Dronning_Margrethe.png
GenNøglerne og det Hologenetiske kort

Få et spændende indblik i dit liv set ud fra hvilke arketyper (64 gennøgler), som blev aktiveret i dit DNA dengang du blev født, og som på et overordnet plan, sætter rammen for din rejse her på jorden. Gennem en analyse kan vi sammen finde svar på dine spørgsmål og skabe klarhed over dine udfordringer og problematikker, så du bedre kan navigere og håndtere det, som kan være svært.

 

Jeg kan også hjælpe dig med at få belyst alle dine potentialer og glædesfulde tiltag i livet, som vil gøre dig godt og skabe trivsel. Vi mennesker er designet til også at opleve de gode sider af livet, så bliver du ved med at sidde fast i det udfordrende og opslidende, så er det tegn på, at du bør gøre noget - og især få bevidsthed på, hvad som er dine specifikke omstændigheder. Måske det hele lysner bare ved at kende sit formål - hvem ved...

GenNøglerne åbner op for et felt, man indser,

man ganske enkelt har manglet i ens navigerings-system. 

Jeg tilbyder dig at lave en analyse ud fra en aktuel problematik, du tumler med og sammen finder vi ud af, hvad og hvordan at du bør håndtere situationen. Jeg har sammensat 6 forskellige temaer som ramme for en analyse, men du er også hjertelig velkommen til "blot" at stille dine egne spørgsmål. Temaerne kan du vælge imellem under købsprocessen eller læse mere om i et blogindlæg som kan læses >>>HER<<<

Pris 800 kr. for en telefonsession 60 min. inkl. forberedelse

Pris 450 kr. for en analyse - indtalt på lydfil inkl. forberedelse

 

Du kan også få et grundigt indblik i din overordnede livsramme.

Med en analyse gennemgår vi de 4 specifikke gennøgler, der er gældende for dit personlige hologenetiske kort, så du efterfølgende bedre forstår den ramme, som dit liv udspiller sig i.

 

Jeg forbereder en guidet rundtur og sammen finder vi hen til afklaring, forståelse og handling, så du efterfølgende dels ved, hvad du skal (og ikke skal), men du vil også komme til at opleve ro og klarhed, fordi bevidsthed healer og du bliver langt mere klar på videre handling og hvilke veje, du bør tage i livet.

Pris 1.250 kr. for en telefonsession 90 min. inkl. forberedelse

GenNøglernes Univers

Her ser du temaerne for, hvad der udgør din hologenetsiske profil og som er den ramme, jeg laver en analyse udfra.
De 4 primære gaver

Livsværk - dine handlinger udadtil - både hvad angår karriere, men også generelt set.

Evolution - hvad du er her for at lære / dit udviklingspotentiale.

Udstråling - hvordan du holder dig sund og lever i samklang med din essens.

Formål - hvad der grundlæggende fuldender dig.

Kærlighed og relationer

Udgangspunktet – generelle omstændigheder omkring dig og dine relationer.

Dit tiltrækningsfelt – hvad du tiltrækker i dit astrale felt.

Din mentale struktur – om måden du tænker på og anvender dit intellekt.

Dine emotionelle vilkår – hvordan du håndterer din emotionelle intelligens.

Dit Solar Plexus  – om at leve fra hjertet og opløse blokeringer.

Din sårbare kerne – healing af dine mest sårbare lidelser.

Spirituel velstand

Dit spirituelle kald – om at træde i en højere sags tjeneste.

Kulturen omkring dig – om at samarbejde med sjælsvenner og allierede.

Dit spirituelle brand – platformen, hvor din indre essens udtrykkes igennem din personlighed.

Perlen (høsten af din anstrengelser) – viser din personlige udgave af simplicitet og sandhed.

Pernille Riis

​Jeg kalder mig for konsulent, fordi mine analyser bør ikke ses som terapi, men indsigter der dog sagtens kan bruges i terapeutiske sammenhænge. Jeg er NLP uddannet, og har indtil flere uddannelser og kurser bag mig, således at du under et møde med mig, meget hurtigt vil føle dig tryg og guidet af en professionel, der kender rammerne for terapi. 

Min rolle som Gennøgle konsulent handler om, at jeg har studeret filosofien og det komplekse værk som Gennøglern er. Ud fra dette studie, har jeg skrevet en essensbeskrivelse af alle 64 Gennøgler samt et manuskript over det Hologenetiske kort. Dette arbejde har afstedkommet, at jeg lettere kan tyde og formidle videre til alle/dig, der ønsker at få indsigt i din helt personlige og specifikke profil, som er givet til dig i dette liv.

Det er et ærefuldt job og jeg kan kun besidde det pga. de mange, mange år jeg har selv har brugt på selvudvikling, mine erfaringer og ja, hele min egen profil ligger op til, at jeg skal tyde dine nøgler for dig. Så jeg vil glæde mig til at høre fra dig og hjælpe dig på rette vej...

Køb en analyse:

Spirituel_DNA_Analyse.jpg

Vil du vide mere om GenNøglerne?

Vil du læse mere om GenNøglernes univers og lære det Hologenetiske kort at kende, så besøg min blog, hvor jeg jævnligt poster artikler og indlæg, der omhandler dette tema. Du kan finde min blog >>>HER<<<

GenNøglerne_artikel.png
Hologenetiske_profil.png
DNA_Gennøglerne.png
Aktiveringssekvensen.png
Temaer_sessioner.png

Det internationale Genekeys

Gennøglerne_Richard_Rudd.png

Dette system bygger på et over 2.500 år gammelt kinesisk værk,' I Ching', der afdækker sandheden om, at alt i universet bygger på en enkel universal kode. En kode der indeholder 64 gennøgler - et kodeks der er tilstede i alt som værende DNA strenge i enhver celle, uanset hvem du er (dyr, sten, menneske etc.)

 

Richard Ruud, nulevende grundlægger og student nr. 1 (som han kalder sig) tager ikke æren for andet end at sætte dette værk sammen med et andet system, 'Human design' og på den måde, har han gjort GenNøglerne til et moderne system. der kan hjælpe os alle til større selvindsigt.

Her kommer et par links:

Besøg Gene Keys engelske hjemmeside >>>HER<<< (Affiliatelink)

- her kan du læse om gennøglerne, lave din engelske profil, købe E-kurser, bøger og lydfiler

 

Download gratis den danske udgave af din Hologenetiske profil >>>HER<<<<

Køb den danske bogudgave >>>HER<<< (Affiliatelink)

Sagt om Pernille og hendes sessioner:

--------------------------

Jeg havde en vild oplevelse med Gennøglen i dag. Jeg havde mest købt en session hos Pernille for sjov, fordi jeg godt kan lide at prøve nye ting, men må sige at den profil, der kom ud af det, ramte helt ualmindelig meget plet på mig!

Noget af det, der er fedt ved gennøgle-systemet, er, at det giver nogle konkrete råd til, hvordan man kan skabe mere balance i sit liv og udfolde sig, hvilket jeg finder super brugbart og inspirerende. Det gav nogle rigtig god indsigter, og jeg kan derfor varmt anbefale andre at prøve det. 

Iben Larissa Jørgensen, Autoriseret psykolog (Cand.psych.aut)

--------------------------

Når du står ved “indgangen” til gennøglernes verden så vid, at hvis du åbner porten, så har du åbnet for Pandoras æske af viden. At have Pernille med som rejseguide er essentielt for, at kunne transformere den overdådige mængde af årtusinders visdom, som gennøglerne bringer dig, om til indsigt og forståelse.

Til gengæld tør jeg godt love, at du vil få et par sprøde aha oplevelser, når Pernille oversætter gennøglernes sprog og sætter det i en kontekst, som du kan relatere til og navigere efter.

For mig, er gennøglerne lidt som at have fået mit personlige landkort til livets rejse.

Regitze Bay, Founder of Healing Suite

--------------------------

Pernille fortolker og fortæller om GenNøglerne på en kærlig, grundig og meget brugbar måde.

Hun mester even til dialog og formår under hele sessionen at være både lyttende og givende.

Manuella Rauff, Lærer, Pædagogseminariet

--------------------------