top of page

Vores DNA - her sker transformationen

Du har omkring 60 tusind milliarder celler i din krop, der arbejder 24/7 for dig. Indtil fornyelig troede man, at cellernes struktur var fastlåst, hvilket viste sig ikke at være tilfældet. Alle vores celler både lytter og responderer på sine omgivelser og dette betyder, at du har muligheden for at ændre på dine vilkår og rent faktisk oplåse en fantastisk molekylær kraft, der er opbevaret i din krop. Læs mere her…

Alt liv består af vibration og igennem dit DNA, skaber du lige præcis det liv for dig selv, som er betinget af den vibrationsfrekvens du er “indstillet” til at være modtager af. Så hvordan er du indstillet? Hvordan er du programmeret? Lever du dit liv ud fra et lavfrekvent eller højfrekvent niveau? De allerfleste af os, lever stadig i det, som bliver omtalt som skyggefrekvensen, hvor frygten styrer vores liv og de lavfrekvente impulser holder os stagneret i stedet for blot at være afsættet for vores evolution. Med andre ord, så drømmer de allerfleste af os om at bryde ud af denne nedre spiral og åbne os imod de højder, vi faktisk er designet til at begå os i.


Nøglen til forandring viser sig mest af alt, at være biologisk betinget, og det i sig selv, kan for nogen, været noget af en lettelse, da sindet synes at tilgå ens udfordringer og problemer uden af finde hverken løsninger og/eller bryde de fastlåste mønstre, der styrer ens liv. Faktisk så kan jeg lette dig for endnu en tung byrde, der kan sende din fortvivlelse på retræte. Den frygt som du måske også indædt kæmper med, er en nedarvet frygt, der stammer fra dine forfædre og som bæres i alle menneskers blodlinjers DNA. Du er altså ikke selv skyld i at føle frygt, men bærer rundt på en genetik, der engang var nødvendig for vores arts overlevelse.


Tiden er nu, hvor at vi alle for alvor skal i gang med at af-programmere og i stedet re-programmere vores gener med sunde højfrekvente elektromagnetiske signaler, hvilket vil afstedkomme en transformation igennem hele vores væsen. Alt dette sker gennem en transcendens af vores genetiske omstændigheder, nærmere bestemt inde i vores DNA.


På et biologisk plan -inde i dit DNA, sker der en subtil, men potent mutation, når vi begynder at ændre vores adfærd og højner vores selvbevidsthed. Hvert DNA -selve kodestrengen, der bor inde i kernen af alle vores celler, er ekstremt følsom overfor elektromagnetiske bølger, og om disse bølger indeholder positive eller negative impulser, vil påvirke DNAet. Dette betyder, at vi kan ændre/omkode på vores biokemi og skabe forandringer, ved intention og frekvensarbejde.


Vores skyggefrekvenser er helt bogstaveligt viklet omkring al menneskeligt DNA og det, der kan vikle det ud, er selve lyset. Det viser sig nemlig, at vores DNA har en evne til at tiltrække fotoner (elementære lyspartikler) og dette lys bevæger sig i en spiral langs den dobbelte helix (de to DNA strenge). Evnen til at vikle dette lys omkring sig selv, afslører dets sande rolle i vores krop. Vores DNA opfører sig altså som superledere, hvis eneste formål er at eksponentielt at hæve frekvensen, der passerer ind og ud af vores kroppe (elektromagnetiske modtagelse og overførsel). Ved at konvertere frekvens til kemi, genererer dit DNA din auras overordnede vitalitet og kvalitet.


Måske at det nu giver lidt mere mening for dig at forstå termen: Lysarbejder. Det kan også være noget af en åbenbaring, at opdage, at du har låst dig selv ude af de højere frekvenser, fordi du er fanget i disse undertrykkende og reaktive skyggemønstre. For mig personligt, så er det også lidt af en A-HA opdagelse, at få kendskab til, at der i vores DNA ligger et potentiale (højere formål), der ligger og venter på at blive låst op, så det kan flyde frit og lige nu, er dette blokeret/låst indtil vi forstår at hæve vores frekvens.


At oplåse dit højere formål handler b.la. om at overgive autoriteten fra din hjerne til dit hjerte, hvilket er en proces, som b.la. GenNøglerne kan hjælpe dig med. Først og fremmest vil denne rejse medføre, at du vil stå ansigt til ansigt med dine skygger, som lurer i dit cellulære DNA. Du vil via kendskabet til disse, samt forståelse for (og en god portion tålmodighed og mod), ved hvordan du skal omgå disse, vil dette medføre en åbning til dine potentielle højeste niveauer (frekvenser).

 

Indholdet i dette indlæg er baseret på viden fra bogen, 'GenNøglerne' skrevet af Richard Rudd

Komentáře


Seneste blogindlæg

women.png

Tilmeld dig mit nyhedsbrev 

bottom of page