top of page
GenNøglerne 
Hologenetisk URL
- dit indre blueprint og kompas...
//Hologenetisk læsning og samtale

Jeg arbejder med Hologenetiske læsninger, der ud fra dit specifikke fødselstidspunkt, viser din sjæls blueprint -et hologram der fortæller dig, på hvilken måde du kosmisk er sammensat og hvad dine livsbetingelser (i form af prægninger) omhandler. 

 

Alt dette koblet sammen med mine meget fintunet intuitive fornemmelser, vil du i denne læsning modtage indsigter og visdom, der præcist rammer ind i din verden, og støtter dig og guider dig i forhold til, at du langt lettere, kan navigere dit liv i en retning af mere trivsel og høj selvbevidsthed.

Jeg forbereder en guidet rundtur med det mål for øje, at du finder hen til afklaring, forståelse og handling, så du efterfølgende dels ved, hvad du skal (og ikke skal) - enten i forhold til dig selv, dit barn eller dit parforhold. 

Et studie af GenNøglerne og det Hologenetiske kort kan gøre, at du udvikler:

GeneKey.png

✔️ Høj selvbevidsthed og et stærkt fundament at navigere udefra - i forhold til beslutningsprocesser, flow og forandring.

 

✔️ En forståelsesramme der gælder både personlige og generelle menneskelige vilkår, så du langt lettere forstår dig selv, men også dine relationer vil blive lettere at omgåes.

 

✔️ Et blik for, hvad som er dine styrker, unikhed og genialitet, så du kan skille dig ud fra mængden og stråle ud i verdenen, som den du er.

 

✔️ Kendskab til dine skyggesider, så du bedre kan håndtere ubevidste mekanismer og fortrængte traumer, så disse lettere kan transmuteres til gaver (vores største smerte gemmer ofte på vores største gave, hvis vi er modige nok til at gå igennem den).

 

✔️ Indsigt i hvordan du opløser karmiske bindinger, der udgør fundamentet for dine skygger i din Hologenetiske profil.

✔️ Et liv, hvor du trives og glædes på et mere vedvarende plan, og som i sidste ende giver dig følelsen af, at have levet et fyldestgørende liv. 

lydfil_hologenetisk.png

Din for evig tid og eje!

 

Fordelen ved en lydfil er, at du kan lytte igen og igen til analysen og tage det ind, du formår i forhold til parathed og dit tempo omkring bevidsthedsarbejde.

Referencer...

// De forskellige læsninger

Individuel læsning:

 

Jeg tilbyder et knivskarpt og konkret blik på dig og dine livsbetingelser. Generelt set, vil jeg komme rundt om dine gaver og potentialer, samt hvad du fra naturens side designet til at udrette/udleve/opleve. Jeg vil også komme lidt rundt om indre og ydre modstand - hvad blokerer for, at du kan realisere dine drømme og målsætninger. Vælg mellem 5 temaer eller kom med dit eget!

Par læsning:

 

En par-læsning indtalt på en lydfil, er en genial indsigt , som dig og din partner kan høre sammen. Jeg vil tale lidt ind i både jeres sårbare områder og hvad der er deres potentialer, og  på den måde belyse, hvor- og i hvilke situationer, I skal passe ekstra godt på hinanden i forhold til støtte, opmærksomhed og rummelighed. Jeg vil selvfølgelig også fokusere på, hvor I fungerer godt sammen og jeres fælles potentialer og styrker. 

Forældre læsning:

 

Med en analyse af dit barns Hologenetiske profil kan jeg give dig nogle perspektiver på de prægninger, der ligger som dit barns fundamentale udgangspunkt. Dette har den store fordel, at du som mor eller far har noget at navigere efter, når du op igennem barnets opvækst og hele vedkommendes liv, skal støtte og guide dit barn til både udvikling, trivsel og realisering af potentiale.

Køb/læs mere om de forskellige ydelser her:
bottom of page