top of page
Online kurser og skriftlige kompendier med GenNøglerne

(Aktiverings, Venus og Perle sekvensen)

3 forskellige sekvenser...

Aktiverings_sekvensen.png
AKTIVERINGS SEKVENSEN

Forløbet omkring Aktiverings sekvensen er først og fremmest designet til at give dig indblik i hvilket forhold, der udgør grundsøjlerne i din Hologenetiske profil, så du kan få klarhed over dine mest fundamentale omstændigheder og komme i gang med at lære dem at kende. 

 

Aktiverings sekvensen består af 4 sfærer og disse er:

Livsværk - dine handlinger og væren udadtil

Evolution - hvad du her for at lære

Udstråling - hvordan du holder sig sund

Formål - hvad der grundlæggende fuldender dig

Venus_sekvensen.png
VENUS SEKVENSEN

Med et indblik i din personlige Venus sekvens vil du komme ud på en rejse ind i dine specifikke emotionelle mønsterdynamikker, der er nedarvet fra dine fædrene DNA. Resultatet vil være, at du med al den indsigt og klarhed vil være i stand til at kende dine dybe emotionelle kernemønstre i dit liv og gennem forståelse og observation af dine GenNøgler og tilhørende linjer, vil du gennemgå en transmutationsproces, der vil lede til en permanent åbning af dit hjerte og dermed også åbne et nyt bevidsthedscenter i dit solar plexus.

 

Venus sekvensen består af 6 sfære og disse er:

Relationer – generelle omstændigheder omkring dig og dine relationer

Dit tiltrækningsfelt – hvad du tiltrækker i dit astrale felt og om din seksualitet

Din mentale struktur – om måden du tænker på og anvender dit intellekt

Dine emotionelle vilkår – hvordan du håndterer din emotionelle intelligens

SQ Dit Solar Plexus  – om at leve fra hjertet

Din sårbare kerne – healing af dine mest sårbare lidelser.

Perle_Sekvensen.png
PERLE SEKVENSEN

Din individuelle Perle sekvens udgøres af 4 specifikke GenNøgler som har direkte betydning for dine evner i at være mere effektiv og velstående i dit liv. Perlen tillader os også at finde vores sande allieret i livet og arbejde sammen om at tjene et højere fælles mål. 

 

Perle sekvensen er altså en rejse, du kan betræde, når dit bevidsthedsarbejde omkring at afdække skyggerne i dit liv og leve med disse vilkår, har nået et højere bevidsthedsniveau. Med andre ord, så træder Perlen frem i dit liv som kulminationen af dit bevidsthedsarbejde og er derfor den sidste sekvens i dit Hologenetiske kort.

 

Perle sekvensen består af 4 sfære og disse er:

Dit spirituelle kald – om at træde i en højere sags tjeneste

Kulturen omkring dig – om at samarbejde med sjælsvenner og allierede

Dit spirituelle brand – platformen, hvor din indre essens udtrykkes igennem din personlighed

Perlen (høsten af din anstrengelser) – viser din personlige udgave af simplicitet og sandhed

Hør Richard Rudd fortælle om de 3 sekvenser...

Genekeys.com.png
Online kurser på Genekeys.com

Onlinekurser via det internationale genekeys.com (på engelsk):

Hvis du har lyst til at benytte dig af de officielle online tilbud i forhold til online kurser mm., så vil der være masser af tilbud at kaste dig ud i- og samtidig blive en del af det internationale netværk. Udover selvstudie, er der også rig mulighed for at indgå i nogle grupper - alt foregår på engelsk.

 

Så hvis du er interesseret i et onlinekursus, så anbefaler jeg, at du kigger på de 3 kurser, der omhandler de de sekvenser som er en del af det Hologenetiske kort (Aktiveringssekvensen, Venus - og Perlesekvensen). Hvert kursus koster 150 dollar (ca. 1.022 kr.).

Bemærk, at jeg er certificeret GenNøgle Guide og det indbefatter b.la. at jeg er affiliatepartner og får kommision, hvis du køber via mine affiliatelink. Det betyder også, at du via min hjemmeside og på Instagram vil få formidlet denne visdom på letforståelige måder, hvilket i mine øjne er en kæmpe fordel for os begge, da dette univers (i sær i starten) godt kan være lidt uoverskueligt at gå til. 

Skriftlige kompendier
- gratis v/ køb af online kurser eller køb dem individuelt her....

Skriftlig kompendier - alle 3 sekvenser (som PDF)

I disse skriftlige kompendier på dansk, vil du få et lille personligt analyse - omhandlende den valgte sekvens, som enten kan bistå dig i forståelsen af et Gene Keys -onlinekursus (der er på engelsk) eller blot være udgangspunktet for dit eget  studie. I hvert kompendie vil jeg give dig en beskrivelse af de pågældende energetiske sfære + de GenNøgler (ikke Siddhi) og linjer, der præger din unikke hologenetiske profil. Læs evt. mere >>>HER<<<

 

Bemærk. At de 64 GenNøgle beskrivelser i Gene Keys online kurser omhandler Richard Ruud's egne personlige betragtninger, og er altså ikke de "kliniske" beskrivelser, der er omtalt  i GenNøgle bogen (som er dem, jeg skriver essensbeskrivelser af). Det er min erfaring, at denne kombi er særdeles fordelagtig og kan stærkt anbefales.

Ved køb af en af de 3 onlinekurser på Genekeys.com (via mit affiliatelink), vil du - helt gratis - få en skriftlig analyse - på dansk med essensbeskrivelser af de GenNøgler og linjer, der præger din Hologenetiske profil i forhold til de sfærer, det valgte kursus omhandler.  Vær OBS på, at mit navn står i det lilla felt på siden for "Checkout" - ellers får du nemlig ikke mit gratis kompendie med i købet.

Hvis du vil studere din hologenetiske profil for dig selv, så kan du også blot købe de skriftlige kompendier - på dansk her på siden.

bottom of page