top of page
GenNøglerne 
Hologenetisk URL
- dit indre kompas...
//Hologenetisk læsning og samtale
GeneKey.png

Jeg arbejder med Hologenetiske læsninger, der ud fra dit specifikke fødselstidspunkt, viser din sjæls blueprint. Et hologram der fortæller dig, på hvilken måde du kosmisk er sammensat og hvad dine livsbetingelser (i form af prægninger) omhandler. 

 

Alt dette koblet sammen med mine meget fintunet intuitive fornemmelser, vil du i denne læsning modtage indsigter og visdom, der præcist rammer ind i din verden, og støtter dig og guider dig i forhold til, at du langt lettere, kan navigere dit liv i en retning af mere trivsel og høj selvbevidsthed.

Klar til at kende dig selv?

Klar til at kende dit barns indre verden?

I denne  læsning har jeg udvalgt nogle områder i din Hologenetiske profil, der kan give dig indsigt i de forhold, der belyser nogle af dine vigtigste indre realiteter, så de kan blive manifesteret i den ydre verden. 

 

Jeg tilbyder dig at:

 

... lave en analyse ud fra en aktuel problematik, du tumler med, eller du kan også vælge imellem 4 forskellige temaer, der kan danne ramme for din analyse:

  1. Formål og kald i livet

  2. Indblik i karrieremæssige forhold

  3. Trivsel og velbehag i hverdagen

  4. Rundt om relationer og forhold 

  5. Mine mentale og emotionelle forhold

Jeg forbereder en guidet rundtur med det mål for øje, at du finder hen til afklaring, forståelse og handling, så du efterfølgende dels ved, hvad du skal (og ikke skal). Du vil også komme til at opleve ro og klarhed, fordi bevidsthed healer og du bliver langt mere klar på videre handling og hvilke veje, du bør tage i livet.

lydfil_hologenetisk.png

Din for evig tid og eje!

 

Fordelen ved en lydfil er, at du kan lytte igen og igen til analysen og tage det ind, du formår i forhold til parathed og dit tempo omkring bevidsthedsarbejde.

Referencer...

Sådan foregår en det: 

1. Følg nedenstående link, udfyld bestillingen med valg af tema samt angiv din fødselsdato, fødeby og tidspunktet for din fødsel. 

 

2. Jeg sender dig efterfølgende en mail og oplyser et ca. leveringstidspunkt, samt spørger til, hvis du har noget bestemt, der fylder i dit liv lige nu og som du gerne vil have, at jeg belyser i analysen.

3. Jeg indtaler  herefter en lydfil af 40 min.+ varighed, der omhandler en analyse af din Hologenetiske profil.

4. Jeg sender dig efterfølgende et link til en DropBox eller BOX mappe, hvor du kan downloade lydfilen. 

5. Når du er klar, aftaler vi et opfølgende møde - enten via Zoom eller pr. telefon. Her har du mulighed for at stille spørgsmål og du kan bruge mig til sparring omkring temaer og situationer, der er relateret til læsningen.

6) Du får tilsendt skriftlig analyse af to valgfrie GenNøgler samt linjer, som du kan benytte dig af i forhold til videre selvstudie og kontemplering (gælder ikke forældrelæsning).

 

Perlesekvensen_GenNøglerne.png
Bestilling af en Hologenetisk læsning og samtale
bottom of page