræver kun ét molekyle af den rigtige slags, at åbne en receptor og kommunikere med DNA’et for at ændre den cellulære funktion.


Her er listet et par eksempler på, hvordan at forskellige terpener i olierne kan hjælpe dine celler og dermed dit DNA:

  • Phenylpropanoiderne renser receptorerne så der bliver plads til de signalstoffer som skal være der.

  • Sesquiterpenerne omprogrammerer og/eller sletter forkerte oplysninger fra den cellulære hukommelse.

  • Monoterpenerne reprogrammerer cellerne med de rigtige oplysninger.

(Kilde: http://www.rnoel.50megs.com/pdf/theblood.htm?fbclid=IwAR2geAmkFQkdDviXEkp4sD7RVzGOfBGHHZ95LnmilT5K_ymjX_3rSvlL4PU)


Ny blanding til salg i shoppen


DNA transformation 5 ml. 75 kr.


Hjælpen er altid nær, når vi taler om essentielle olier og lige netop denne blanding, er en potent kraftkarl, når det handler om at transformere på celleniveau. Skal du have hjælp til at bryde ud af dine genetisk betingede skyggefrekvenser, så skal der tages olier i brug, der interagerer specifikt med af -og re-programmering på celleniveau. Du skal også støttes i at gå fra hjerne til hjerte, kunne åbne op for en højere bevidstheds sfære. I det hele taget, skal du lære at slappe af og leve et mindre stressfuldt liv, for hvis ikke, at du kan dette, kommer du nemlig ingen vegne.💧DDR Prime - olien for transformation på celleplan

Denne blanding er baseret på både at beskytte celler og hjælpe kroppen af med de celler, der ikke længere tjener dig. På en måde indgår den i den naturlige cyklus, hvor både liv og død er en naturlig del af processen. Her får du støtte til at slippe ud af din skyggefrekvens og hjælpe kroppen igennem den transformation, som hele vores udvikling er betinget af.


Blandingen indeholder:

  • Frankincense, Thyme og Lemongrass - beskytter vores DNA

  • Lemongrass, Clove (kryddernelike) og Niaouli - hjælper ødelagte celler til at blive nedbrudt (apoptosis)

  • Wild orange, Clove og Summer Savory - er super rige på antioxidanter og kan dermed beskytte cellen for de frie radikaler.

💧Pink Pepper - nedtoner tendensen til at sammenligne sig selv med andre, hvilket oftest medfører sorg og aldrig glæde. Fordømmelse og sammenligning er som sygdom for hjertet og Pink Pepper assisterer -og hjælper dig til at forstå, at vejen for dig, går gennem venlighed, tålmodighed og kærlighed til dig selv. På den måde kan du efterfølgende udøve den samme barmhjertighed for andre. Pink pepper er også en fortræffelig hjælper, når det gælder om at støtte op om en sund cellefunktion.


💧Cypress - olien for bevægelse og flow. Tillader at lade tingene udfolde sig naturligt i stedet for at forsøge at kontrollere (frygtbaseret handling) alting. Perfektionismen og bekymringer toner ud og en større fleksibilitet og tillid finder plads i dit indre. Med Cypress som støtte, bliver du i stand til at lade sjælen og livet lede dig i retning af mere glæde og frihed.


💧Copaiba - oprydder det gemte, det glemte og det ubeskattede. Copaiba inviterer dig til at se dybt ind i dig selv og afklare, hvem du virkelig er. Der kan også vise sig skyggesider, som vil frem og transformeres. Copaiba støtter dig i at slippe fortiden og favne fremtiden i forståelsen af, at du altid har været værdifuld, er værdig til at modtage kærlighed og det hele taget leve i accept med, alt hvad du er.


Du kan købe blandingen >>>HER<<<

Indholdet i dette indlæg er baseret på viden fra bogen, 'GenNøglerne' skrevet af Richard Rudd


#GenNøglerne #DNA #Opvågning #Transformation #Skyggearbejde #Frekvenser #Frankincense #Cypress #Thyme #Copaiba #PinkPepper #Lemongrass #Niaouli #WildOrange #SummerSavory #doTERRA #EssentielleOlier

Seneste blogindlæg...

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

... og få 10% rabat på dit første køb i web-shoppen.