Mentoring.jpg
Når videnskab og spiritualitet mødes...
Indsigt, klarhed & healing

Kender du manualen til dit liv - altså de omstændigheder, der danner dit livsgrundlag? 

Få et spændende indblik i dit liv set ud fra hvilke arketyper (64 GenNøgler), som blev aktiveret i dit DNA dengang du blev født, og som på et overordnet plan, sætter rammen for din rejse her på jorden.

 

Tiden er mere end nogensinde(!) inde til, at vi hver især indtager hovedrollen i hvert vores unikke liv. Du bør med andre ord ikke længere bruge hverken energi eller kræfter på, at være som alle andre. Du bør lære at elske at være dig - med de forhold der nu engang er gældende.

 

Dette kræver indblik, kendskab og kærlig ikke-dømmende bevidsthed, hvilket er områder GenNøglerne og mine analyser kan hjælpe dig med.

Dronning_Margrethe.png

Klar til at tage personligt lederskab?

GeneKey.png

Sammen med GenNøglebogen er din GenNøgle profil et redskab til at oplåse dit livs enorme potentiale. Ved at bringe astrologiske beregninger sammen med genetisk viden, giver din profil dig et blåtryk, der fortæller dig hvem du er, hvordan du fungerer og fremfor alt, hvorfor du er her.

Jeg forbereder en guidet rundtur og sammen finder vi hen til afklaring, forståelse og handling, så du efterfølgende dels ved, hvad du skal (og ikke skal). Du vil også komme til at opleve ro og klarhed, fordi bevidsthed healer og du bliver langt mere klar på videre handling og hvilke veje, du bør tage i livet.

Jeg tilbyder dig at:

 

...lave en analyse ud fra en aktuel problematik, du tumler med og sammen finder vi ud af, hvad og hvordan at du bør håndtere situationen.

 

Jeg har også sammensat 6 forskellige temaer, som kan danne ramme for en analyse, men du er også hjertelig velkommen til "blot" at stille dine egne spørgsmål.

 

Temaerne kan du vælge imellem under købsprocessen eller læse mere om i et blogindlæg som kan læses >>>HER<<< 

Køb en analyse af dit Hologenetiske kort her:

 

Din GenNøgle guide:

​Jeg hedder Pernille og kalder mig for konsulent, fordi mine analyser bør ikke ses som terapi, men indsigter der dog sagtens kan bruges i terapeutiske sammenhænge. Jeg er tidligere NLP uddannet, og har indtil flere uddannelser og kurser bag mig, således at du under et møde med mig, meget hurtigt vil føle dig tryg og guidet af en professionel, der kender rammerne for terapi. 

Min rolle som GenNøgle konsulent handler om, at jeg har studeret filosofien og det komplekse værk som GenNøglerne er. Ud fra dette studie, har jeg skrevet en essensbeskrivelse af alle 64 GenNøgler samt et manuskript over det Hologenetiske kort. Dette kompendium har afstedkommet, at jeg lettere kan tyde og formidle videre til dig, der ønsker at få indsigt i din helt personlige og specifikke profil, som er givet til dig i dette liv.

Det er et ærefuldt job og jeg kan kun besidde det pga. de mange, mange år jeg har selv har brugt på selvudvikling, mine erfaringer og ja, hele min egen profil ligger op til, at jeg skal tyde dine nøgler for dig. Så jeg vil glæde mig til at høre fra dig og hjælpe dig på rette vej...

Pernille_Riis.jpg
GenNøgler.png

Essensbeskrivelser af

de 64 GenNøgler

Disse PDF ark indeholder essensbeskrivelser af de væsenligste forhold, der gælder for hver enkelte GenNøgle

 

Arkene er for dig, der gerne vil lære essensen af GenNøglernes beskrivelser at kende og ikke lige er indstillet på, at skulle gøre dit eget omfangsrige studie og researcharbejde af et dybt og komplekst filosofisk værk.

Læs mere eller køb >>>HER<<<

GenNøgle_anmeldelse
GenNøgle_anmeldelse

GenNøgle_anmeldelse
GenNøgle_anmeldelse

GenNøgle_anmeldelse
GenNøgle_anmeldelse

GenNøgle_anmeldelse
GenNøgle_anmeldelse

1/3

Sagt om Pernille og hendes analyser:

Det internationale Genekeys

Gennøglerne_Richard_Rudd.png

Dette system bygger på et over 2.500 år gammelt kinesisk værk,' I Ching', der afdækker sandheden om, at alt i universet bygger på en enkel universal kode. En kode der indeholder 64 GenNøgler - et kodeks der er tilstede i alt som værende DNA strenge i enhver celle, uanset hvem du er (dyr, sten, menneske etc.)

 

Richard Ruud, nulevende grundlægger og student nr. 1 (som han kalder sig) tager ikke æren for andet end at sætte dette værk sammen med et andet system, 'Human design' og på den måde, har han gjort GenNøglerne til et moderne system. der bygger bro mellem Øst og Vest - mellem mysticisme og videnskab og som kan hjælpe os alle til større selvindsigt. 

Her kommer et par links:

Besøg Gene Keys engelske hjemmeside >>>HER<<< (Affiliatelink)

- her kan du læse om gennøglerne, lave din engelske profil, købe E-kurser, bøger og lydfiler

 

Download gratis den danske udgave af din Hologenetiske profil >>>HER<<<<

Køb den danske bogudgave >>>HER<<< (Affiliatelink)

Blev medlem af den danske Facebook gruppe >>>HER<<<