top of page
Online kurser med GenNøglerne

(Aktiverings, Venus og Perlesekvensen)

Klar til at kortlægge dit indre landskab og afdække dine helt unikke sjæls gaver?

I samarbejde med Genekyes.com inviterer jeg dig hermed på en helt unik- og ganske bevidsthedsudvidende rejse ind i dit eget indre landskab, så du med stor fordel kan afdække, hvordan du kosmisk er sammensat og hvilke prægninger, der udgør lige netop dine unikke livsbetingelser.

Vejen til personligt lederskab, bliver meget nemmere når du:

  • Har et kompas (dit Hologenetiske kort) at navigere efter.

  • Forstår de universelle love og det dynamiske og holistiske univers, du er en del af.

  • Kender dine skyggesider og udfordringer og magter at håndtere dem, så de kan transformeres til gaver i dit liv.

  • Har overblik over formål, gaver og potentialer, som du bør indstille dig efter at realisere (oplåse).

  • Ikke længere behøver at sammenligne dig selv med andre og derved komme til at stræbe efter vilkår, der faktisk hverken tjener - eller vedrører dig og dit liv.

  • Får visdom og støtte der er baseret på, at gøre dig selvstændig og selvkoordinerende samtidig med, at du lever dit liv.​

3 forskellige sekvenser...

Hologenetisk_profil.png
Aktiverings_sekvensen.png
AKTIVERINGS-SEKVENSEN

Forløbet omkring Aktiveringssekvensen er først og fremmest designet til at give dig indblik i hvilket forhold, der udgør grundsøjlerne i din Hologenetiske profil, så du kan få klarhed over dine mest fundamentale omstændigheder og komme i gang med at lære dem at kende. 

 

Aktiveringssekvensen består af 4 sfærer og disse er:

Livsværk - dine handlinger og væren udadtil

Evolution - hvad du her for at lære

Udstråling - hvordan du holder sig sund

Formål - hvad der grundlæggende fuldender dig

10 online moduler - pris 150 dollar (ca. 1.080 kr.)

Læs mere om indhold, få gratis adgang til introduktionsmodulet mm. >>>HER<<<

Venus_sekvensen.png
VENUS-SEKVENSEN

Med et indblik i din personlige Venussekvens vil du komme ud på en rejse ind i dine specifikke emotionelle mønsterdynamikker, der er nedarvet fra dine fædrene DNA. Resultatet vil være, at du med al den indsigt og klarhed vil være i stand til at kende dine dybe emotionelle kernemønstre i dit liv og gennem forståelse og observation af dine GenNøgler og tilhørende linjer, vil du gennemgå en transmutationsproces, der vil lede til en permanent åbning af dit hjerte og dermed også åbne et nyt bevidsthedscenter i dit solar plexus.

 

Venussekvensen består af 6 sfære og disse er:

Relationer – generelle omstændigheder omkring dig og dine relationer

Dit tiltrækningsfelt – hvad du tiltrækker i dit astrale felt og om din seksualitet

Din mentale struktur – om måden du tænker på og anvender dit intellekt

Dine emotionelle vilkår – hvordan du håndterer din emotionelle intelligens

SQ Dit Solar Plexus  – om at leve fra hjertet

Din sårbare kerne – healing af dine mest sårbare lidelser.

13 online moduler - pris 150 dollar (ca. 1.080 kr.)

Læs mere om indhold, få gratis adgang til introduktionsmodulet mm. >>>HER<<<

Perle_Sekvensen.png
PERLE-SEKVENSEN

Din individuelle Perlesekvens udgøres af 4 specifikke GenNøgler som har direkte betydning for dine evner i at være mere effektiv og velstående i dit liv. Perlen tillader os også at finde vores sande allieret i livet og arbejde sammen om at tjene et højere fælles mål. 

 

Perlesekvensen er altså en rejse, du kan betræde, når dit bevidsthedsarbejde omkring at afdække skyggerne i dit liv og leve med disse vilkår, har nået et højere bevidsthedsniveau. Med andre ord, så træder Perlen frem i dit liv som kulminationen af dit bevidsthedsarbejde og er derfor den sidste sekvens i dit Hologenetiske kort.

 

Perlesekvensen består af 4 sfære og disse er:

Dit spirituelle kald – om at træde i en højere sags tjeneste

Kulturen omkring dig – om at samarbejde med sjælsvenner og allierede

Dit spirituelle brand – platformen, hvor din indre essens udtrykkes igennem din personlighed

Perlen (høsten af din anstrengelser) – viser din personlige udgave af simplicitet og sandhed

10 online moduler - pris 150 dollar (ca. 1.080 kr.)

Læs mere om indhold, få gratis adgang til introduktionsmodulet mm. >>>HER<<<

Hør Richard Rudd fortælle om de 3 sekvenser...

Et studie af GenNøglerne og det Hologenetiske kort kan gøre, at du udvikler:

✔️ Høj selvbevidsthed og et stærkt fundament at navigere udefra - i forhold til beslutningsprocesser, flow og forandring.

 

✔️ En forståelsesramme der gælder både personlige og generelle menneskelige vilkår, så du langt lettere forstår dig selv, men også dine relationer vil blive lettere at omgåes.

 

✔️ Et blik for, hvad som er dine styrker, unikhed og genialitet, så du kan skille dig ud fra mængden og stråle ud i verdenen, som den du er.

 

✔️ Kendskab til dine skyggesider, så du bedre kan håndtere ubevidste mekanismer og fortrængte traumer, så disse lettere kan transmuteres til gaver (vores største smerte gemmer ofte på vores største gave, hvis vi er modige nok til at gå igennem den).

 

✔️ Indsigt i hvordan du opløser karmiske bindinger, der udgør fundamentet for dine skygger i din Hologenetiske profil.

✔️ Et liv, hvor du trives og glædes på et mere vedvarende plan, og som i sidste ende giver dig følelsen af, at have levet et fyldestgørende liv. 

Online_gruppeforløb.jpg

 Intet er mere attraktivt end en person, der er  afbalanceret, centreret og samtidig ved, hvem de er og   hvad de bidrager med til denne verden... 

GRATIS: ekstra bonusmateriale til din rejse....

Hvis du køber kurser på Genekeys.com via mig, vil du - helt gratis - få mit skriftlige analyser - på dansk med essensbeskrivelser af de GenNøgler og linjer, der præger din Hologenetiske profil i forhold til de sfærer, det valgte kursus omhandler.  

skriftlige_analyser.heic

Du får:

 

Skriftlig analyse (som PDF)

I disse skriftlige analyser, vil du få et lille personligt kompendie - omhandlende det valgte kursus, og som kan bistå dig i forståelsen af onlinekurset (der er på engelsk). Her vil jeg give dig en beskrivelse af de pågældende sfære + de GenNøgler og linjer, der præger din unikke profil.

E-hæfte: Intro guide til GenNøglerne

Jeg har skrevet en lille informativt og let forståelig mini-introduktion til GenNøglernes univers - på dansk, så du faktisk ikke behøver at gøre andet end at læse dette for at være godt med.

Alt det praktiske...

Sådan foregår det:

Prisen for kurset er den samme, uanset om du køber via mig eller direkte på GeneKeys hjemmeside. Eneste forskel er, at du via mig får en gratis skriftlig analyse med essenbeskrivelser (på dansk), der gør det lettere for dig at studere din profil og forstå universet.

Når du køber online kurset igennem mig, accepterer du både mine Handelsbetingelser og Genekeys.com

Kursusmaterialet vil fremgå under din profil på hjemmesiden Genekeys.com.

Når du har købt og betalt for kurset her på siden, vil du øjeblikkelig modtage en mail fra mig med et E-hæfte: Introduktion til GenNøglerne.

 

Indenfor 24 timer vil du modtage endnu en mail fra mig med en kuponkode til, at du selv kan indløse kurset inde på Genekeys.com. Denne kode angives, når du gennemgår købsprocessen. (bemærk at koden kun er aktiv i 90 dage fra udstedelse).

 

Jeg vil hurtigst muligt udforme din skriftlige analyse, som du vil modtage på en PDF via din mail. 

Vælger du på et senere tidspunkt at ville deltage i et onlineforløb på Genekeys.com sammen med andre deltagere (disse forløb tilbydes ca. en gang om året), så vil du få modregnet prisen for kurset, således at du kun betaler for deltagelse i det pågældende onlineforløb.

Når du har købt og betalt for kurset, vil du automatisk få en mail med oplysninger om Login via Genekeys.com. Når du er logget ind, kan du selv indtaste dine data omkring fødselsdato, tidspunkt og geografiske sted. og dermed koble din personlige Holoegenetiske profil til selve kurset og dine personlige GenNøgler og linjer vil fremgå i moduloversigten.

E-kurset foregår på eget ansvar og det er derfor dig, der skal tage handling på eventuelle reaktioner, der opstår i forbindelse med de indsigter, kurset indvier dig i undervejs.

Køb kurserne her...

bottom of page