Dronning_Margrethe.png
Gennøglerne og det Hologenetiske kort

Få et spændende indblik i dit liv set ud fra hvilke arketyper (64 gennøgler), som blev aktiveret i dit DNA dengang du blev født, og som på et overordnet plan, sætter rammen for din rejse her på jorden. Gennem en analyse kan vi sammen finde svar på dine spørgsmål og skabe klarhed over dine udfordringer og problematikker, så du bedre kan navigere og håndtere det, som kan være svært.

 

Jeg kan også hjælpe dig med at få belyst alle dine potentialer og glædesfulde tiltag i livet, som vil gøre dig godt og skabe trivsel. Vi mennesker er designet til også at opleve de gode sider af livet, så bliver du ved med at sidde fast i det udfordrende og opslidende, så er det tegn på, at du bør gøre noget - og især få bevidsthed på, hvad som er dine specifikke omstændigheder. Måske det hele lysner bare ved at kende sit formål - hvem ved...

GenNøglerne åbner op for et felt, man indser,

man ganske enkelt har manglet i ens navigerings-system. 

Jeg tilbyder dig at lave en analyse ud fra en aktuel problematik, du tumler med og sammen finder vi ud af, hvad og hvordan at du bør håndtere situationen. Hvis du ikke helt ved, hvad du bør få hjælp til, så ring til mig på tlf. 26299536, så finder vi sammen en passende ramme for en analyse.

Er du forældre, kan du også bruge en analyse (forældremøde) på at klæde dig selv på i forhold til, hvordan du forstår og støtter dit barn op igennem opvæksten. Du er en meget bedre forældre, når du udviser ro og tillid til at det nok skal gå - hvilket er en tilstand der kommer naturligt, når du får vished. 

Pris 700 kr. for en SESSION via Skype eller telefon 40 min. (jeg bruger ca. 1 time til forberedelse)

GenNøglernes Univers

Her ser du temaerne for, hvad der udgør din hologenetsiske profil og som er den ramme, jeg laver en analyse udfra.
Aktiverings_sekvensen.png
Venus_sekvensen.png
Perle_Sekvensen.png
IMG_5521.jpg

GenNøglerne kan på samme måde, som når du får informationer fra en clairvoyant eller en astrolog give dig en indsigt i, hvilke omstændigheder der gælder netop dit specifikke liv.

Q&A Session 40 min. telefonsamtale - Få svar på dine spørgsmål
Du kan vælge at stille dine spørgsmål i forhold til en konkret situation i dit liv, som du ønsker afklaring omkring. Det kan f.eks. handle om arbejdsforhold, relationer, noget i din adfærd, du ønsker at justere, karriereskift mm. Eller det kan handle om vaner, afhængighed, behov, depression, afmagt, lavt selvværd, stress osv. Måske du blot er nysgerrig og gerne vil kende dit livs "set-up", så du fremadrettet langt bedre kan navigere i dit liv. Læs mere >>>HER<<<

Forældremødet Session 40 min. telefonsamtale - Giv dit barn den bedste støtte!
Med denne session kigger vi sammen på dit barns Hologeniske "landkort" (drejebog) og ser på, hvad vi kan finde af indsigter, der kan gavne ham/hende i forhold til at facilitere et trygt, støttende og givende hjem. Vi vil f.eks. se på de 3 vækstperioder, hvor sårbare sider og styrker afklares. Men også de fysiske rammer, relationer, dig som forældre og andre forhold (potentielle fremtidsudsigter) vendes, så vi kommer lidt rundt om det hele. Læs mere >>>HER<<<

Pernille Riis

​Jeg kalder mig for konsulent, fordi mine analyser bør ikke ses som terapi, men indsigter der sagtens kan bruges i terapeutiske sammenhænge. Jeg er dog NLP uddannet, og har indtil flere uddannelser og kurser bag mig, således at du under et møde med mig, meget hurtigt vil føle dig tryg og guidet af en professionel, der kender rammerne for terapi. 

Men dette skyldes ikke kun min terapeutiske kompetencenser. I min Hologenetiske profil, kan man nemlig læse, at hele min essens emmer af en aura, der naturligt udstråler en energi, hvor de allerfleste mennesker kan føle sig trygge og tillidsfulde - ikke fordi jeg gør noget bevidst, det er bare sådan at det er.

Jeg er også genetisk kodet med en 6 linje ang. GenNøglerne 'Livsværk' og 'Evolution' (ydre fremtoning i verdenen), hvilket betyder, at der bor en lærer(inde) inde i mig, og at jeg har været lang tid om at udvikle hende, fordi det tager tid og kræver erfaringer at nå et så tilpas højt niveau af bevidsthed til, at kunne lære fra sig. Jeg er derfor hvad man kalder for en "late bloomer". Det er altså først nu, jeg er klar til at træde i tjeneste og her er jeg så...

Spirituel_DNA_Analyse.jpg

"Alt liv er blot vibration, og som vi har set, skaber dit DNA dit liv baseret på den vibrationsfrekvens, der modtager. Frygt genererer et lavfrekvent energifelt, hvorimod kærlighed genererer et højfrekvent energifelt"

 

Richard Rudd, fra bogen 'GenNøglerne'

Vil du vide mere om Gennøglerne?

Gennøglerne_Richard_Rudd.png

Dette system bygger på et over 5.000 år gammelt kinesisk værk,' I Ching', der afdækker sandheden om, at alt i universet bygger på en enkel universal kode. En kode der indeholder 64 gennøgler - et kodeks der er tilstede i alt som værende DNA strenge i enhver celle, uanset hvem du er (dyr, sten, menneske etc.)

 

Richard Ruud, nulevende grundlægger og student nr. 1 (som han kalder sig) tager ikke æren for andet end at sætte dette værk sammen med et andet system, 'Human design' og på den måde, har han gjort gennøglerne til et moderne system. der kan hjælpe os alle til større selvindsigt.

Her kommer et par links:

Besøg Gene Keys engelske hjemmeside >>>HER<<< (Affiliatelink)

- her kan du læse om gennøglerne, lave din engelske profil, købe E-kurser, bøger og lydfiler

 

Download gratis den danske udgave af din Hologenetiske profil >>>HER<<<<

Køb den danske bogudgave >>>HER<<< (Affiliatelink)

Sagt om Pernille og hendes sessioner:

--------------------------

Når du står ved “indgangen” til gennøglernes verden så vid, at hvis du åbner porten, så har du åbnet for Pandoras æske af viden. At have Pernille med som rejseguide er essentielt for, at kunne transformere den overdådige mængde af årtusinders visdom, som gennøglerne bringer dig, om til indsigt og forståelse.

Til gengæld tør jeg godt love, at du vil få et par sprøde aha oplevelser, når Pernille oversætter gennøglernes sprog og sætter det i en kontekst, som du kan relatere til og navigere efter.

For mig, er gennøglerne lidt som at have fået mit personlige landkort til livets rejse.

Regitze Bay, Founder of Healing Suite

--------------------------

 Hej Pernille. Jeg var flyvende hjem på cykel, måske vinden i ryggen også gjorde sit 😉
Vil meget gerne have den tid kl. 16 du talte om. Har følt mig så meget til stede i mig

selv lige siden vores session.  Jeg er dig af hjertet dybt taknemlig.

  

--------------------------

'God morgen Pernille. 🤗 lige en opfølger. Jeg er meget lettet i min energi.

Har mere overskud  og føler mig let flyvende og mit posetivt jeg har fået meget mere plads,

så det er jeg meget taknemlig for. Rigtig dejlig dag til dig. Mvh E 🌻🎈🤗'

--------------------------

'TAK 🙏🏼 for en fantastisk session i dag.

Det var simpelthen så dejligt  ❤️✨'

 

--------------------------

'I Pernilles energi følte jeg mig tryg og sikker. Ikke mindst effekten kom bag på mig

- jeg oplevede mig selv i ugerne efter mere hel, energisk og handlekraftig på ting jeg havde udsat.

Det føltes som et fantastisk positivt skub - at gå fra drænet til energibombe.'

--------------------------

1000 tak for din hjælp, Pernille.

Det har betydet meget. Du er så sej og dygtig!

 

--------------------------

 

Tusind tak for godt samarbejde. Jeg vil anbefale dig til hver en tid.

 

 --------------------------

Jeg har prøvet så mange terapeuter, men du er den eneste,

jeg føler, jeg kan snakke med uden at føle mig utilpas

 

--------------------------

 

Med en utrolig indfølingsevne og udgangspunkt i den enkeltes behov, formår Pernille med sit rolige, imødekommende og positive væsen, at skabe en tryg og tillidsfuld ramme – en ramme hvor man kan sænke sine parader og tage imod med et åbent sind. Tak til en hjertevarm kvinde der evner at frembringe følelsen af at være og kunne noget helt særligt &lt;3"

 

--------------------------

 

For de samtaler vi har haft, er jeg dig

evigt taknemmelig. Du er et varmt og givende menneske.

Tak for dig"

 

--------------------------

 

Hej Pernille

Tak for sidst, hvor er jeg dog utrolig glad for at være kommet i gang

med at arb med mig selv sammen med dig

--------------------------