Hologentiske_kort.png
Når videnskab og spiritualitet mødes...
Indsigt, klarhed & healing

Kender du manualen til dit liv - altså de omstændigheder, der danner dit livsgrundlag? 

Få et spændende indblik i dit liv set ud fra hvilke arketyper (64 GenNøgler), som blev aktiveret i dit DNA dengang du blev født, og som på et overordnet plan, sætter rammen for din rejse her på jorden.

 

Tiden er mere end nogensinde(!) inde til, at vi hver især indtager hovedrollen i hvert vores unikke liv. Du bør med andre ord ikke længere bruge hverken energi eller kræfter på, at være som alle andre. Du bør lære at elske at være dig - med de forhold der nu engang er gældende.

 

Dette kræver indblik, kendskab og kærlig ikke-dømmende bevidsthed, hvilket er områder GenNøglerne og mine analyser kan hjælpe dig med.

Hologentiske_kort.png

Klar til at tage personligt lederskab?

Sammen med GenNøglebogen er din GenNøgle profil et redskab til at oplåse dit livs enorme potentiale. Ved at bringe astrologiske beregninger sammen med genetisk viden, giver din profil dig et blåtryk, der fortæller dig hvem du er, hvordan du fungerer og fremfor alt, hvorfor du er her.

Jeg forbereder en guidet rundtur og sammen finder vi hen til afklaring, forståelse og handling, så du efterfølgende dels ved, hvad du skal (og ikke skal). Du vil også komme til at opleve ro og klarhed, fordi bevidsthed healer og du bliver langt mere klar på videre handling og hvilke veje, du bør tage i livet.

Jeg tilbyder dig at:

 

...lave en analyse ud fra en aktuel problematik, du tumler med og sammen finder vi ud af, hvad og hvordan at du bør håndtere situationen.

 

Jeg har også sammensat 6 forskellige temaer, som kan danne ramme for en analyse, men du er også hjertelig velkommen til "blot" at stille dine egne spørgsmål.

 

Temaerne kan du vælge imellem under købsprocessen eller læse mere om i et blogindlæg som kan læses >>>HER<<< 

Køb en analyse af dit Hologenetiske kort her: